2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

Normal hayatta kımseye soleyemecegım anlatamayacagım herseyı burada anlattım tesekkurler sızlere arkadaslar burası cok guzel bı sıte herkes derdını anlatıyor herkes bırbırıne destek oluyor harıka...

onun ıcın hayatta tek degerlı sey aılesıdır benden once 2-3 tane kız arkdsı olmus hc hedıye ble almamıs bana demıstı ılk hedıye aldgm kız sensın yakısıklı ama kzlara deger vermıomus hanı oyle capknlk yapn bırıde deıldır he parasına kıymaz bıde sapıklık yda kzlarlaoynmk gbı seylerıde yoktur ugrasmz kmseyle ama benı gercktn sewdı askerdeyken aglrdı hep... Zor bı ınsan hemde cok zor kendısınıde soluorm cok zorsun dıye 50kere sfradan kaldırıo benı ılla bı eksık buluo canı farklı bsey ıstıo annelerı tum cocuklrna oyle cok sımartms bunları kocasından hayır yok dye cocuklrını avucuna almıs maddı olrk buna baksınlr rahat etsın dye manevı ozellkle bogaz konusunda her dedklrnı yapms ama annesı cıdden becerklı bır mutfak kadını ewde tam anlmyla oyle dıyemem cunku cok mıymıy yavas ama guzel yemek yapıor..........aynen oyle dedı ben cok sasrdım tabı unutmstr sanıodum:)

Dugun gunu annesının bı akrabası gec kaldı dıye dugun 7de onlar 5te geldıler kı resım cektrcez ewle salonun arası baya war salon onlra yakın tutuldu cok gec geldıler ben kuaforden cıktım abım aldu kuaforden abıme solemıs neymıs cok bahsıs ıstıomus kuafor gec geldlr delı oldm aıleme rezıl oldum cok nısandada buna benzer cok olay yasadım oyzden aılesını affedemıorum

ne demek halası 1 ay kalacak yeni evlisiniz siz hiç mi bişey bilmiyor bunlar bu ne görgüsüzlük çok çekeceğin var senin arkadaşım mücadele edecek gücün varsa et ama bir yıl dişini sıkabilirsin ancak ailesinin ağzının içine bakan bir kocan var malesef ve vazgeçmeyeceğe benziyor

BILSE COK UZULUR BELLI ETMIORUM ZTN GUATR, KALP VE TANSIYON WAR KADINDA HAYATINI BANA ADADI RESMEN BEBEK GHIBI BUYUTTU BENI AMA EWLLGMDE HERZMN HUZURUMZ KACMASIN DYE SESSIZ KALIOR CANIM ANNEM SENI COK OZLUORUM...KAYNNMDA OKDR GAMSIZ KI HERYRI SAPASAGLAM:)MAASALLAH ISTEMEM HASTA OLMASIN TABIDE GAMSZLKTAN HERYERI SAGLAM:d

canı sıkılıormus kotu bırı deıl ıyı bırı hatta koye gtmıstık bayrmda o olmasa kafyı yerdım esımle aynı odada klmyı brak goremedım ble kalablktn karblrdn kı ewllgmzın 3.hftasydı ayıp dye dedesnden cekınır yanıma gelmezdı orda garıban gbı kalmstm halası bzde kalır genelde obur ev kalablk dye ama blmıoruımuzun surerse yanı rahat edemezsem sıkılablrım hee gecengun esım yegenının ıstanbuldakı unıvrsteyı kaznrsa bızde kalblcegnı soledı yegenı kız kesınlkle ıstemıorum dedım sonunda kabul ettı

sen kendini saydırtamıyorsun o da anlamış bu huyunu nasıl olsa dayanamaz bana diyor değil mi yanılmıyorum en baştan yapacaktın ama bunu şimdi işin çok zor

Sımdı uygun kıms ebulamıor eger bulursa ıstanbulda kalıcak ewlenıp ama yıllrca koyde yasayp buraya ayak uydrablrmı bılmıorum bıde aılesı orda yaslı anne babası war gercı dıer cocuklrı yakn onlr bakar ama blmıorum yaa alıngan bıde halası aynı ewde umarım kalbını kırmam esım ıcın aılesı akrblrı cok onemlı huzurumuz kacmaz ınsallah kı bu halası ablası gbı haladan ote bı ewde buyumusler...sımdı benım ewıme duzenıme karsrsa annesıne kalsa bna yol yordam ogretmeye gelıor ben okumus calısan kızım ew ıslerını bılmıorum gozuyle bakıolr haklılar braz ama alısıorum ben kendım kmseye ıhtycm yok ıyı nyet olsun gelsın canımı yesın ısten gelmedn bze yemk hazrlckmıs halası bıde koyde sıkılmıs kısın burda takılcakmıs dye gelıomus ınsallh ewım hakknda kotu bseyler solemez yda benım cunku genelde bırbrlerının arkasndan konusuolr cok ıcıce olmlrna ragmen ve bu hosuma gtmez hepsınden uzak olmk ıstıorum oyzden

kötü ya da iyi biri olması değil sorun canım siz yeni evlisiniz ayıp ama yaptıkları

sen herşeyi kabullenmiş görnüyorsun ya
eşin inanılmaz zorbirisi ve cidden sabredilemiycek bir tip nasıl dayanıyorsun anlamıyorum
ankio evde sen onun karısı değilsin çok değişik ya :S
aman diyim çocuk mocuk yapma

