- 15 Aralık 2012
- 1.214
- 415
-
- Konu Sahibi ikincisans88
bana kızma ama eşin annesine cekmiş.. çok bencil :26:
**cimri insanlardan nefret ederim..hele ki bir erkeğe hiç yakışmıyor cidden
**o kadar bencil ki seni ilişkiye hazırlamadan (yani önsevişme olmadan) direk işi bitsin istiyor.. kadınlar cinselliktede sevildiğini, arzulandığını hissetmek ister
**senin yanında mastürbasyon yapması ne kadar aşşagılayıcı bir şey bana göre..bana yetemiyorsun diyip aşşagılamak gibi
**sen ne söylersen söyle senin boğazına sarılması büyük bir terbiyesizlik.. şimdi adam mı oldu yani (daha 2,5 aylık evliyken boğazına sarılırsa ben sonraki yıllarını düşünmek istemiyorum)
canım sadece 2,5 aylık evlisin..ben senin 10, 12 yıllık evli halini düşünemiyorum..eşini al karşına konuş..hoşlandıgın ve hoşlanmadığın seyleri söyle..sınırlarını çiz..birazda o seni mutlu etmek için çaba sarfetsin
bız planda yapsam kayınvalıdem sınırsız cagrı atıyor aramak zorunda kalıyoruz yok balık yaptım yok tavuk ozledım falan dıye trıp atıor tabı bana deıl ogluna:) oda uzuluor gdelım dıor tabı ılk ewlndgmz haftlrdan daha nadir cunku havalar cok soguk kardeslerının arabası olmasına ragmen okdr usengec ve cımrılerkı bızı bırakmıolar bıle ewe aksam gec saatte donerken ertesı gunde ıs war oyuzden kocam yavas yvas az gtmeye alısıcak gbı yada erken kalkmaya...bende trıp atıorum kavga edıoruz snra barısıoruz ama ben sureklı cozum arıorum hersyın ıyıce rayına oturmasıda sanırım zamana kalmıs...mutfakta keısnlıkle gelıstrmem lazım bugun dünden yemegım war ama mesela yarın bana ne onerrıszınız lezzetlı ama pratık ıs cıkısı gdıp hemen yapabılecgım:) yorum ıcın tesekkurler ınsallh mutlulugunuz devam eder busekıldeevliliğimin ilk aylarında cinsellik dışında nerdeyse anlatıklarınızı yaşadım.çok mutsuzdum.ama şu anda şükürler olsun çok mutluyuz.herşey rayına oturdu.
öncelikle pazar günü yaklaşırken salıdan falan eşime çok güzel bi film gelmiş gitmeliyiz yada benim şu avmden almam gereken bişey var oraya tek başıma gidemem vs. Diyip pazar günlerini kv sizi çağırmadan doldurun.bizim kv de hala istisnasız her pazar çağırır ama ama bizim hep programımız olur.eşim ilk başlarda program yapmamıza rağmen tamam derdi giderdik yada onlar geliyoruz dediğinde kabul ederdi.(tabii beni arayan bile yok.)bende trip atardım kavga ederdik yada suratımı asar otururdum sonra pes etti.artık tatil günleri önceliği benim.
Mutfak konusunda kendinizi geliştirin.sevdiği şeyleri yapın.yeni tatlar öğrenin.zaman geçtikçe annesinin yemeklerini bile beğenmicek:)
eve terketmekten ziyade çaba gösterin.süper romantik bir kahraman olmasada zamanla değişecektir.
EVET CANIM MALESEF AYLIK AMA CİCİM AYI OLMADI BUDA UZUN FLORT DONEMIMIZDENMI KAYNAKLI ACABA BILEMIORMaa ben yıllık diye okumumşum aylıkmış ayol tam cicim aylarının tadı çıkması gerekirken bunları yaşıyosun :) vala arkadaşım ben bu konudan çok etkilendim bu formda ilk dfa etkilendigim bi konu oldu valaaa :)
2,5 yıllık canım aylık degil :)
cinsel konulardaki sorunlara çok takılma bence. ilk defa senle birlikte olduysa bazı problemlerin olması doğaldır. çünkü 1 aydır ilişkiye grmeye başlamışsınız. düzene girer diye düşünüyorum. bu konularda çok üstüne gitme. psikolojik sorunlar oluşmasın. 5-6 ay sonra aynı sorunlar devam ederse konuşursun eşinle.
