- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yuruduklerin nereye gidiyor kuzuGram bile vermemisim sinir oldum
Off off buralar alev alacak nurrr çekişmeli ilerliyor
Kurabiye açımm diyorrr
Melek ben daha açım benim olacak diyorr
Acaba çekişmeli yarışın sonu ne olacaktı
Tartılar mezuralar ne söyleyecekti
Ayrıntılar pazartesi 3 litre su topiğinde
i p e k
yine her zaman ki günde her zaman saatte buluşuruz hade bakalımBende yeniyim bende rekabete hazırım inşallah tutarım kendimi
Göbek mi olcecegiz onda iddiam yok bakBu arada göbikim 97 bugün ölçtüm. Öncekine bakmamıştım bundan sonra göbeğimi şekillendirme üzerinde çalışcam buraya da not alim
Benim de fena ya. Hani kilo vermem düşsün önemli değil kas yapim bari oraya koca bi İstanbul simidi var ya o kadar sinir oluyorum kiGöbek mi olcecegiz onda iddiam yok bak
Benimki Bim in simit ekmeği gibi tarif edecek olursakBenim de fena ya. Hani kilo vermem düşsün önemli değil kas yapim bari oraya koca bi İstanbul simidi var ya o kadar sinir oluyorum ki
Gidecek gidecek inşallah yapcazBenimki Bim in simit ekmeği gibi tarif edecek olursak
Beraber cıbık olacağızGidecek gidecek inşallah yapcaz
Oyy kuşum arada kaynadın gittin simdi hemen anlatıyorum.Yeniyim ben yeniyim yeniyim...
Canım aslında meyve de sınırlı olmalı sanki. Gerçi normal diyeti bilmiyorum ama ben pkosum bizde sınırlıYarın gündüz ona bir el atayım
Pko var meyveden ne zaman oluiyor kiCanım aslında meyve de sınırlı olmalı sanki. Gerçi normal diyeti bilmiyorum ama ben pkosum bizde sınırlı
Sınırı biz ayarlıyoruz aslında.Canım aslında meyve de sınırlı olmalı sanki. Gerçi normal diyeti bilmiyorum ama ben pkosum bizde sınırlı
Anlamadım canımBnde
Pko var meyveden ne zaman oluiyor ki
Aynen canım bende pkos ve beslenme kitabı var orada örnek diyet listesi var onu paylaşayım. Tabiki diyetisyenler hep diyetin kişiden kişiye göre değişebileceğini söylüyor. Ama örnek olarak paylaşmış bende birebir yapmıyorum ama yasak olanlardan uzak durup yememiz gerekenleri yersek inşallah o iş tamam inşallah başarabilirizSınırı biz ayarlıyoruz aslında.
Ben mesela gün icinde 2 elma bile bitiremem en fazla.1 elma kafi
Kac yasindaydin canim sen bir de çocuk mu istiyordun ?Aynen canım bende pkos ve beslenme kitabı var orada örnek diyet listesi var onu paylaşayım. Tabiki diyetisyenler hep diyetin kişiden kişiye göre değişebileceğini söylüyor. Ama örnek olarak paylaşmış bende birebir yapmıyorum ama yasak olanlardan uzak durup yememiz gerekenleri yersek inşallah o iş tamam inşallah başarabiliriz
Eki Görüntüle 2862341 Eki Görüntüle 2862342
29 canım aynen istiooorummKac yasindaydin canim sen bir de çocuk mu istiyordun ?
Diyetin hakkında bir şey diyeceğim