2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

2,5 yıllık canım aylık degil :)

aa ben yıllık diye okumumşum aylıkmış ayol tam cicim aylarının tadı çıkması gerekirken bunları yaşıyosun :) vala arkadaşım ben bu konudan çok etkilendim bu formda ilk dfa etkilendigim bi konu oldu valaaa :)

evliliğimin ilk aylarında cinsellik dışında nerdeyse anlatıklarınızı yaşadım.çok mutsuzdum.ama şu anda şükürler olsun çok mutluyuz.herşey rayına oturdu.

öncelikle pazar günü yaklaşırken salıdan falan eşime çok güzel bi film gelmiş gitmeliyiz yada benim şu avmden almam gereken bişey var oraya tek başıma gidemem vs. diyip pazar günlerini kv sizi çağırmadan doldurun.bizim kv de hala istisnasız her pazar çağırır ama ama bizim hep programımız olur.eşim ilk başlarda program yapmamıza rağmen tamam derdi giderdik yada onlar geliyoruz dediğinde kabul ederdi.(tabii beni arayan bile yok.)bende trip atardım kavga ederdik yada suratımı asar otururdum sonra pes etti.artık tatil günleri önceliği benim.

mutfak konusunda kendinizi geliştirin.sevdiği şeyleri yapın.yeni tatlar öğrenin.zaman geçtikçe annesinin yemeklerini bile beğenmicek:)

eve terketmekten ziyade çaba gösterin.süper romantik bir kahraman olmasada zamanla değişecektir.

bız planda yapsam kayınvalıdem sınırsız cagrı atıyor aramak zorunda kalıyoruz yok balık yaptım yok tavuk ozledım falan dıye trıp atıor tabı bana deıl ogluna:) oda uzuluor gdelım dıor tabı ılk ewlndgmz haftlrdan daha nadir cunku havalar cok soguk kardeslerının arabası olmasına ragmen okdr usengec ve cımrılerkı bızı bırakmıolar bıle ewe aksam gec saatte donerken ertesı gunde ıs war oyuzden kocam yavas yvas az gtmeye alısıcak gbı yada erken kalkmaya...bende trıp atıorum kavga edıoruz snra barısıoruz ama ben sureklı cozum arıorum hersyın ıyıce rayına oturmasıda sanırım zamana kalmıs...mutfakta keısnlıkle gelıstrmem lazım bugun dünden yemegım war ama mesela yarın bana ne onerrıszınız lezzetlı ama pratık ıs cıkısı gdıp hemen yapabılecgım:) yorum ıcın tesekkurler ınsallh mutlulugunuz devam eder busekılde

EVET CANIM MALESEF AYLIK AMA CİCİM AYI OLMADI BUDA UZUN FLORT DONEMIMIZDENMI KAYNAKLI ACABA BILEMIORMETKILENMENE SEVINDIM ETKLI BIR DİLLE YAZMISIM DYE AMA KESKE GUZEL IC ACICI BIR KONU OLSAYDI DUN TARTISMADIK AMA MERAK EDIORUM İŞTEMI COK YORULUOR HANI YENI EWLILER ILISKIYE COK SIK GIRER YA BIZDE NADIR 3-4 GUNDE BAZEN 5GUNDE BİR BEN VAJINISMUS TEKRRLR DYE KORKUORUM ORGAZM OLAMASAM BLE YAPABILDGMI SIKINTI OLMADIGINI GORMEK ISTIORUM TABI YAKLASAMIORUM BU KONUDA PEK CUNKU HEVESI YOKSA SİNİRLI OLUOR AMA BAZEN CANI ISTESIN UYKUDAN UYANDIRIOR BENI GECENLERDE ONLARA YEMEHGE GTMSTK KAYINVALIDEMDEN DONUSTE UYUDUM UYANDRDI BENI YANİ GECE GECE NASIL AKLNA GELDYSE HFTASONU OKDR GENIS ZAMANIMIZ WAR IKEN IKIMIZDE GENELDE 2GUN IZINLIYIZ AKSAMLRI SECIOR IKI ARADA BI DEREDE HFTAICI HIZLI BISEKLDE NEDEN ACABA:s