evet annesı cok bencıl bız ıkı kısı calısıoruz dye durumumuz ıyı sanıoır ama sankı bılmıor borc harcla ewlndgmızı onlrın ewınde kac kısı calısıor bıde hala bızım paramıza tamah edıor acgozlubana kızma ama eşin annesine cekmiş.. çok bencil :26:
**cimri insanlardan nefret ederim..hele ki bir erkeğe hiç yakışmıyor cidden
**o kadar bencil ki seni ilişkiye hazırlamadan (yani önsevişme olmadan) direk işi bitsin istiyor.. kadınlar cinselliktede sevildiğini, arzulandığını hissetmek ister
**senin yanında mastürbasyon yapması ne kadar aşşagılayıcı bir şey bana göre..bana yetemiyorsun diyip aşşagılamak gibi
**sen ne söylersen söyle senin boğazına sarılması büyük bir terbiyesizlik.. şimdi adam mı oldu yani (daha 2,5 aylık evliyken boğazına sarılırsa ben sonraki yıllarını düşünmek istemiyorum)
canım sadece 2,5 aylık evlisin..ben senin 10, 12 yıllık evli halini düşünemiyorum..eşini al karşına konuş..hoşlandıgın ve hoşlanmadığın seyleri söyle..sınırlarını çiz..birazda o seni mutlu etmek için çaba sarfetsin
evliliğimin ilk aylarında cinsellik dışında nerdeyse anlatıklarınızı yaşadım.çok mutsuzdum.ama şu anda şükürler olsun çok mutluyuz.herşey rayına oturdu.
öncelikle pazar günü yaklaşırken salıdan falan eşime çok güzel bi film gelmiş gitmeliyiz yada benim şu avmden almam gereken bişey var oraya tek başıma gidemem vs. diyip pazar günlerini kv sizi çağırmadan doldurun.bizim kv de hala istisnasız her pazar çağırır ama ama bizim hep programımız olur.eşim ilk başlarda program yapmamıza rağmen tamam derdi giderdik yada onlar geliyoruz dediğinde kabul ederdi.(tabii beni arayan bile yok.)bende trip atardım kavga ederdik yada suratımı asar otururdum sonra pes etti.artık tatil günleri önceliği benim.
mutfak konusunda kendinizi geliştirin.sevdiği şeyleri yapın.yeni tatlar öğrenin.zaman geçtikçe annesinin yemeklerini bile beğenmicek:)
eve terketmekten ziyade çaba gösterin.süper romantik bir kahraman olmasada zamanla değişecektir.
aynı dert bendede var canım kaba nısanlıyken çok farklıydı evlendikten sonra çok farklı ...hatta gecen gün bir konu açtım ...erkekler evlendikten sonra degişir die...ben cevabını biliyorum aslında....erkeklerde aşk bitince boyle odunlasıyorlar..
