- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
-
- Konu Sahibi ikincisans88
evilik evlilik değilde bir eziyet sankieşim özünde iyi bir insan olabilir ama gerçekten katlanılması zor bir insanmış
ve cidden çok kabaymış...
Yalnız o salona çiçek koyup şaşırdın dmi benim gibi bi ayı bunu nasıl yaptı die demiş ya koptum gülmektenOda kendinin farkında demekki
sen kendini köleliğe programlamışsın arkadaşım. Inşallah eşin kıymetini bilir ileride ne diyelim
ne demek halası 1 ay kalacak yeni evlisiniz siz hiç mi bişey bilmiyor bunlar bu ne görgüsüzlük çok çekeceğin var senin arkadaşım mücadele edecek gücün varsa et ama bir yıl dişini sıkabilirsin ancak ailesinin ağzının içine bakan bir kocan var malesef ve vazgeçmeyeceğe benziyor
canı sıkılıormus kotu bırı deıl ıyı bırı hatta koye gtmıstık bayrmda o olmasa kafyı yerdım esımle aynı odada klmyı brak goremedım ble kalablktn karblrdn kı ewllgmzın 3.hftasydı ayıp dye dedesnden cekınır yanıma gelmezdı orda garıban gbı kalmstm halası bzde kalır genelde obur ev kalablk dye ama blmıoruımuzun surerse yanı rahat edemezsem sıkılablrım hee gecengun esım yegenının ıstanbuldakı unıvrsteyı kaznrsa bızde kalblcegnı soledı yegenı kız kesınlkle ıstemıorum dedım sonunda kabul ettı
sen kendini saydırtamıyorsun o da anlamış bu huyunu nasıl olsa dayanamaz bana diyor değil mi yanılmıyorum en baştan yapacaktın ama bunu şimdi işin çok zor
sen herşeyi kabullenmiş görnüyorsun ya
eşin inanılmaz zorbirisi ve cidden sabredilemiycek bir tip nasıl dayanıyorsun anlamıyorum
ankio evde sen onun karısı değilsin çok değişik ya :S
aman diyim çocuk mocuk yapma
kötü ya da iyi biri olması değil sorun canım siz yeni evlisiniz ayıp ama yaptıkları
bence halası size yamanmaya geliyor o derece yüzsüz gibi..siz eve gelmeden yemk yapıcakmış da sıkılmışta bir aylık gbi gözükmüyor..birde yegenim okul kazanırsa bizde kalsınmı diyor kocan aman tanrımmm şaka gibi yaaaaa :) canım kendini yalnız hissetme eger gerçekten bitirmeyi mutsuz oldugunu düşünürsen eminim ki ailen yanında olucakkkk hangi evlat çocugunun mutsuzlugunu ister degilmi