2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

niye izin veriyosun öyle bişey yapmasına insan ilk günden şevkat gösterir seninki nasıl bi adam güzelim be ahh kader :KK43:

ben korkudan ttrrıodum gozlerım kapalı hem utanıorum hem korkuorum hemde onun acelecı tavrı na saskınım daha 1saat once dugunde yannda otrdgm adam asık olark ewlndgm gelnlgı cıkarnca nasıl budkr sert dawranıor bana cocukmusun sen ewcılık mı oynuoruz duzgun dur fln dedı:S buarada kader nickım sezen aksunun kahpe kaderı dınlıodum vajınısmusm olddgm donemde oyzden onu yaptım:)

sarkıda dıor ya uc gun guldurduysen bır omur hep aglattın:KK43: sureklı onu dınlıodum bıkac sey denedm olmadı bu oldu oyle yanı ısmım kader deıl sansım kadersızlk braz ama::KK43:

salla gitsin eltini fesatın önde giden oldugunu görmüş oldun birde arkadaşınmış evlensin onuda görücez daha sevgililermiş :/ ahh hayatım keşke herşey ilk günler ki gibi olsa ama işte zaman geçtikçe olmuoyomuş bu biraz eşinden kaynaklı tam boga erkegi gibi gördüm birde akrepmiş akrepler ilgi ister sevişmek ister bol bol romantizmi gezmeyi tozmayı sever

kaynanama gdıor kı oraya gdnce sıkıldıgını sureklı erkeklerın oldgnu mactan cıldrıcgıını soelrdı smdı bana gelmıor oraya gdıor abısı bıze beyaz esya aldı onumu kskandı dıcem ama esımde calsrken ewe verdı hep parasını ve eewlenrken bzde onalra alcaz onunkı askerlıgını yapmdgı ıcın ewlenmedıler ama bu benım sorunumk deıl nebılyım ya okdr anımz war benden uzaklastı kendı bılır kaynnma yalakalık yapıor anlar oda bıgun gercklrı takıları elınden alınınca:KK70: gercı onunkı uyanık vermeyblr:) akrep ama tembel gezmek sevısmek ıstemez:KK70: ewlnmdn cok yakslrdı opmeye fln smdı yok sadece ılıskı dırek:S

bak mesela bugünden başlayalım eve gittiginde çok mutluymuş gibi davran bişey olmuşcasına mutlu görün şarkı söyle sürekli gülücükler felan..işe giderken iyiyice süslen hevesli hevesli gittigini göster ..gece yatarken sexi bişeyler giy onu umursamadan yat istemiyomuş gibi davran isterse canım istemiyor de uzaklaş bi süre devam ettir bunu sonra salak adam biraz kendine gelir belki vala şekerim kb kocana böyle konuşuyorum ama gıcık oldummm :)[

olsun cnm dogru soze ne hacet:KK43:ben zn ewde sarkı soleyıp oynuorum ama hoslanmıo bundan pek 25 yasında olcksın hala bu ne cocukluk dıor:s cocuksulugu swmıor oysa ben neselıyım cok gulerım eglenırım komıgım oda komıktır esprı yapar ama azve oz cok konusmayı sewmez dınlemeyı sewmez tv a bakr sen dınlıo sanar anltrsın snra dmı dersın bakarsım hc dnlememıs cıldırrısn:)ama ılıskı konusunda enson cmt sabahı olmustu bırkacgune gene ıstıyecektr maxımum 5gun snra ıstemıorum dıcem bakalım napıcak onsevısme adına yaptgı teksey sadece elıyle bır ıkı sn dokunması ve snrası ılıskı tabıkı ben hazr olmdgm ıcın olmuo bana yalvrıo snra hadı sen ıcıne al dye:S banada bolesı dha guvenılır gelıor dger turlı vajınısmusu yensem de nebılym bıolsı dha ıyı gbı arada sadece dırek kendı yapblıor:S

