- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
-
- Konu Sahibi ikincisans88
Benim Eşim Çok Titiz Başak Burcu evde 1 gram dahi toz olmayacak herşeye çok dırdır tırtır yapıyor İnanırmısınız benim ona dırdır yapacağım konulara o bana dırdır yapıyor kızıyor sinirleniyor bi ton laf söylüyor sonra bende tavır alıyorum bi düşünüyo bakıyor kendi hatalı bugün psikoloğa gitmek istediğini söyledi ve götürücem bizde sadece temizlik sorunu var birde Benim sinirlenip ona laf söyliyeceğim şeylere o bana gelip kızıyor Bazen çok komiğime gidiyor gülüyorum yinede seviyorum eşimi
AYNEN YA BENIMKI AKREP BURCU AMA NORMALDE OKDR RAHAT IKEN EW TEMZLGI DUZENI KONUSUNDA DIRDIRCI........BIRSEYIN YERINI DEISTR KIYAMETI KOPARTR YADA BISEY DÖK, KIR SANKI GERI DONUSU YOK ABARTIO CILDRTIO INSANI... AYNEN KADIN OLARK BENIM SOLEMEM LAZIM TOPLU OL BIRAZ DIE AMA O BANA YAPR KOMIGIME GTMIOR BENIM AMA SINIRLENIRUM BI HUZUR VER VE BENMLE ILGILEN TEMZLGI HALLEDERZ KARNINI DOYURURUM AMA SEVGI SEFKAT GOSTER BANA DIORUM AMA YOOOOOOOOOOOOOOOOK:s BENDE HERSEYE RAGMEN SEWIORUM KAVGA ESNASINDA SNAKI NEFRET EDIOR GBI OLSAMDA GERCEKTN SEWIORUM BENI KOLUMDAN TUTUP DIER ODAYA ATTI GT GOZUMUN ONUNDEN DYE O ANI UNUTAMIORUM AMA YINEDE SEWIORUM ALISKANLIKMI BILMIORUM AMADUZELSIN ISTIORUM ZAMAN DIORUM ...
Benim Eşim öyle Yapmaz.Eşya kırılmış kırılmamış umrunda olmaz yenmişin içilmişin lafınıda yapmaz. Sevgisinide gösterir Verir . Kavga Edersek eğer kendini kontrol eder tutar. Yada Ben Dışarı çıkarım hava alıp gelirim o beni evde bekler.AYNEN YA BENIMKI AKREP BURCU AMA NORMALDE OKDR RAHAT IKEN EW TEMZLGI DUZENI KONUSUNDA DIRDIRCI........BIRSEYIN YERINI DEISTR KIYAMETI KOPARTR YADA BISEY DÖK, KIR SANKI GERI DONUSU YOK ABARTIO CILDRTIO INSANI... AYNEN KADIN OLARK BENIM SOLEMEM LAZIM TOPLU OL BIRAZ DIE AMA O BANA YAPR KOMIGIME GTMIOR BENIM AMA SINIRLENIRUM BI HUZUR VER VE BENMLE ILGILEN TEMZLGI HALLEDERZ KARNINI DOYURURUM AMA SEVGI SEFKAT GOSTER BANA DIORUM AMA YOOOOOOOOOOOOOOOOK:s BENDE HERSEYE RAGMEN SEWIORUM KAVGA ESNASINDA SNAKI NEFRET EDIOR GBI OLSAMDA GERCEKTN SEWIORUM BENI KOLUMDAN TUTUP DIER ODAYA ATTI GT GOZUMUN ONUNDEN DYE O ANI UNUTAMIORUM AMA YINEDE SEWIORUM ALISKANLIKMI BILMIORUM AMADUZELSIN ISTIORUM ZAMAN DIORUM ...
sevmek varyaa ahh ahh sevmekkk sevıyosun ama neye fayda sabır sabır sabırr kadınlar hep sabırlı temkınlık olmakta allah kadında kadının önemi çok buyuk ama kıymetımızı bılen yok allah yardım etsın
Benim Eşim öyle Yapmaz.Eşya kırılmış kırılmamış umrunda olmaz yenmişin içilmişin lafınıda yapmaz. Sevgisinide gösterir Verir . Kavga Edersek eğer kendini kontrol eder tutar. Yada Ben Dışarı çıkarım hava alıp gelirim o beni evde bekler.