bana ılk aşık oldugu zamanlarda yanı 4yıl oncesınde bana my daısy derdı kartımın ustune yazmıstı ısyerındekı nekdr guzel gunlerdı papatyam dye severdı kı bazen hala der ama eskı sevgısı sıcaklıgı yok aynı evde yasamak farklı ve askerıyede alıstıgı duzenı ewınde uygulamak ıstıor temızlıktı bulasıktı zaten yapcagm ama o soleyınce kızıorum bende .. cunku calısıorum yanı gorevım ama dnlenmeyede hakkım war.. cınsel problemın boyutunu cok bılmıorum tamam dırek ılıskıye grmesı cok duygusuz on sevısme olmadan ama yapabldgne gore problem yoktur dıoruım..hemen hemen 45 gundr fln ılıskıye grıoruz haklısın ınsallah duzene grer ama elıyle yapması cok kotu hssettrıo bunuda ona soledım vajınısmus ıken mecbur kalıordu ama suanda oyle bırsey yok neden yapıorsun dedıgımde dık kalmasını saglamak ıcın dedı bıde kısa suuruor dırek olaya grdıgı ıcın ve yoruluor cok kılolıu deıl aslnda balık etlı ama anlamıorum yoruluor ve bıan once btsın ıstıoor o oyle yorlp skldkca bende konsantre olamıorum bende cınsel bılgı olark cok yetersızım acaba vaj...mdamı bı sorun war ıkıde brde cıkartp elle dewam edıor dye dusunuorum nebılyım yapısında fln?

evet annesı cok bencıl bız ıkı kısı calısıoruz dye durumumuz ıyı sanıoır ama sankı bılmıor borc harcla ewlndgmızı onlrın ewınde kac kısı calısıor bıde hala bızım paramıza tamah edıor acgozlu gecenlrde esım ıddaa dan para tuttrdu esprı yapıoduk haram para dıe ztn cok bsey deıl yenıden oynucktı onunla kaynnm dıokı ver o haram parayıda takst yatırayım dger cocuklrı uyanık para vermdn once ne ıcın lazım bakıolr benmkı ewden gdnce gıderlerı kısmaya basladlr tam bır ana kuzusu bugune kdr kendıne hıc bırıkım yapamamıs heposını annesıne vermıs kardeslerı arabalrda gezerken bu otobuslerde sürünmüs kı taksıdıne yardım ettıgı halde hepsınde ıphone bunda dandık telefon ama yıne bundan ne koparsak kar dır havasındalr abısı eskı tel nunu bze satmıo calısıor ust modelını alıcakmıs..esım malesef cımrı mutfaga envayı cesıt sey alıor bogazuından kısmaz kart borcunu nasılsa maasımdan oduoırz kı oyle olmasada bogazdan kısmaz cok duskun ....acaba oda utanıormu on sevısme olmamasının sebebı o mu dıcem ama bmıorum cunku sevgılı donemınde ıken benı oper bıraz ılerı gtse pısman olurdu bana kızardı ve kavga edelım ıcımız rahat etsın gunah ısledık sen nedn ızın verdın fln derdı kı cok ılerı gtmezdık buarada asırı dinine duskun deıl ıckı ıcer ama persmbe gunu yaknlassak bugun cuma olck persmbe aksamı dye kendını dızgınler...vajınısmusken sana kızmıorum dedı ılk gece kzmstı sadece cocukmuyuz oyunmu oynuoruz dye hatta parmagını soktu ve felaket bır acı hssetmıstım kan geldgnı ble sonradan carsfta gorduk ztn ılkdefa adam akıllı 1ay snra ılıksye grebldık okdr korktukkı ayrıca kan ı penısınde gormedı casrfta grdu dye emın olamadı cok takınttlı ıdı o konuya 4yıllık beraberız bıde:)masturbasyon yapmıor aslnda smdıama ılıskı esnasında elle mudahale yapıo yanı orgazm ıcın yıne va...da oluyor anlamıorum neden ....bogazımı sıktgı gun bıde ıttı kolumdan gt bu odada deıl dıer odada agla dedı kendımı yerlrde gordum cok kotu oldum snra duvarı yumrukladı dısarı cıktı aksam geldı buarada kırıyımmı sole bıyerını dıodu gozleırnı buyutp o anı hc unutamıorum ama hasta oldgmdada basımdan ayrlmıcak kdr merhametlı yda kavga ettgmzde aglayan bırısı bence psıkologa kabul etse ve goturebılsem ya psıkolojıok bu duygu deısımlerı ydaa dedıgım gbı yetısme tarzından... bellı olmıor cnm kımı zmn cok ıyıyız kmı zmn cok kotu ama ewlnmdn once ustume ttredıgı zmnlr olmustu bole bırı deıldı yıne kotu bırı deıl ama onu bole canavara donusturen ne onu meraj edıorum

