- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
-
- Konu Sahibi ikincisans88
boşanana kimse o gözle bakmıyor arkadaşım yanlış düşünüyorsun insan doğru olduktan sonra isteyen istediğini söylesin sen bir de okumuşsun ekonomik bağımsızlığın da var allah o raddeye getitrmesin ama bir kız neden okur kimseye muhtaç olmamak için sen köle değilsin kendine saygı duy ki başkaları da sana duysun ok
canım çok iyi temiz kalpli kısacası safsın bunu kesinlikle yanlış anlama hatta çogu arkadaşım aşırı iyi oldugumdan saftirik bile derler bana :) bu adama nasıl bi kadın lazım biliyomusunuz fesat hayvan gibi davranıcak her fırsatta kavga edicek hiç bişeyi begenmicek mutsuzluktan gebericek bi kadın olucak:) vala kızlar şimdi oturup dua edin kocalarınız bu adam gibi deilse düşman başına :) sana 1 yıl veriyorum 1 yıl sonunda çıldırıcaksın artık sevmek felan yetmicek :) eger bi gün terkedersen evi yaz buraya vala en çok ben rahatlıcam o derece
bak burda bizleri de tanımıyorsun birden döktün herşeyi sonradan pişman olmayasın içimizi dökelim ama herşeyi de ortaya saçmayalım
üaynen katılıyorum :)
ama kım oldugm bellı deıl ve emınım benzer hıkayeyı yasayanlr vardır:)
ama kım oldugm bellı deıl ve emınım benzer hıkayeyı yasayanlr vardır:)
ü
herseyden mutsuzlk cıkarıosun dıye acaba benımdemı hatalarım war onun cok sınırlenmesınde
ben senin için dedim hani dışarda da çok dökme kimseye burdaki gibi yani bir tavsiye kabul edersen kötü niyetli değil
Ben aslında sadece esımı kotulemek ıcın yazmıorum bunları mutsuz oldugum konuları yazdım ama kendımınde elestrılmesını ıstıorum cunku o aılesı ve yakın akrblrı tarfndan cok sevılen bırı kalbıde ıyı acaba onu bu dereceye benmı getrıorum benmı cıldrtıorum yaa aılesınden gorduıklernı uyguluor o bellı ama bazı seylerde benım yuzumdenmı oyzden danısıorum
ama esıme bırgun okutmayı dusunuorum aslında bunları yasadklrmı abartıorum sanıor ya bılsın ıcımden gelenerlı yazdgmda herkeısn verdgı tepkıyı
evet kızlar son durum nedır
sanırım bunu biz bilemeyiz..
nasıl davrandığını bimiyoruz..senn açından yorum yapmak çok doğru olmaz
ama kendinde en ufak bir şüphe görüyorsan..kendini iyice sorgula.. buna karar verecek olan sensn aslında
evet kızlar son durum nedır
eşine okutmayı felan asla aklından geçirme adam bildigin kereste anlıcakmı sanıyosun bebegimmmm :)