koltuga bsey dokulsun yere bsey surulsun cok sınırlenır Demişsin Benim Eşim Sinirlenmez ben çok sinirlenirim öfkelenirim o takmaz Hemen Sil temizle falan demeye başlar kavga ederim onunla Temizlikte falan yardım ediyormu sana ?ztn bogazına cok duskundur yemek konusunda ewde hersy olsun ıster bı markete gderız gereklı gereksız hersey alır cesıt cesıt ıcecekler vs.... ama koltuga bsey dokulsun yere bsey surulsun cok sınırlenır .. benım dısarı cıkmamı ıstemez korkar kendı cıkar gerekırse yda dıer odaya fln gder...
Benim Eşim Hasta Olduğum zaman bulaşık varsa yıkar evi topar o Konudaki titizliği beni bi yandan ödüllendiriyorbenım eşim okadar çok yemek seciyorkı off off benım işimde zorr herseyı yemek ona gore yapmaya calısıyorum calısan olunca oda ayrı dert iştee bısekılde ıdare edıyoruz benım eşim karısmaz oyle yardımda etmez arada rahatsız olursam toplar okadar rahattır o konusa dagınık kalmaz evımde cok karısmaz allaha sukurr temızlıge felan
koltuga bsey dokulsun yere bsey surulsun cok sınırlenır demişsin benim eşim sinirlenmez ben çok sinirlenirim öfkelenirim o takmaz hemen sil temizle falan demeye başlar kavga ederim onunla temizlikte falan yardım ediyormu sana ?
benım eşim okadar çok yemek seciyorkı off off benım işimde zorr herseyı yemek ona gore yapmaya calısıyorum calısan olunca oda ayrı dert iştee bısekılde ıdare edıyoruz benım eşim karısmaz oyle yardımda etmez arada rahatsız olursam toplar okadar rahattır o konusa dagınık kalmaz evımde cok karısmaz allaha sukurr temızlıge felan :d
Benim Eşim Hasta Olduğum zaman bulaşık varsa yıkar evi topar o Konudaki titizliği beni bi yandan ödüllendiriyorDiğer Yandan Çok Kötü Simetri Rahatsızlığı var Eve kendi halasının çocukları geliyor bütün gün bendeler koltuk az yerinden kaysın heemen başlar laf söylemeye bizde herşey jilet gibi olcak olmazsa Sabahtan Akşama kadar TIRRR TIRRRR TIRRRRRR DIR DIR DIRRRRRR. Ve ben Temiz bir İnsanımdır Temizliğe çok dikkat ettiğim halde başıma bunlar geliyor
iyi yapmışsın boşanıcamnı deyince cvp vermeyerek :) o sana bagırırken sana kıyıyormu hiç bunu düşün :) yaz canım açılırsın bak evli arkadaşlarda bi takım yorumlarla yardımcı oluyorlar iyi kötü :) burda seni kimse tanımıyor eşini kimse tanımıyor dışarda anlatmıcaksın tabikide bu problemleri bu devirde babana güvenmiceksin nolur nolmaz :)
erkekler degişmiyorlar tatlım onlar hep aynılar sadece senin olana kadar oynuyorlar sonra ohh benim oldu nasılsa havasına girip devam ediyorlar :) sevgiliyken ayrılık korkusu oluyor ama evlenince boşanmanın zor oldugunu ve kadınlaın bundan ne kadar çok korktugunu cesaret edemicegini düşünüyorlar :) inş düzelir hayatım herşey ya düzelcek ya biticek başka yolu yokkkk :)
Arada erkekler ön sevişmesiz ilişki isteyebilir, ilişki isteklerini ani olarak da gösterebilirler, 30 dk cinsel bir birliktelik için iyi sayılabilecek bir süre rutine göre, her kadın vajinal orgazm olamaz. Kocanın pinti ve tahammülsüz olması dışında absürd bir tavrını göremedim. O tahammülsüzlük de aynı evin içinde yaşamaya başlamanızla alakalıdır muhtemelen. Kimse 7/24 güler yüzlü değil, zannetmiyorum. Umarım aydınlatıcı olmuştur.