balayında ılıskıye gremıoduk kendımı cok kotu hssedıordum ıckı ıctım olmadı zorla yap dedım olmadı ama yınede keyflı vakıt gecırıoduk cok eglenmıstık ama ısta donunce aılelerın yanına huzursuzlklar hemen basladı gerdek gecesının ertesı gunu ble akrablrı orda dye kahvltya oraya gttım cok utanmıstım gercı pek bsey yapamadık ama halaları ona bakıp bakıp nasılsın deyıp guluolardı oda ıyıı dıodu boburlenerek oysa parmagyla bozmstu muhtemelen cunku ılıskı tam olmamıstı ble baya sınırlenmstı o gece kendımı kasıoruım dye snradan bı rahatszlk oldgnu ogrendı vajınısmusu anlys gosterdı ama ılk gece baya ustume gttı bozmadan bırakamam erkeklıok serefım gbısıne ama cok yorgundum korkuodum tabı ben zorladıkca onun ereksyon halı gecıodu ve sınırlenıodu:S

yada bız yeterınce tanımadan evlenıoruz canım ama aynı ewde yasanmadan tanınılmıyor malesef ıste hayrlısı olsun hakkımızda ınsallah hersy duzelır zamanla

off nasıl parmagıylamı yaptııııı :!bozmadan bırakamam şeref ne yaaa ahh canım bnm ya kıyamam benn sanaaaaa

kendımı kaptırmıs upuzun yazmısım:) eskı defterler var askerde yazdklrımız nasıl delı dolu ask bende eskısı gbı deılım hatta bı donem bobrek tası dusurmstm o donem baya aramız kotu ıdı nerdyse nefrt etcek konumaa gelms uzaklasmstm snra yalvar yakar barıstık:)demekkı kısmetımde varmıs dıorum bı donem tamamen cıkarmstm nerdyse aklımdan ama olmadı baskası 4yıl dıle kolay yenı bı ılıskıyı yapamam dedım ve dewam ettım sewmıyormuıyum esımı sewıorum ama uzuluyorum anneısne benztnce suratını hemen sewgm btıoda gülüşü fln benzıo ayyy delı oluorum ama bır buyuk abısı annesının tıpkısı hahaha eltim yandı yanı buardaa eltımede neoldysa artık hergun arayıp soran kız sımdı ewlndım elını etegını cektı onlar henuz sevglı cunku daha

canım degişik bişeyler deneseniz mesela o işten geldiginde kapıyı sexi geceliginle açsan degişik bişeyler yapın heycan katın ne bilim o odun yapmıyor bari sen bişeyler yapmaya çalışsan düzeltsek

off nasıl parmagıylamı yaptııııı :!bozmadan bırakamam şeref ne yaaa ahh canım bnm ya kıyamam benn sanaaaaa

parmagıyla ve ellerı tombıs cok acımıstı o ankı acımı anlatamam ertesı gun bıde onlara gttık kahvltya tualete gttım baktım tualetımı yapamıorum:S nasıl tahrıs olmus kacgun acımıstı o gun tualetten cıkamadım onlrda az kalsın ucagı kacırıoduk herkes cıkmamızı beklıor ben tualettyım:)