balayında ılıskıye gremıoduk kendımı cok kotu hssedıordum ıckı ıctım olmadı zorla yap dedım olmadı ama yınede keyflı vakıt gecırıoduk cok eglenmıstık ama ısta donunce aılelerın yanına huzursuzlklar hemen basladı gerdek gecesının ertesı gunu ble akrablrı orda dye kahvltya oraya gttım cok utanmıstım gercı pek bsey yapamadık ama halaları ona bakıp bakıp nasılsın deyıp guluolardı oda ıyıı dıodu boburlenerek oysa parmagyla bozmstu muhtemelen cunku ılıskı tam olmamıstı ble baya sınırlenmstı o gece kendımı kasıoruım dye snradan bı rahatszlk oldgnu ogrendı vajınısmusu anlys gosterdı ama ılk gece baya ustume gttı bozmadan bırakamam erkeklıok serefım gbısıne ama cok yorgundum korkuodum tabı ben zorladıkca onun ereksyon halı gecıodu ve sınırlenıodu:S
aa ben yıllık diye okumumşum aylıkmış ayol tam cicim aylarının tadı çıkması gerekirken bunları yaşıyosun :) vala arkadaşım ben bu konudan çok etkilendim bu formda ilk dfa etkilendigim bi konu oldu valaaa :)
EVET CANIM MALESEF AYLIK AMA CİCİM AYI OLMADI BUDA UZUN FLORT DONEMIMIZDENMI KAYNAKLI ACABA BILEMIORMETKILENMENE SEVINDIM ETKLI BIR DİLLE YAZMISIM DYE AMA KESKE GUZEL IC ACICI BIR KONU OLSAYDI DUN TARTISMADIK AMA MERAK EDIORUM İŞTEMI COK YORULUOR HANI YENI EWLILER ILISKIYE COK SIK GIRER YA BIZDE NADIR 3-4 GUNDE BAZEN 5GUNDE BİR BEN VAJINISMUS TEKRRLR DYE KORKUORUM ORGAZM OLAMASAM BLE YAPABILDGMI SIKINTI OLMADIGINI GORMEK ISTIORUM TABI YAKLASAMIORUM BU KONUDA PEK CUNKU HEVESI YOKSA SİNİRLI OLUOR AMA BAZEN CANI ISTESIN UYKUDAN UYANDIRIOR BENI GECENLERDE ONLARA YEMEHGE GTMSTK KAYINVALIDEMDEN DONUSTE UYUDUM UYANDRDI BENI YANİ GECE GECE NASIL AKLNA GELDYSE HFTASONU OKDR GENIS ZAMANIMIZ WAR IKEN IKIMIZDE GENELDE 2GUN IZINLIYIZ AKSAMLRI SECIOR IKI ARADA BI DEREDE HFTAICI HIZLI BISEKLDE NEDEN ACABA:s
off nasıl parmagıylamı yaptııııı :!bozmadan bırakamam şeref ne yaaa ahh canım bnm ya kıyamam benn sanaaaaa
kendımı kaptırmıs upuzun yazmısım:) eskı defterler var askerde yazdklrımız nasıl delı dolu ask bende eskısı gbı deılım hatta bı donem bobrek tası dusurmstm o donem baya aramız kotu ıdı nerdyse nefrt etcek konumaa gelms uzaklasmstm snra yalvar yakar barıstık:)demekkı kısmetımde varmıs dıorum bı donem tamamen cıkarmstm nerdyse aklımdan ama olmadı baskası 4yıl dıle kolay yenı bı ılıskıyı yapamam dedımve dewam ettım sewmıyormuıyum esımı sewıorum ama uzuluyorum anneısne benztnce suratını hemen sewgm btıoda gülüşü fln benzıo ayyy delı oluorum ama bır buyuk abısı annesının tıpkısı hahaha eltim yandı yanı buardaa eltımede neoldysa artık hergun arayıp soran kız sımdı ewlndım elını etegını cektı onlar henuz sevglı cunku daha
parmagıyla ve ellerı tombıs cok acımıstıo ankı acımı anlatamam ertesı gun bıde onlara gttık kahvltya tualete gttım baktım tualetımı yapamıorum:S nasıl tahrıs olmus kacgun acımıstı o gun tualetten cıkamadım onlrda az kalsın ucagı kacırıoduk herkes cıkmamızı beklıor ben tualettyım:)
canım degişik bişeyler deneseniz mesela o işten geldiginde kapıyı sexi geceliginle açsan degişik bişeyler yapın heycan katın ne bilim o odun yapmıyor bari sen bişeyler yapmaya çalışsan düzeltsek
bence büyüklere de çok iş düşüyor annesinin demesi lazım ki bunlar yeni evli haftasonu bi planları vardır olmasa da karıkoca başbaşa haftasonu geçirmek isterler diye ama nerdeee eşinin de kendi evini benimsemesi ve annesinin evi ile kendi evi ayrımına varması lazım bence bunlar olduktan sonra bence biraz daha düzelir ayrıca siz ikiniz bir ailesiniz bunu onun anlamasını sağla. bir de o her istediğinde ilişkiye girme (ama gayet çekici gir yatağa) senin kendi isteklerinin önemli olduğunu öğrensin