2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

canım eşin ve sen kaç yaşındasınız merak ettim?

canım neden vicdan yapıyorsun sen yaşadıklaını yazmışsın
eğer anlatıp rahatlamazsan sana zarar...

Oyle tabi ama neolursa olsn ayni yastga bas koydgm kocam o benm hatalarida olsa ama amacim belli sadece iliskmzn duzelmesni istiorm mitlu olmak istiorm

bak canim 2.5 aylik evlisin aranizda hicbir konuda uyum yok bence fazla zorlama cocuk falan olmadan bosan gitsin sonra sende mutsuz kadinlar kervanina karilicaksin
yuva yik dermisim gibi oldu ama coluk cocuk olmadan yinede allah yardimcin olsun iyi dusun

Böyle uzun yazan arkadaslardan rica ediyorum, ne olur lütfen paragraf yapin. Gözlerimi kisarak okumak zorunda kaliyorum hatta sulaniyor.

Esiniz ne kadar iyi olursa olsun ataerkil bir aileden geliyor ve olmasi gerekenin de böyle olduguna inaniyor. Her hafta sonu ailesine gitmek istemesi,kadin evde oturur, yemek yapar, cocuk bakar, temizlik yapar... Hepimiz biliyoruz ki bu annelerimizin zamaninda kaldi. Simdi büyük cogunluk kadinlar da calisiyor. Eve katkilari büyük. Tamam kolay ve borcsuz evlenilmiyor ama daha cok yeni evlisiniz.

Hafta sonu anne babasinin evine gitmeyi maddi olarak mi istiyor? Yani hafta sonu deniz kenarinda biraz yürüyüs sonra da bir kafede cay - börek pogaca gibi kahvalti yapmak cok mu maliyetli ki? Borc ödeniyor tabiki ama ne bileyim bir sinemaya gitmek bu kadar zorlamaz ki bütceyi? Ya ben her hafta sonu bu sehir tiyatrolarindan bilet aliyordum. Simdi tam hatirlamiyorum ama 5-10 TL gibiydi rakamlar.

Hadi disari cikmak istemiyor anladik, o zaman iki üc film alin atistirmalik kek pasta falan... eve cagiracaginiz esli arkadaslariniz yasit kuzenleriniz yok mu? Daha cocugunuz yokken bu zamanlari iyi degerlendirin, hem daha masrafli olacak hem de zaman acisindan bu kadar özgür olamazsiniz. Böyle esiniz tarzi adamlari egitmek demeyelim de esinin isteklerine önem verip saygi göstermesi yönünde degistirmek icin kadinin cok fazla sabirli olmasi lazim. Ümit varsa, yavas yavas alttan alttan iyilikle güzellikle davranislarini ayarlayabilirsiniz. Ama bu da cok yipratici olur diye düsünüyorum. Daha 2,5 aylik evlisiniz nasil alistirirsaniz öyle gider. Sorunlarinizi tespit etmissiniz az cok. Cözmeden üstünü kapatir ve arkada birakirsaniz üzülen sadece siz olursunuz cünkü esinize göre hersey yolunda. Ben annemden böyle gördüm karim da böyle olmali, olacak düsüncesini silmelisiniz kafasindan.

Klasik olacak ama bence evlilik terapistine giderseniz cözebilirsiniz. Hem fiziksel hem de ruhsal sikayetleriniz var, belki tarafsiz bir uzmandan fikir almak yardimci olur size.

ben de 5 aylık evliyim.yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım.eşime tekrar aşık oldum :) bence bu şekilde devam ederse seni kaybedeceğini bilmeli.bunu hissettirmelisin ona.çünkü davranışları normal değil.

