Daha yenisin cnm 1 seneye kadar anca toparlanırsın . Üzme kendini motive et .daha yeni doğum yapmışsın düzelir inşallahMerhaba kızlar
Zumba videolarına baktım ya bence bu hareketler sezaryen için sorun olmaz diye düşünüyorumhaftaya kontrolüm var doktoruma soracağım yine de.
Bir de diastis recti egzersizleri diye bir şey buldum. Hamilelikte karnın ortasındaki kas ayrilabiliyormus, bu hareketler o durumu düzeltmek için yapılıyormus.
Şunu fark ettim, gram gram versem de vücudumda belli ediyor kendini ama sanki karnım daha da ortaya çıkıyor hamile gibiyim hala, alti ay oldu doğum yapalı
Inşallah canım ya, tartıya çıkınca bir moral geliyor sonra bir kıyafet deniyorum ve cidden canım sıkılıyorDaha yenisin cnm 1 seneye kadar anca toparlanırsın . Üzme kendini motive et .daha yeni doğum yapmışsın düzelir inşallah
Takma bunları canım sabret yavaş yavaş gider . Bebeğine bak mutlu ol. Daha yeni taze annesin arkadaşımda doğum yaptı şimdi incecik 1 sene oldu . Dikişlerine zarar verme canım iç dikişlerin patlar dikkat et spor araştır ne uygunsa onu yap takma İnan gider dikkat edersen . Sen yemene dikkat et cnm . Sporu sonradan da yaparsın olmadı yürüyüş yap yapabilirseniz cnmInşallah canım ya, tartıya çıkınca bir moral geliyor sonra bir kıyafet deniyorum ve cidden canım sıkılıyor
Canım daha yeniymiş senin normaldir. Bide bence Zumba ile başlama derim çünkü dikişlerin felan yeni daha. Leslie daha kolay kendini fazla zorlamadan onu yapabilirsin.Merhaba kızlar
Zumba videolarına baktım ya bence bu hareketler sezaryen için sorun olmaz diye düşünüyorumhaftaya kontrolüm var doktoruma soracağım yine de.
Bir de diastis recti egzersizleri diye bir şey buldum. Hamilelikte karnın ortasındaki kas ayrilabiliyormus, bu hareketler o durumu düzeltmek için yapılıyormus.
Şunu fark ettim, gram gram versem de vücudumda belli ediyor kendini ama sanki karnım daha da ortaya çıkıyor hamile gibiyim hala, alti ay oldu doğum yapalı
Vücut ödem yapmıştır canım 2 hafta önce bende senle aynı durumdaydım karnım o kadar şişmişti ki. İnşallah atarsın onu moral bozmak yokGram bile vermemisim sinir oldum
Ay bilmiyorum da ben kendimi baya kötü hissediyorum ne zamandir. Sezaryen dikişinin oldugu kısım önümde sallanıp duruyor kilodan mı sarkmadan mı bilemiyorum ama kendimden soğudum, vücudu toparlama derdine düştüm sonra. "Renksiz gökkuşağı" arkadasin sayfada paylaştığı egzersizleri buldum netten, onlari yapiyorum arada.Merhaba kızlar
Kız Allah emiAy bilmiyorum da ben kendimi baya kötü hissediyorum ne zamandir. Sezaryen dikişinin oldugu kısım önümde sallanıp duruyor kilodan mı sarkmadan mı bilemiyorum ama kendimden soğudum, vücudu toparlama derdine düştüm sonra. "Renksiz gökkuşağı" arkadasin sayfada paylaştığı egzersizleri buldum netten, onlari yapiyorum arada.