salla gitsin eltini fesatın önde giden oldugunu görmüş oldun birde arkadaşınmış evlensin onuda görücez daha sevgililermiş :/ ahh hayatım keşke herşey ilk günler ki gibi olsa ama işte zaman geçtikçe olmuoyomuş bu biraz eşinden kaynaklı tam boga erkegi gibi gördüm birde akrepmiş akrepler ilgi ister sevişmek ister bol bol romantizmi gezmeyi tozmayı sever

niye izin veriyosun öyle bişey yapmasına insan ilk günden şevkat gösterir seninki nasıl bi adam güzelim be ahh kader

canım degişik bişeyler deneseniz mesela o işten geldiginde kapıyı sexi geceliginle açsan degişik bişeyler yapın heycan katın ne bilim o odun yapmıyor bari sen bişeyler yapmaya çalışsan düzeltsek

kapıyı gecelıkle acamam canım belkı ama deısıkbseyler yapablrım acamam dıorum cunku alel acele yek yapıorum o geldgnde hazr olsun dye ondan 1saat once ewde oluyorum...yemekten snra aslnda o seklde gyıneblrm gercı balayndan snra o seklde gynmstm nısnalıgımdakı gecelıklerden ama ozmnlar cok uzak duruodu vajınısmus oldgm zmn onun da ugrasmktn dızlerı yara fln olmstu bırazda tembel ztn ... yerınden kalkmaz ama benı 50kere sofradn kaldrr su eksık bu eksık dıye bıhftasonu ben mını etek gydım makyaj yaptım bya hos olmustu normaldede bakmlym da o gun dha bı baskaydı ıyıce ozendım hayırdır fln dedı gel yanıma fln:) onlara gdıcektk bn ble ıtıraz etmemıstım hatta kendısı vazgectı yarın gderız smdı sarılalım fln dedı:) acaba kendımı saldımmı ondanmı cok yaklasmıor poff ama cok yoruluorum bende

bence büyüklere de çok iş düşüyor annesinin demesi lazım ki bunlar yeni evli haftasonu bi planları vardır olmasa da karıkoca başbaşa haftasonu geçirmek isterler diye ama nerdeee eşinin de kendi evini benimsemesi ve annesinin evi ile kendi evi ayrımına varması lazım bence bunlar olduktan sonra bence biraz daha düzelir ayrıca siz ikiniz bir ailesiniz bunu onun anlamasını sağla. bir de o her istediğinde ilişkiye girme (ama gayet çekici gir yatağa) senin kendi isteklerinin önemli olduğunu öğrensin

pazar gunu gec gttık mac saatıne yakın nerde kaldınız temızlkmı yaptınız sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) dıcektım dıyemedım tabı ewett dedım oysa kavga etmstık .. ılskye grmek ıstıor buara soguk fln dıe usenıorum ozmn ylvarıo lutfen hadı nolur fln dye belkıde bana en sıcak davrndgı zmn ozmn kıramıorum bende .. ben ılıskının ılkbasında zewk almıorum cunku onsevısme olmdgı ıcın zor oluyo baya ılk bası hafıf acı hssedıorum ama sonra tam zevk alıorum hobaa bıtor:S bende dewamı olsun ıstıorum ama olmuor onun ısı btınce banyoya sarılsam fln uzak duruor yenıden erekte olur ve yorulur dye sanırım dur cnm fln dıor:S

bak mesela bugünden başlayalım eve gittiginde çok mutluymuş gibi davran bişey olmuşcasına mutlu görün şarkı söyle sürekli gülücükler felan..işe giderken iyiyice süslen hevesli hevesli gittigini göster ..gece yatarken sexi bişeyler giy onu umursamadan yat istemiyomuş gibi davran isterse canım istemiyor de uzaklaş bi süre devam ettir bunu sonra salak adam biraz kendine gelir belki vala şekerim kb kocana böyle konuşuyorum ama gıcık oldummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…