senin yazdıklarını okuyunca resmen hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden.anlattıgın herşeyi benimde yaşamış olmam hatta bire bir çok şaşırtıcı geldi.şuanda kafan çok karışık ve bu evliligi bitirme gücünü kendinde göremiyosun.düzelir geçer umudu içindesin.yada eşinin iyi yönlerini görmeye çalışarak kendini kandırıyosun.aslında şöyle yada böyle gibi şeylerle kendini kandırma aşamasındasın.zaman geçicek yıllar ilerlicek ama degişen hiçbişey olmayacak hayatında.onu insan olarak sevmen yada yılların verdigi alışkanlıklar senin onu bırakıp gitmeni engelliycek.benim sana tavsiyem yol yakınken vede çocugun yokken iyi düşünüp bi karar vermelisin.çünki gerçekten cinsellikte büyük problem.bi zaman geçtikten sonra buda çok yıpratıcak seni.arkana dönüp baktıgında hayatın mutsuzluklarla dolu olacak ve kaybedilmiş yıllarla.yaşadıklarını birebir yaşamış biri olarak sana daha fazla şey yazmak isterdim ama bukadarını bile zor yazdım.

eşine okutmayı felan asla aklından geçirme adam bildigin kereste anlıcakmı sanıyosun bebegimmmm :)

neolursa olsun hergece aynı yastıga bas koyuyoruz dün sankı yuzune bakınca bıraz utandım tamam hataları var ama kocam neolursa olsun buraya yzmamalımıydım aaba ben mı cok hassasım acaba.. guvenıpte normal hayatta kımseye anlatamam cunku eltım cocukluk arkdsım ıken o bıle yabancım oldu dıorum ya

ne kadr tuhaf aynı seylerı yasamısız ama senın adına uzuldum yanı kendım nekdr sıkıntı cekıosam sende zamanında cektın demekkı bu cok uzucu yasayan bılır..gecer umudum war ewett cuınku o bole bırı deıldı ve aıleme desemkı bosanıcam dıcekkı bu muydu yanı bunun ıcınmıydı bız hayır derken gozyasların aksamlrı ac yatman bıze surat asman 4 yılımız var yasanmıs ver sevgılı ıken okdr guzel hatıralarımız warkı nasıl kıyarım dıorum ve hayata yenıden nasıl baslarım tesekkur ederım yorumun ıcın ınsallah mutlu olrsun

basıma ne geldıyse zaten hep merhametımden geldı su zamana kadar sevgılı ıken ondan ayrılamama sebebımde bu agladıgında affetmem barısmam acımasız olsaydım bırakabılseydım bole olmazdı tamam bende bazen agzıma gelenı soyluyorum onu uzuorum patladgm zmnlarda ama benı o dereceye getrmemesı onemlı.. Aksam ufak bı sogukluk oldu aramzda yıne pur dıkkat tv ızlıor tel da muzıklere bakıodu .... Bende tel nunda net oldugunu ıcın netten bı tel numarası bakmasını ısteıdm offf dye tepkı verdı sonra bende soylendım gectı yattı ben uyudugmda benı optu ve sanırım aglıordu benı uzmek ıstemıor ama nedne yapıor bılmıorum ıste bunu ogrenmek ıstıorum ılk yazımda dedıgım gıbı eskı yemınımden mı oldu bu yoksa onun psıkolojısımı bozuk

ona gore ben sımarıgım ılgı ıstıyorum buhftasonu aıleme gıtmıcem onlar gelsın dedı:) gtmıcem deyınce sevınmstm basbasa kalcaz dıe onları cagrcam herhfta bıze zor oluor soguk demezmı:)neyse bılemıorum ben gercekten bıseyler ypmyı denıcem . Aılesıne gtmeyı maddı acıdan deıl annesı ısrarla cagırırp su yemek war bu yemek war dedıgı ıcın gdıor bde kardeslerı gel pes oynayalım mac war fln dye sabhtan aksama kdr aradıklrı ıcın yanı mecbur kalıor bırazda.. Sorun olark gormuor ama surat astıgımn farknda yanı deısık seyler yapmk ıstedgmı bılıor ama ona sacma gelıor

