- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Demee kahvem Demee ağlarımSen uykuyu çok seviyorsun yaa kesin senin çocuk uyumaz bak sana diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demee kahvem Demee ağlarımSen uykuyu çok seviyorsun yaa kesin senin çocuk uyumaz bak sana diyim
evet yaaa ama böyle birini ilk defa tanıyorumNe tuafim dimi millet çocuk uyusun da yatıp uyuyayım diye bekler ben uyusunda takılayim diye bekliyorum
Genelde öyle oluyor kuzum inşallah olmaz tabi sendeDemee kahvem Demee ağlarım
Eşim numenesin der hep doğru demekkievet yaaa ama böyle birini ilk defa tanıyorum
genelde anneler çocuk uyusunda uyuyayım der buna alışkınız sen benim için numunesinEşim numenesin der hep doğru demekki
Gece saatleri benim için kendime ayırdığım zaman demek kuzu .gündüz ev işi yemek çocuk derken geçiyor gece benim oluyor ,dün gece 2 saat dans ettim mesala eski günlerdeki gibi ruhuma çok iyi geldigenelde anneler çocuk uyusunda uyuyayım der buna alışkınız sen benim için numunesin
nasıl bir dans yaGece saatleri benim için kendime ayırdığım zaman demek kuzu .gündüz ev işi yemek çocuk derken geçiyor gece benim oluyor ,dün gece 2 saat dans ettim mesala eski günlerdeki gibi ruhuma çok iyi geldi
Bara gittinmi hiç yada bu düğünlerde oluyorya hareketli popla oynanan hoplamali ziplamali dans ben dans etmeyi çok severimnasıl bir dans ya
Günaydın arkadaşlar bu topige katılmış olup benim sonradan farkettigim arkadaşları da listeye ekliyorum.
Zayiflamak ve suyu düzenli içmek isteyenler pazartesi itibaren bu zayıflama yarışında ben de olmak istiyorum diyenler lütfen yazsın.
Yazan kişileri etiket yapicam. 🏋
clara
Catlak-kurabiye (3.haftanin 1. Si)
Migrenben
Niloyatospikk
@morportakal
Tenceresiz kaldim anne (2. Haftanın 1. Si)
@Nana929
@Mnaa0909
B baby girlL
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
athena (mezun oldu ama su içmeye devam ediyor)
Magnifiaque ( bebisi için sağlıklı besleniyor ve su içiyor)
Mintimint
Meybuz
ASSOSyal
Cookiie
Keira-
Hifaa
Z Zerre
MssPARE
Aktif Lora
ozelbir_i
R rana20
mavimli
@megg
Nevreste
Chocolita
Ahtapot Anne
Summer-girl
BereliPenguen
memurhanim
@CherryQueen
IcimdekiSonsuzDeniz
D Dediyy
i p e k
Gruptan çıkmak isteyenler de devam etmek isteyenler de yazsın.
Pazartesi sil baştan
Günaydın bebekim ben bu hafta da veremedim çünkü dikkat edemedim kb ler bizdeydi hep. E onlar yerken ben yememezlik edemdim haftaya süper fit olma yolunda yeni adımlar atacam ama sözGünaydın fit olmak yolunda yürüyen ve su şişelerini yanında telefonu taşıdığı kadar taşıyan değerli cimcime arkadaşlar.
Bakalım kimler kendine iyilik yapmış biraz gr da olsa vermiş, Sularını duzenli içmiş sağlıklı beslenmiş spor yapmış ve güzelleşmiş?
Yarın sabah aç karnına tartilmayi lütfen unutmayalım. Buraya olan sadakatiniz ve sonuç kötü de olsa yazmış olmanız beni çok mutlu ediyor. Bu mutluluktan beni mahrum etmeyin
clara
Niloyatospikk
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Chocolita
Migrenben
Minnosprenses
Nevreste
D Dediyy ( sen kaçtıkça ben kovalıyorum)
Cookiie
IcimdekiSonsuzDeniz
memurhanim
Tenceresiz kaldim anne
BereliPenguen
B baby girlL
Summer-girl
Ahtapot Anne
Meybuz
ASSOSyal
mavimli
R rana20
Aktif Lora
MssPARE
Z Zerre
Mintimint
athena
Magnifiaque
Hifaa
Keira-
ozelbir_i
i p e k
Eki Görüntüle 2869456
Sana inanıyorum yapacaksınGünaydın bebekim ben bu hafta da veremedim çünkü dikkat edemedim kb ler bizdeydi hep. E onlar yerken ben yememezlik edemdim haftaya süper fit olma yolunda yeni adımlar atacam ama söz
Hadi bakalim..Günaydın fit olmak yolunda yürüyen ve su şişelerini yanında telefonu taşıdığı kadar taşıyan değerli cimcime arkadaşlar.
Bakalım kimler kendine iyilik yapmış biraz gr da olsa vermiş, Sularını duzenli içmiş sağlıklı beslenmiş spor yapmış ve güzelleşmiş?
Yarın sabah aç karnına tartilmayi lütfen unutmayalım. Buraya olan sadakatiniz ve sonuç kötü de olsa yazmış olmanız beni çok mutlu ediyor. Bu mutluluktan beni mahrum etmeyin
clara
Niloyatospikk
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Chocolita
Migrenben
Minnosprenses
Nevreste
D Dediyy ( sen kaçtıkça ben kovalıyorum)
Cookiie
IcimdekiSonsuzDeniz
memurhanim
Tenceresiz kaldim anne
BereliPenguen
B baby girlL
Summer-girl
Ahtapot Anne
Meybuz
ASSOSyal
mavimli
R rana20
Aktif Lora
MssPARE
Z Zerre
Mintimint
athena
Magnifiaque
Hifaa
Keira-
ozelbir_i
i p e k
Eki Görüntüle 2869456
Kilo verimi 0 0 0 Nurrrr
Hankı şarkılar kuzu?Gece saatleri benim için kendime ayırdığım zaman demek kuzu .gündüz ev işi yemek çocuk derken geçiyor gece benim oluyor ,dün gece 2 saat dans ettim mesala eski günlerdeki gibi ruhuma çok iyi geldi