- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Yuppiii açlık cezalarıma değdi
Tamam tamam çok şimarmayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuppiii açlık cezalarıma değdi
Haftanın cok çalışanları
Migrenben
ASSOSyal
Meybuz
Mintimint
Minnosprenses
Ahtapot Anne
Tenceresiz kaldim anne
Bu hafta geçen haftadan daha azimli olanları gördüm.
Ben içlerinde olmasam da sizin başarılarınız beni cok mutlu ediyor.
Lütfen yılmadan bu azimle yola devam edin.
Mezun olun hepiniz
Valla bu topik bana baya motive oluyor canım inşallah aynı şekilde yola devam. Bundan sonra yavaş veririm çünkü vücut ödemi attı artık o koca göbeğim küçüldü baya. Eşim de diyor birden hızlı verdin o göbek gitti diyorCatlak-kurabiye
Sonuna kadar hakettin . Kendini yarın ufak ödüllendirebilirsin.
Ama ama lütfen pes etme bu seni daha çok isteklendirsin zayiflamak için yola devam.
Yolda çok etrafına bakarsan önüne geçenleri göremezsin sadece önüne bakarsan 1.lik daima senindir
Ben bulaşık yıkarken bile bel kıvırma hareketli yapıyorum.Valla bu topik bana baya motive oluyor canım inşallah aynı şekilde yola devam. Bundan sonra yavaş veririm çünkü vücut ödemi attı artık o koca göbeğim küçüldü baya. Eşim de diyor birden hızlı verdin o göbek gitti diyor
Bide şu göbek için yan simitler için hangi videoyu takip ediyorsunuz. Benim bel sıkıntılı herşeyi yapamıyorum ama bakim sizinkilere
Tamam canım aynen bulaşık yıkarken ütü yaparken bile boş durmamak lazım iyi hatırlattınBen bulaşık yıkarken bile bel kıvırma hareketli yapıyorum.
Belim güzel inceldi bulursam video atayim
Ah be kuzu onore ettin ben o kadar çalışkan olmayabilirim teşekkür ederimHaftanın cok çalışanları
Migrenben
ASSOSyal
Meybuz
Mintimint
Minnosprenses
Ahtapot Anne
Tenceresiz kaldim anne
Mezun olun hepiniz
Ben kızımı alıyorum yanıma bir güzel yürüyoruz seninde vardı kızın ne kadarlik bilmiyorum amaArkadasla yürüyecektik ama ses çıkmadı ya, yalniz usenirim gibime geliyor :)
Evde de düzenli yapamiyorum henüz.
Ayarlamam lazim.
Kahve __Kokusu
Evet, hic olmadi onu alicam ben de. Sag ol kuzum.Ben kızımı alıyorum yanıma bir güzel yürüyoruz seninde vardı kızın ne kadarlik bilmiyorum ama
Bir tabak yeni dünyamı çok değilmi kuzuEvet, hic olmadi onu alicam ben de. Sag ol kuzum.
Yemekten sonra 1 tabak yeni dünya, 1 bardak su.
Nur ben cok su iciyorum artik kolada olmadigi icinArkadaşlar yarın yeni etiket yapicam yeni katılanlardan var aktif olmayanlar da onları bir düzenleme yapicam önce bu haftanın 1. Si ve çalışkanları açıklansın
@Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
Tenceresiz kaldim anne
M @morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
Meybuz
@Summer-girl
@baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
M @morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
@Dediyy
Magnifiaque
1. Miz @çatlak-kurabiye
Teşekkür ederim canım son hızla devamHaftanın cok çalışanları
Migrenben
ASSOSyal
Meybuz
Mintimint
Minnosprenses
Ahtapot Anne
Tenceresiz kaldim anne
Mezun olun hepiniz
Catlak-kurabiye bak ilk saniyelerde yaptığı hareket var ya o çok iyi onu istediğin zaman yapabilirsin.
Ben küçüğü tuvalete götürüyorum ya basinda beklerken bunu yapıyorum çocuk gülmekten tuvalete zor odaklanıyor