sen kendini saydırtamıyorsun o da anlamış bu huyunu nasıl olsa dayanamaz bana diyor değil mi yanılmıyorum en baştan yapacaktın ama bunu şimdi işin çok zor

kavga edıoruz saygısız oluyorum sonrada barısıoruz ben gene dayanamıorum ıcım yumusak kıncı deılımm oda bılıor bunu ama annesı ceyreklerımızı ıstedgnden berı agzma gelenı soluorum.... Annesınde altnlarmz war dha umarım ustune konmaz dıodu bana su taktı suna takrım buna takrım yedırmem ama yter bukdr nohut parasnı bıle bzden aldınkoyden dugun ıcın gelenlere yapılan masrflrı aldı oglun ewlenıor yaa yardım etmıosun barı bukdr ac goz olma yaa ayıp!!!!!!!!ama dıger takıları yedrmem kendım calısroum sabhın korunde ıse gelıorum sogukta sonu neolursa olsun yılbasından snra alıcam hepsını bozdrp kredıye yatrcaz esımın borcuna

EVLI GBI HSSEDEMIORUMKI KENDIMI HALA BISEYLER CEKINMESI UTANMASI BI MESAFESI PERDESI WAR ANLAMIORUM:sCOK ZOR BIRISI HEMDE DAYANIORUM AILEM ICIN GECEN ZAMNIM ICIN BU TOPLUMDA BOSANMAK KOLAY OLMADIGI NE GOZLE BAKILDIGI ICIN..COCUK HC ISTEMIOR ZTN OYLE BI DIKAKT EDIOKI INANAMAZSIN:)

bence halası size yamanmaya geliyor o derece yüzsüz gibi..siz eve gelmeden yemk yapıcakmış da sıkılmışta bir aylık gbi gözükmüyor..birde yegenim okul kazanırsa bizde kalsınmı diyor kocan aman tanrımmm şaka gibi yaaaaa :) canım kendini yalnız hissetme eger gerçekten bitirmeyi mutsuz oldugunu düşünürsen eminim ki ailen yanında olucakkkk hangi evlat çocugunun mutsuzlugunu ister degilmi

kötü ya da iyi biri olması değil sorun canım siz yeni evlisiniz ayıp ama yaptıkları

ANNESI SOKAKTA ELELE GEZENLERI BLE ELESTRIO COK GERI KAFALILAR .....YANI ONLARA GORE EWLILKIK SADECE YATAKTA BUNLAR 3AILE BIRARADAYASIORMUS OYZDEN YENI EWLILGIM KALMADI ONLRA GORE DHA ILKHFTDAN BALAYINDAN GELNCE RAHT BRAKMADLRKI SMDI BRAKSINLAR KARDESI GELDI KALMYA GECNLRDE BUHFTA MUHTEMELEN GENE GELIR:s KOTU BIRI ODA DEIL AMA YENI EWLIYIM HIZMET ETMK ISTEMIORUM GELEN MISAFIRE ALLHTN ANNESI USENIOR GELMIOR BABASIDA GEC SAATTE CIKIOR ISTEN:)EWIMIN EWLILGMN TADINI CIKARMK ISTIORM AMA NERDE

boşanana kimse o gözle bakmıyor arkadaşım yanlış düşünüyorsun insan doğru olduktan sonra isteyen istediğini söylesin sen bir de okumuşsun ekonomik bağımsızlığın da var Allah o raddeye getitrmesin ama bir kız neden okur kimseye muhtaç olmamak için sen köle değilsin kendine saygı duy ki başkaları da sana duysun ok

anlıyorum canım..
bu işin sonunda sen çekip gidiceksin gibi geliyor bana
ben seni çok iyi niyetli gördüm ve sonunda sabrın taşıcak bence

EŞİM BANA DIOR CADISIN SEN CADI INSANLARI NDN ISTEMIOSUN EWINDE O KALABLK YERDE BUYUMUS EWDE SIKILIOR BANA ISE BASBASA KALMAIZ MUHTESEM GELIOR O KYMETINI BILEMIOR ISTE:S HALASINI KAYNNM ISRARLA ARAYP CAGIRIO GENELDE ONDA KALIR INSALLAH AMA ORDA SIKILIR HEP MAC IZLIOLR DYE BZE GELMK ISTER BAHANEDE HAIZR BIZ ISTEN GELMDN YEMK HAZIR OLUCAKMSI:s

bak burda bizleri de tanımıyorsun birden döktün herşeyi sonradan pişman olmayasın içimizi dökelim ama herşeyi de ortaya saçmayalım

canım çok iyi temiz kalpli kısacası safsın bunu kesinlikle yanlış anlama hatta çogu arkadaşım aşırı iyi oldugumdan saftirik bile derler bana :) bu adama nasıl bi kadın lazım biliyomusunuz fesat hayvan gibi davranıcak her fırsatta kavga edicek hiç bişeyi begenmicek mutsuzluktan gebericek bi kadın olucak:) vala kızlar şimdi oturup dua edin kocalarınız bu adam gibi deilse düşman başına :) sana 1 yıl veriyorum 1 yıl sonunda çıldırıcaksın artık sevmek felan yetmicek :) eger bi gün terkedersen evi yaz buraya vala en çok ben rahatlıcam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…