Yemek yeyınce bana agırlık basıor bulasıklrı yerlestrp cayını verıp yatmk ıstıorum ama o suralar dagılmıs camasırlar asılmamıs soyle boyle dıyor haklı belkı ama ıs , guc ve yol benı cok yoruyor dayanamıorum uykum gelıor tv a ble cok bakamıorum o gec yatıor tv ızlıor ben uyuynca yanıma gelıor dun aksam ben uyurken sarıldı bana uyandım benı sewmıormusun dımı fln dedı cok uzuldum ben ona kıyamam sevıorum alıskanlık ama sewgımın btmesındende korkuorum allahım cok zor yaa ne ben onun ıstedıgı gıbı bırı super hızlı bır ewhanımı ne de o benım ıstedıgım gıbı eglencelı esı ıle cok ılglı bırı olamıor ama ortayolu bulmamızlazım

kayınvalıdem dıyorkı sukret bı sohbet etmıor dye saka ıle onlrın yannda demstım onlar sıkılıor buraya gelıosunuz dedıgınde ddm sohbet etmıorkı tabı sıkılırz annesıde aynen oyle dedı babasıda oyle bazen bızı gorsen küs sanarsın tek kelıme cıkmaz agzından kocamın dedı normal gelıor yanı onlara...mac i ddia ya ve sesszlgıne sukret ne adamlar var dıyorlar sinirlendırmezsen ınadına gtmezsen ınatta olmaz dıyorlar bende dünden berı kendımı olcuyorum bazen ewett bende cok ustune gdıorum onu deıstrmeye calsıorum ama yınede hataları war malesef:s ona ve aılesıne gore normal bana gore olan hataları !!!!!!!!

eşinin pskolojik problemleri var baksana babası bile bazen gören küs sanıyor diyor :) ee güzelim adam bidaha aynı şeyi derse şu şekilde cvp ver biz evlenmedikmi evlilik paylaşmak degilmi ikimizde çalışıyoruz çamaşırları sende toplayabilirsi evi sende toplayabilirsin felannn gerçi desen bile anlamaz o :)

canım bence eşinde psikolojik sorunlar var..bence cinselliği tam yaşayamıyor ve sinirini senden alıyor gibi geldi bana..belki kendi kenidne seni içten içe suçluyor bile olabilir..bence otur eşinle konuş ve evlilik terapistine yada eşin direk psikiyatrıya gitsin derimm

YAA YARDIM EDIOR ASLNDA KENDIDE COK TITIZ MUTFAGI BIR DUZENE SOKUOR SORMA HERSYI TOPLUOR HATTA ARADGMI BULAMAYIP CILDRIORM:s

ESIM BIARA SAKASINA KISKANCLIGI YUZUNDEN DIORDU PSIKOLOGA GDICEM ANLIK BISEKILDE SNRA HEMEN VAZGECTI SNRADA YOK YA BEN NORMALIM SADECE TERS BI ADAMIM KISKANDRMAZSAN ADAM GBI DAWRAN KSKANMAYIM DEDI.... EVLILIK TERAPSTNE TEK SEANS BENIM VAJINSMUS YUZUNDEN GTMISTIK SIKILMISTI GULUORDU HATTA DOKTOR SORMUSTU ONA NDN GULUORSUN ODA BURDA OLMAMIZA DEDI:s BANA KZMAYA HAKKI YOK BEN VAJINSMUSU YENDIM SONUCTA
ARTIK ONU UZECEK BI DURUMUM YOKKI

Ozellıkle esımın aılesıne gore sanslıyım annesı ınadı ınattır ama ıyıdır yemek yapar etrafı toplar dıor yardım edıor ama soylenerek etrafı b.k goturuo dıyerek yad ben yprken tepemde kontrol edıor: erkeklerın ew ıslerıne karsması cok sınır bozucu oyzden hep kavga edıoruz sankı solemese ben yapmıcam bıraz yatp tv seyrtmemı cok goruor oysa geldgnde yemegı cayı onunde oluor hftasonu temzlgmıde yapıorum ... Usudgm zmn tembbelık yapıorum braz uzanıp ama gozune batıor ıste:s

Benim Eşim Çok Titiz Başak Burcu evde 1 gram dahi toz olmayacak herşeye çok dırdır tırtır yapıyor İnanırmısınız benim ona dırdır yapacağım konulara o bana dırdır yapıyor kızıyor sinirleniyor bi ton laf söylüyor sonra bende tavır alıyorum bi düşünüyo bakıyor kendi hatalı bugün psikoloğa gitmek istediğini söyledi ve götürücem bizde sadece temizlik sorunu var birde Benim sinirlenip ona laf söyliyeceğim şeylere o bana gelip kızıyor Bazen çok komiğime gidiyor gülüyorum yinede seviyorum eşimi