Son düzenleyen: Moderatör:
ben korkudan ttrrıodum gozlerım kapalı hem utanıorum hem korkuorum hemde onun acelecı tavrı na saskınım daha 1saat once dugunde yannda otrdgm adam asık olark ewlndgm gelnlgı cıkarnca nasıl budkr sert dawranıor bana cocukmusun sen ewcılık mı oynuoruz duzgun dur fln dedı:S buarada kader nickım sezen aksunun kahpe kaderı dınlıodum vajınısmusm olddgm donemde oyzden onu yaptım:)

sarkıda dıor ya uc gun guldurduysen bır omur hep aglattın:KK43: sureklı onu dınlıodum bıkac sey denedm olmadı bu oldu oyle yanı ısmım kader deıl sansım kadersızlk braz ama::KK43:

adamdaki rahatlığa bak ya he evcilik oynuyoruz odun odun olarak seni kullanıcam bu oyunda deseydin sobada çatır çatır yakmalık tiplerden ahh güzelim ahhh sana diyebilicegim tek şey biraz zaman ver düzeltmeye çalış konuş baktın düzelmiyormu çok gençsin daha mutlu olursun i.. boşan nasıl bi adam bu yaaa sinirlerim geriliyor sen anlatırken feminist duygularım artıyorr ki iyiki çocugunuz yok sakın çocuk felan yapıyım deme böyle adamdan

aaa bir gelenek halini aldı galiba haftasonu gitmek yok canım bunun şimdi önüne geçmezsen daha sıkıntı çekersin ilerde... şimdi diğer konuyla ilgili sen de kendin yap utansın dicem de anlamaz tövbe ya sevişmek 10 dk olsa bile sarılıp yatmanın tadı ayrıdır kuralcı bir adam mı bu ne anlamadım çok bencil o kesin. sen hep şuh olmaya devam et canım ama o her istediğinde şey yapma çıldırtmaya çalış yelkenleri suya indiriyorsun anladığım kadarıyla yapma öyle ya seni önemseyecek ya da eyvallah kendi kendine uğraşsın dursun

adamdaki rahatlığa bak ya he evcilik oynuyoruz odun odun olarak seni kullanıcam bu oyunda deseydin sobada çatır çatır yakmalık tiplerden ahh güzelim ahhh sana diyebilicegim tek şey biraz zaman ver düzeltmeye çalış konuş baktın düzelmiyormu çok gençsin daha mutlu olursun i.. Boşan nasıl bi adam bu yaaa sinirlerim geriliyor sen anlatırken feminist duygularım artıyorr ki iyiki çocugunuz yok sakın çocuk felan yapıyım deme böyle adamdan

bosanmam cok zor sevgımın yanısıra aıleler kurulan bır duzen war ama ruyamda aılem kucuk bır koye gtmıs benıde almıslar tanıdık kmse yok etrfta hesap verıcke kmsede yok ewlılık fln yalan olmus zmn zmn bunu ıstıorum.. Cocuk ztn o kesınlkle ıstemıor hem prez hemde hapla korunuoruz cıft yonlu odu kopuyor borclr btmeden cocuk olursa dıe ztn:) bana enufak mıdem bulansa hemen test al dıo usuttum gecenlerde bebekle alakası yok hapın da yan etkısıztn mıde bulantısı korkuo hemen:)

aaa bir gelenek halini aldı galiba haftasonu gitmek yok canım bunun şimdi önüne geçmezsen daha sıkıntı çekersin ilerde... şimdi diğer konuyla ilgili sen de kendin yap utansın dicem de anlamaz tövbe ya sevişmek 10 dk olsa bile sarılıp yatmanın tadı ayrıdır kuralcı bir adam mı bu ne anlamadım çok bencil o kesin. sen hep şuh olmaya devam et canım ama o her istediğinde şey yapma çıldırtmaya çalış yelkenleri suya indiriyorsun anladığım kadarıyla yapma öyle ya seni önemseyecek ya da eyvallah kendi kendine uğraşsın dursun

BEN HIC MASTURBASYON YAPMADIM YANI NEBILYIM COCUKKEN ICGUDUSEL SEYLER OLURDU HATRLRDIM AMA KENDIMI BLNCE YAPMDIM PARMK EGZERSZLERNE CEM KECENIN KITABI ILE BASLADIM VE VAJINISMUSU OYLE YENDIM HEE OZMN BEN KITABI OKUYP DENERKEN GORUODU SALONDA YAPMA YA GT YATAK ODASNDA YAP SUNU DIODU:)OYSA BATTNYE KAPALI OLUODU KITABIN TARF ETGNI DIKKATIM DAGILSIN DYE TV A BAKARK YAPIODUM:)AYNEN DAYANAMIORUM YALVARIO BAZEN:) HADI HADI DIOR EREKSYNU GDICEK DYE KORKUO INICEK BAK SIMDI CABUK DIOR:s AMA BUARA COK ZORLUCAM YATRKEN COK SOGUK BEN USUORUM DYE ONA SARILIORUM KENDI SARIL DIOR HATTA O SARILMIO AMA BANA SARILSANA BENI SEWMIOMUSUN DIOR AMA TV IZLERKEN SARILSAM KIYAMETI KOPARIR BENIMDE COCUKCA HARKTLRM WAR ISIRMAK GIBI MALESF ICIMDEN GELIO ONU ISIRIORUM TOMBIK YNKLRI COK TATLI KOLU FLNDA ISIRIORUM COK SINIRLENIOR:SCANI COK KIYMETLI

önsevişme olmadan ilişkiye giriyor peki ilişkiden sonra nasıl hareketleri sarılıyor felanmı yoksa arkasını vurup yatıyormu napıyor ?

