- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
-
- Konu Sahibi ikincisans88
arada erkekler ön sevişmesiz ilişki isteyebilir, ilişki isteklerini ani olarak da gösterebilirler, 30 dk cinsel bir birliktelik için iyi sayılabilecek bir süre rutine göre, her kadın vajinal orgazm olamaz. Kocanın pinti ve tahammülsüz olması dışında absürd bir tavrını göremedim. O tahammülsüzlük de aynı evin içinde yaşamaya başlamanızla alakalıdır muhtemelen. Kimse 7/24 güler yüzlü değil, zannetmiyorum. Umarım aydınlatıcı olmuştur.
Canları Dayak istiyor bunların Elime Terliği alacam sonunda aaaaaaaaaa.....BEN RESIMLERI SEKILLI KOYMAK ISTIORUM MESELA DUGUN RESIMLERINI KI SALONA KOYDRTMUO YATAK ODASINA KOYULCKMIS HEPSI SADECE BIRINI KOYDRTTU YAN CEWRSEM DELI OLUOR SIMETRI WAR AYNEN ONDADA.HASTA OLAYIM BENI SARAR SARMALAR USTUME DUSER HERTRFI TEMZLER HASTYKEN IYI AMA NORMALDE AYAGMN ALTINDA DOLASMASI CILDRTICI BENDE PIS DEILIM AMA ASIRI TITIZ DEILIM KI ODA EWLNMDN HC KRSMAZMIS ANNESINE TEMZLK KONUSUNDA :s
arada erkekler ön sevişmesiz ilişki isteyebilir, ilişki isteklerini ani olarak da gösterebilirler, 30 dk cinsel bir birliktelik için iyi sayılabilecek bir süre rutine göre, her kadın vajinal orgazm olamaz. Kocanın pinti ve tahammülsüz olması dışında absürd bir tavrını göremedim. O tahammülsüzlük de aynı evin içinde yaşamaya başlamanızla alakalıdır muhtemelen. Kimse 7/24 güler yüzlü değil, zannetmiyorum. Umarım aydınlatıcı olmuştur.
kizlar bugun dun aksam ani gelen telefonla merkez ofis toplantisina katildim ofis disinda idim ve nete hc gremedm oyzden yazamadm sze gelismleri toplantidan snra hava kosullari nednyle toplanti snrasi ewe geldm ewden gremiorm nete solemstm laptop durumnu ama smdi cepten greym bes dk ddm beni.merak etmssnzvalla benim de aklıma gelmedi değil inşallah yapmamıştır böyle birşeyi
kahpe kader ortalarda yok tehliklenin farkındamısınız adama yazdıklarınımı okuttu naptı iyimisin kahpekaderrr ses istıyoruzzz hahah :)
Canım vala icim rahatladı :)
aynen öyle canım dışarda bile kimseye güvenip anlatamıyosun bi süre sonra aran bozuluyor laflar bi onda bi bunda burda hiç tanımadıgın insanlara yakınlık duyuyosunn seviyosunn merak ediyosunnn :) neyse canımm artık yapıcak bişeyin yok yılbaşını hepberaber geçiriceksiniz zaten sen istemesende öyle olucakkk çok fazla itraz etme artık bi bi sonraki yılbaşını garantileee:) senin kocan işi bişmiyor yılbaşında karınla keyif yapsana gece sonunda kırmızı çamaşırlar felannn seninki işi bilmiyor vala hahah :)
bence bunlar evlilikte ne başında ne de yıllaaaar yıllarr geçtikten sonra yaşanmaması gereken şeyler.
yada bastan sona herseyımı