YAA ASLINDA FARKEDIORUMDA ANNESINE COK DUSKUN OLMASINA RAGMEN ONLADA KONUSMASI KABA SUNU GETR BUNU GOTUR YAA NE DIOSUN OYLE DEIL BOLE SEKLINDE YUKSEK SESLE KABA YANI ICINDE KOTULUK YOK BELKI AMA MALESEF KABA:s BANA SINIRLENIOR CUNKU BEN TV IZLERKEN YA KULAGINI CEKIORUM YA SARILIORUM YA ISIRIORUM YA GIDIKLIORUM BENMLE ILGILENSIN DYE NESELI BI AILEDEN GELDIM ABIME ANNEME BLE YAPRDM BUNLARI INANIN AMA O SKLIOR RAHAT BIRAKTA BI TV IZLEYIM DIOR ..DIORUM BUTUN GUN ISTEYIZ BENI OZLEMEDINMI UYUORZ HEMN SABH OLUOR IKI CIFT LAF ET AMA YOK ONA GORE HERSY NORMAL OKDR RAHATKI ... BILEZIKLERI BOZDRSAKTA KREDISI AZALSA CUNKU MAASINDAN HCBSEY KALMIO KIRA VE KREDYE FATURLAR GDIOR DIER OZEL MASRFLR MUTFAK VS BENDE YANI NEBILYIM YILDONUMUZ CIKMA YILDONUMUMZ ICIN ALDGI SUPRZ CICEGIN PARASNI BEN ODUCEM GBI DUSUNUN.. YA YOK ASLNDA PARASIDA NAPSIN DIORUM SNRA BUZAMANA KDR BENCIL ANNESINE VERMIS YLLRCA CALSTGI PARAYI KARDESLERI MARKA GUZEL GUZEL GYNIO ONUN ISE SADECE BIRKAC KYAFETI DANDIK BIR TEL U WAR DIERLERININ ISE HEP MARKA HERSYLERI:s ONLRA HC KIYAMAMIS HEP EWE VERMIS DIERLERI UYANIK TABİ ... HATTA BU EWLENINCE GIDERLERI BLE KESTILER ....TUHAF AMA GENEDE ALLAH VAR KOTU INSANLR DIEMEM CIMRI VE BENCILLER SADECE...YANI EWLENRKEN KREDI CKETIGI ICIN PARASI YOK BELKIDE ONDAN BUNALIMI AMA BEN ISYERINDEN VERILEN YEMEK KARTIMI BLE BEN ONLA YEMIORUM ATISTIORUM DIETTE YAPIORM ZTN DIE ONA VERDIM KI BENIM AZ COK NAKIT PARAMDA OLUOR DIE..ONUN OLSA ELINDE DURMUO YA ANNEISNE GDERKEN HARCIORUZ TAKSI ONLRA ALDGMZ SEYLER FLN YADA IDDAA YA VERIO .. BELKI PARASI YOK DIEDE MUTSUZ OLABLR BILMIORUM AMA EWLNMDN ONCE BOLE DEILDI NESELIYDI YAA:s
DUN GECE BANA DEDI KI HER MUTSZLGMUZU EWLILIGE BAGLAMA BEN SENINLE MUTLUYUM SENINLE EWLNDGM SUAN AYNI YATKTA SNEINLE UYUOR OLDGM ICIN MUTLUYUM AMA SANA YETEMIORUM SEN BANA FAZLASYLA YETIOSUN DEDI BSEY SOLEMEDIM SESSIZ KALDIM ODA KALKTI DIER ODAYA GTTI KIYAMIORUM UZULUORUM SEWIORUM ALISKANLIK WAR AMA BENI KRDGIDA GERCEK BURAYA BUNLRI YAZMAK BLE SNRA BENI VICDAN AZABNA SOKUOR AKSAM ONA BAKARKEN AMA COK BUNALIORUM BURAYA YAZMYA BASLDGMDAN BERI SIDDETLI KAVGLR ETMIORUZ:d BEN SAKIN DAWRANIORUM CUNKU DESARJ OLUORUM SANIRIM BURDA...HERSEYIN DUZELMESINI ISTIORUM BEN SADECE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…