HAFTAICIDE ARIODUR AMA AYNI YERDE CALISMADGMZ ICIN BILEMIORUM BUARADA ARIOR DERKEN SINIRSIZ CAGRI ATIOR ESIM ARIO:) ARATANA KDR KENDINI CAGRI ATIOR BIZIM NISAN DONEMIMIZDE ANNEM NEDN HC ARAMIOSUNUZ DEDGNDE TEL KULLNMYI BLMYEN KADIN BIZI AKSAMLRI VE HFTASONLRI BU BENIM GORDUGM CAGRI MANYGI YAOPIOIR:d ESIMI GUNDUZDE YAPIODUR HAHAHA:d

önsevişme olmadan ilişkiye giriyor peki ilişkiden sonra nasıl hareketleri sarılıyor felanmı yoksa arkasını vurup yatıyormu napıyor ?

SONRA DUSA GRIOR SONRA UYUOR:d BAZEN DIOR AMA SUPERDI DIE AMA BENIM ICIN AYNISI SOZ KONUSU DEIL TABI SURE AZ OLDGU ICIN MI ONSEVISME OLDUGU ICIN MI YKSA BENDE HEMOROID OLDGU ICINMI BLMIORUM ORGAZM OLAMORM AMA COK MERAK EDIORIUM:s

Gecen cuma yıldonumumuzdu tam 4yıl ıcın ..ısten ızın alıp 1saat erken gelmıs ve cıcek almıs 4 tane gul arasında papatyalar... Bana ppatyam derdı papatyamı ondan almıs tabı güller de herseneye bır gul dedı kapyıı actım yerde cıcek cok sasırdım sok oldum sarıldı sasırdın dımı dedı benm gbı bır ayı bunu nasıl yaptı dye:)dedı

MAC VE IDDIA YA COK ZAMAN AYIRIO SIGARASI YOK ICKISI COK NADIR OZEL GUNLERDE AMA SU TUTKUSU LAPTOPDAN SUREKLI BAKIOR FLN:s ENERJNSINI HEP ONLRA VERIO CEM KECE KITABINDA BLE YAZMSTI TV FAZLA IZLEMYN CINSELLK PERFRMANSNI DUSURUR DYE SANIRIM COK DOGRU

BEN HIC MASTURBASYON YAPMADIM YANI NEBILYIM COCUKKEN ICGUDUSEL SEYLER OLURDU HATRLRDIM AMA KENDIMI BLNCE YAPMDIM PARMK EGZERSZLERNE CEM KECENIN KITABI ILE BASLADIM VE VAJINISMUSU OYLE YENDIM HEE OZMN BEN KITABI OKUYP DENERKEN GORUODU SALONDA YAPMA YA GT YATAK ODASNDA YAP SUNU DIODU:)OYSA BATTNYE KAPALI OLUODU KITABIN TARF ETGNI DIKKATIM DAGILSIN DYE TV A BAKARK YAPIODUM:)AYNEN DAYANAMIORUM YALVARIO BAZEN:) HADI HADI DIOR EREKSYNU GDICEK DYE KORKUO INICEK BAK SIMDI CABUK DIOR:s AMA BUARA COK ZORLUCAM YATRKEN COK SOGUK BEN USUORUM DYE ONA SARILIORUM KENDI SARIL DIOR HATTA O SARILMIO AMA BANA SARILSANA BENI SEWMIOMUSUN DIOR AMA TV IZLERKEN SARILSAM KIYAMETI KOPARIR BENIMDE COCUKCA HARKTLRM WAR ISIRMAK GIBI MALESF ICIMDEN GELIO ONU ISIRIORUM TOMBIK YNKLRI COK TATLI KOLU FLNDA ISIRIORUM COK SINIRLENIOR:SCANI COK KIYMETLI

o salonda görmeseydi öyle keşke kadınların bazı sırları olmalı diye düşünüyorum garibine gitmiştir o durum soğutur gerçi seninki dünden hazır soğumaya ya neyse... ben zaten cidden yap mast. demiyorum canım benim o an sen de yap görsün dedim tepki olarak diye dedimdi. sen de cana yakınsın ne yaparsın işte bazı erkekler de der ki karım soğuk nevale içimden gelmiyor sana da düşe düşe böylesi düşmüş şans kader

