- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
- Konu Sahibi ikincisans88
Benim Eşim Çok Titiz Başak Burcu evde 1 gram dahi toz olmayacak herşeye çok dırdır tırtır yapıyor İnanırmısınız benim ona dırdır yapacağım konulara o bana dırdır yapıyor kızıyor sinirleniyor bi ton laf söylüyor sonra bende tavır alıyorum bi düşünüyo bakıyor kendi hatalı bugün psikoloğa gitmek istediğini söyledi ve götürücem bizde sadece temizlik sorunu var birde Benim sinirlenip ona laf söyliyeceğim şeylere o bana gelip kızıyor Bazen çok komiğime gidiyor gülüyorum yinede seviyorum eşimi
AYNEN YA BENIMKI AKREP BURCU AMA NORMALDE OKDR RAHAT IKEN EW TEMZLGI DUZENI KONUSUNDA DIRDIRCI........BIRSEYIN YERINI DEISTR KIYAMETI KOPARTR YADA BISEY DÖK, KIR SANKI GERI DONUSU YOK ABARTIO CILDRTIO INSANI... AYNEN KADIN OLARK BENIM SOLEMEM LAZIM TOPLU OL BIRAZ DIE AMA O BANA YAPR KOMIGIME GTMIOR BENIM AMA SINIRLENIRUM BI HUZUR VER VE BENMLE ILGILEN TEMZLGI HALLEDERZ KARNINI DOYURURUM AMA SEVGI SEFKAT GOSTER BANA DIORUM AMA YOOOOOOOOOOOOOOOOK:s BENDE HERSEYE RAGMEN SEWIORUM KAVGA ESNASINDA SNAKI NEFRET EDIOR GBI OLSAMDA GERCEKTN SEWIORUM BENI KOLUMDAN TUTUP DIER ODAYA ATTI GT GOZUMUN ONUNDEN DYE O ANI UNUTAMIORUM AMA YINEDE SEWIORUM ALISKANLIKMI BILMIORUM AMA DUZELSIN ISTIORUM ZAMAN DIORUM ...