Benim doğum yapali 5 yıl oldu bu aradatoparlanma icin gec kalmadim umarim
Sinir yok.Gram bile vermemisim sinir oldum
Kız Allah emiyanlış anlama cümlenin sonu çok hoşuma gitti ondan güldüm kalmamışındır neresinden tutarsan kar
Ay canım benim darısı başıma inşallah ya.Takma bunları canım sabret yavaş yavaş gider . Bebeğine bak mutlu ol. Daha yeni taze annesin arkadaşımda doğum yaptı şimdi incecik 1 sene oldu . Dikişlerine zarar verme canım iç dikişlerin patlar dikkat et spor araştır ne uygunsa onu yap takma İnan gider dikkat edersen . Sen yemene dikkat et cnm . Sporu sonradan da yaparsın olmadı yürüyüş yap yapabilirseniz cnm
Ya onu duymuştum canim ama çok dikkatli bakmamıştım açıkçası bakayım, çok teşekkür ederimCanım daha yeniymiş senin normaldir. Bide bence Zumba ile başlama derim çünkü dikişlerin felan yeni daha. Leslie daha kolay kendini fazla zorlamadan onu yapabilirsin.
Benim de aynen öyleAy bilmiyorum da ben kendimi baya kötü hissediyorum ne zamandir. Sezaryen dikişinin oldugu kısım önümde sallanıp duruyor kilodan mı sarkmadan mı bilemiyorum ama kendimden soğudum, vücudu toparlama derdine düştüm sonra. "Renksiz gökkuşağı" arkadasin sayfada paylaştığı egzersizleri buldum netten, onlari yapiyorum arada.
Benim doğum yapali 5 yıl oldu bu aradatoparlanma icin gec kalmadim umarim
InşallahDoktora danış rahat et, merak etme toplanır yaBereliPenguen
Ay ne güzelVee resmen yaz başladı kızlar. Ben deniz kenarında yaşıyorum. Allah’ın her günü denize gidiyoruz yazın. Eşimle kızımı durdurmak mümkün değil. Bu bol hareketi lehime çevirmem lazım. Denizden sonra bol protein, az karbonhidrat inşallah
Evet çok güzel hareket oluyor ama eve gelince açılan iştahın önüne geçmek lazımAy canım benim darısı başıma inşallah ya.
Geçen kuzenimle konuşuyoruz, diyor ki bu yaşlar bizim aile için riskli herkes bir anda tombiş oluyor böyle de kalıyorgerçekten öyle önlemi almam lazım.
Başlayacaktım canım da kayınvalideler geldi, kaldık biz de evde. Şimdi onları da ikna etmeye çalışıyorum hep beraber çıkalım diye
Ya onu duymuştum canim ama çok dikkatli bakmamıştım açıkçası bakayım, çok teşekkür ederim
Benim de aynen öylebenim alt karın doğumdan önce de vardı şu an aldı başını gitti bence halledersin, en azından güvenli şu an istediğin sporu yapabilirsin canım
Inşallah
Ay ne güzelyuzmeyle çok güzel kilo veriliyor, kolları ve özellikle bacakları çok güzel sekillendiriyor ya
Ben bu hafta bomba gibi hazırlanıyorum birincilik benim bu sefer kimseye kaptırmam@Minnosssprensess
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
Minik Duduklu Tencere
M @morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
@Assos32
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
Pembe Lotus
M @morpapatya_
BereliPenguen
@Ahtapot Anne
Kızlar bugün ki kilonuzu istiyorum.
1 haftada kaç gr verildi ya da verilmedi?
❤
Ben geri durayım biraz kavga çıkarsa ayırmam bakBen bu hafta bomba gibi hazırlanıyorum birincilik benim bu sefer kimseye kaptırmamCatlak-kurabiye de kim mis hodri meydan Pembe Lotus
Yok yok ne kavgası anca eksilerimizi dovusturecegizBen geri durayım biraz kavga çıkarsa ayırmam bak
Hadi bakim hodri meydanYok yok ne kavgası anca eksilerimizi dovusturecegiz
Bende yeniyim bende rekabete hazırım inşallah tutarım kendimiBen bu hafta bomba gibi hazırlanıyorum birincilik benim bu sefer kimseye kaptırmamCatlak-kurabiye de kim mis hodri meydan Pembe Lotus
Off off buralar alev alacak nurrrBen bu hafta bomba gibi hazırlanıyorum birincilik benim bu sefer kimseye kaptırmamCatlak-kurabiye de kim mis hodri meydan Pembe Lotus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?