2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

boşanana kimse o gözle bakmıyor arkadaşım yanlış düşünüyorsun insan doğru olduktan sonra isteyen istediğini söylesin sen bir de okumuşsun ekonomik bağımsızlığın da var allah o raddeye getitrmesin ama bir kız neden okur kimseye muhtaç olmamak için sen köle değilsin kendine saygı duy ki başkaları da sana duysun ok

esımle konustgmda hepsı abartı hcbır sorunumuz yok gbı ben cok ılgı beklıormusum yada aılesne gdnce suratım asılıomus sınemaaya gtmek sacma gelıor guzel fılmmı war dıor:s mucadele edecegm ılk etapta bosanmak ıstemıorum ama onu deıstrmk cok zor hem kız gbı ew ıslerıne meraklı ozellıkle yemek fln oyzden karısor ya kendı eskı meslegı ahcılık lıse donemnden hemde ewde annesını encok onu kullanıomus bu ıslerde bıde askerıyede alısmıs hersy nızamı olsun ıstoo ama yoruluorum bende ıste elımden geldgnce yapıorum ama yerde bıatne cop gorse evı b.k goturuo sen süs derdındesın dıor kırıcı ve kaba:s haklsın cnm saygı konusunda toparlanıcam ınsallh gelısmlerı yazıcam..

canım çok iyi temiz kalpli kısacası safsın bunu kesinlikle yanlış anlama hatta çogu arkadaşım aşırı iyi oldugumdan saftirik bile derler bana :) bu adama nasıl bi kadın lazım biliyomusunuz fesat hayvan gibi davranıcak her fırsatta kavga edicek hiç bişeyi begenmicek mutsuzluktan gebericek bi kadın olucak:) vala kızlar şimdi oturup dua edin kocalarınız bu adam gibi deilse düşman başına :) sana 1 yıl veriyorum 1 yıl sonunda çıldırıcaksın artık sevmek felan yetmicek :) eger bi gün terkedersen evi yaz buraya vala en çok ben rahatlıcam o derece

aynen katılıyorum :)

Ben aslında sadece esımı kotulemek ıcın yazmıorum bunları mutsuz oldugum konuları yazdım ama kendımınde elestrılmesını ıstıorum cunku o aılesı ve yakın akrblrı tarfndan cok sevılen bırı kalbıde ıyı acaba onu bu dereceye benmı getrıorum benmı cıldrtıorum yaa aılesınden gorduıklernı uyguluor o bellı ama bazı seylerde benım yuzumdenmı oyzden danısıorum

üzüldüm yaa..
deli oluyorum böyle okuyunca aybı vakitlerde evlenmişiz.
senin yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum :KK50:

her erkek değişirmiş biliyoruz ama bu kadar kısa sürede değişmesine söyleyecek kelime bulamıyorum :KK47:

ben olsam tavrımı koyardım, onu kaile almamaya çalşırdım, ailesine her istediğinde gitmezdim, bugün gitmeyelim yarın gidelim diyeblirsin arada.. he kendi mi gitti kapıyı açmazsın olur biter.. aklı başına gelir..

her zaman kendi kuralları olmayacağını anlamış olur..

fevri karar verme derim..Allah yardımcın olsun arkadaşım.. kocana da akıl fikir versin bol bol..

ü
herseyden mutsuzlk cıkarıosun dıye acaba benımdemı hatalarım war onun cok sınırlenmesınde

canım ama şöyle bir şeyde var sana davrandığı gibi kime davranıyor başka, e tabi çok sevilir herşeyini sen görüyorsun sen yaşıyorsun baksana
sen değil eşin senin kıymetini bilmeli bence gerçekten bak

ben senin için dedim hani dışarda da çok dökme kimseye burdaki gibi yani bir tavsiye kabul edersen kötü niyetli değil :KK34:

tavsıyen ıcın tesekkurler dısarıda kıme anltcm kımse anlmaz aıleme soyleyemem esımın yaknları anlmaz eltım ble cocukluk arkdsm yabancı gbı oldu esım ztn anlamıor:KK43: bı sız varsınız

eşine okutmayı felan asla aklından geçirme adam bildigin kereste anlıcakmı sanıyosun bebegimmmm :)

Ben aslında sadece esımı kotulemek ıcın yazmıorum bunları mutsuz oldugum konuları yazdım ama kendımınde elestrılmesını ıstıorum cunku o aılesı ve yakın akrblrı tarfndan cok sevılen bırı kalbıde ıyı acaba onu bu dereceye benmı getrıorum benmı cıldrtıorum yaa aılesınden gorduıklernı uyguluor o bellı ama bazı seylerde benım yuzumdenmı oyzden danısıorum

sanırım bunu biz bilemeyiz..
nasıl davrandığını bimiyoruz..senn açından yorum yapmak çok doğru olmaz

ama kendinde en ufak bir şüphe görüyorsan..kendini iyice sorgula.. buna karar verecek olan sensn aslında

ama esıme bırgun okutmayı dusunuorum aslında bunları yasadklrmı abartıorum sanıor ya bılsın ıcımden gelenerlı yazdgmda herkeısn verdgı tepkıyı

canımmm bence sakın öyle bir şey yapma cinsel hayatınzlada ilgili şeyler yazmışsın ya çok kötü tepki verir gibime geliyor ve burda yazılanları umursayacağını hiç sanmıyorum...

sanırım bunu biz bilemeyiz..
nasıl davrandığını bimiyoruz..senn açından yorum yapmak çok doğru olmaz

ama kendinde en ufak bir şüphe görüyorsan..kendini iyice sorgula.. buna karar verecek olan sensn aslında

Daha cok dkkat edicem kendme ve size.kendmde.olan.hatalroda yazicam acaba bunlri buraya yazmm esim.nekdr hatalida olsa hatami yani ona hakszlkmi ediorm vicdanm kotu oldu ama dertlsck baska kmsem yoktu:KK43:( neolrsa olsn onu sewiorm galina kzsamda kabada olsa

X