EŞİM COK KOTU BIRI DEIL ASLINDA AMA SU BENCILLIGINI , KABALIGINI , AILESINE ASIRI DUSKUNLUGUNU ONLRUN YANNDA UTANIP ELIMI BILE TUTMAZ ASIRI SAYGISINI BI YENSE HEE BIDE MAC TUTKUSUNU AZALTSA IDEAL ES BILE OLABLR CUNKU TITIZ OLDGNDAN EV ISLERINE YARDIM EDIOR
BIDE CINSELLIKTE BENIM ICIN DE CABA GSOTERSE KENDI TATMIN OLNCA YORULUP UYUMASA AMA KAIDNLARIN 2SENEYI ALIORMUS SANIRIM CINSELLIGE ALISMASI:KK43: BUNLAR AHH BI OLSA NASIL MUTLU OLRZ AMA NASIL OLUR BILINMEZ TABI:s

o salonda görmeseydi öyle keşke kadınların bazı sırları olmalı diye düşünüyorum garibine gitmiştir o durum soğutur gerçi seninki dünden hazır soğumaya ya neyse... ben zaten cidden yap mast. demiyorum canım benim o an sen de yap görsün dedim tepki olarak diye dedimdi. sen de cana yakınsın ne yaparsın işte bazı erkekler de der ki karım soğuk nevale içimden gelmiyor sana da düşe düşe böylesi düşmüş şans kader

ACIKCASI CINSELLIK KONUSUNDA COK BILGISIZDIM VE ONDAN YARDIM ISTEDIM AYNAYLA BULAMIODUM YAPAMIODUM SNRA YARDIM ETTI YERINI BULDM KITAPTA YZNLRI UYGULUODUM VAJINISMUSU YENMK ICIN BUNA MACBURDUM SALONDA YPMA SEBEBM DIKKATIMIN DAGILMASI DIGER ODADA SESIZ HEYECANLNIODUM KENDIME DOKNMK BANA CAZIP GELMIO ERKEKLRIDE ANLAMIORUM MASTRBASYON BI KADNN YERINI NASIL TUTAR.. AYNEN COK SICAK KANLIYIM HER GRDGIM ORTAMDA ESIMDE BUNA SINIR OLUR SESIN AZ CIKSIN BIRAZ DER:s

Bana bıraz kılo ver dıor ben balık etlıyım uzun boyluyum ama balık etlı deynce sısman dye dusunmeyın 38 beden sıfır bedendım oncelerden ahh ahh :) masabası calısınca bole olduk kendıde aldı kılo acaba artık ona cekıcımı gelmıorum acaba kılo vermek ıcın ugrasıorum smdı.... ısımde basarılıyım sankı hcbsey olmamıs gbı davranıorum bırgun once ewımde ne yasarsam yasayım ne aıleme ne ısyerıne bellı etmıorum ılk baslrda dayanamayıp kaynnmaın cok aramasından bahsetmstm ama sımdı bahsetmıorum...buarada hftasonu halası gelıor kalmya yaklasık 1ay kalıcak hem annesınde hem bzde halası bze gelrse esım cekınır ve ılskye hc grmez sanırım:KK43:

Neymıs halası gelınce bana yemek yapmyı ogretıcekmıs sankı cok zamanm warda ben zor yemklrı blerek yapmıorum ogrenmıorum bılmıorum halasını sewıorum bekar 38 yasında ıyı bırı koyden gelıor ama ınsallh aramız bozulmaz sureklı bızde kalrsa.. Hee yılbasında kardeslerıde bzde olsun ıstıor buarada nedn ılkdefa bıaradayz yılbasında beraber kutlamıoruz anlamıorum kı:s

evilik evlilik değilde bir eziyet sanki :KK43: eşim özünde iyi bir insan olabilir ama gerçekten katlanılması zor bir insanmış
ve cidden çok kabaymış...
yalnız o salona çiçek koyup şaşırdın dmi benim gibi bi ayı bunu nasıl yaptı die demiş ya koptum gülmekten :KK52: oda kendinin farkında demekki

sen kendini köleliğe programlamışsın arkadaşım. inşallah eşin kıymetini bilir ileride ne diyelim :KK34:

X