- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
-
- Konu Sahibi ikincisans88
niye izin veriyosun öyle bişey yapmasına insan ilk günden şevkat gösterir seninki nasıl bi adam güzelim be ahh kader
salla gitsin eltini fesatın önde giden oldugunu görmüş oldun birde arkadaşınmış evlensin onuda görücez daha sevgililermiş :/ ahh hayatım keşke herşey ilk günler ki gibi olsa ama işte zaman geçtikçe olmuoyomuş bu biraz eşinden kaynaklı tam boga erkegi gibi gördüm birde akrepmiş akrepler ilgi ister sevişmek ister bol bol romantizmi gezmeyi tozmayı sever
bak mesela bugünden başlayalım eve gittiginde çok mutluymuş gibi davran bişey olmuşcasına mutlu görün şarkı söyle sürekli gülücükler felan..işe giderken iyiyice süslen hevesli hevesli gittigini göster ..gece yatarken sexi bişeyler giy onu umursamadan yat istemiyomuş gibi davran isterse canım istemiyor de uzaklaş bi süre devam ettir bunu sonra salak adam biraz kendine gelir belki vala şekerim kb kocana böyle konuşuyorum ama gıcık oldummm :)[
olsun cnm dogru soze ne hacetben zn ewde sarkı soleyıp oynuorum ama hoslanmıo bundan pek 25 yasında olcksın hala bu ne cocukluk dıor:s cocuksulugu swmıor oysa ben neselıyım cok gulerım eglenırım komıgım oda komıktır esprı yapar ama azve oz cok konusmayı sewmez dınlemeyı sewmez tv a bakr sen dınlıo sanar anltrsın snra dmı dersın bakarsım hc dnlememıs cıldırrısn:)ama ılıskı konusunda enson cmt sabahı olmustu bırkacgune gene ıstıyecektr maxımum 5gun snra ıstemıorum dıcem bakalım napıcak onsevısme adına yaptgı teksey sadece elıyle bır ıkı sn dokunması ve snrası ılıskı tabıkı ben hazr olmdgm ıcın olmuo bana yalvrıo snra hadı sen ıcıne al dye:S banada bolesı dha guvenılır gelıor dger turlı vajınısmusu yensem de nebılym bıolsı dha ıyı gbı arada sadece dırek kendı yapblıor:S
ben korkudan ttrrıodum gozlerım kapalı hem utanıorum hem korkuorum hemde onun acelecı tavrı na saskınım daha 1saat once dugunde yannda otrdgm adam asık olark ewlndgm gelnlgı cıkarnca nasıl budkr sert dawranıor bana cocukmusun sen ewcılık mı oynuoruz duzgun dur fln dedı:S buarada kader nickım sezen aksunun kahpe kaderı dınlıodum vajınısmusm olddgm donemde oyzden onu yaptım:)
sarkıda dıor ya uc gun guldurduysen bır omur hep aglattınsureklı onu dınlıodum bıkac sey denedm olmadı bu oldu oyle yanı ısmım kader deıl sansım kadersızlk braz ama:
adamdaki rahatlığa bak ya he evcilik oynuyoruz odun odun olarak seni kullanıcam bu oyunda deseydin sobada çatır çatır yakmalık tiplerden ahh güzelim ahhh sana diyebilicegim tek şey biraz zaman ver düzeltmeye çalış konuş baktın düzelmiyormu çok gençsin daha mutlu olursun i.. Boşan nasıl bi adam bu yaaa sinirlerim geriliyor sen anlatırken feminist duygularım artıyorr ki iyiki çocugunuz yok sakın çocuk felan yapıyım deme böyle adamdan
aaa bir gelenek halini aldı galiba haftasonu gitmek yok canım bunun şimdi önüne geçmezsen daha sıkıntı çekersin ilerde... şimdi diğer konuyla ilgili sen de kendin yap utansın dicem de anlamaz tövbe ya sevişmek 10 dk olsa bile sarılıp yatmanın tadı ayrıdır kuralcı bir adam mı bu ne anlamadım çok bencil o kesin. sen hep şuh olmaya devam et canım ama o her istediğinde şey yapma çıldırtmaya çalış yelkenleri suya indiriyorsun anladığım kadarıyla yapma öyle ya seni önemseyecek ya da eyvallah kendi kendine uğraşsın dursun
önsevişme olmadan ilişkiye giriyor peki ilişkiden sonra nasıl hareketleri sarılıyor felanmı yoksa arkasını vurup yatıyormu napıyor ?
BEN HIC MASTURBASYON YAPMADIM YANI NEBILYIM COCUKKEN ICGUDUSEL SEYLER OLURDU HATRLRDIM AMA KENDIMI BLNCE YAPMDIM PARMK EGZERSZLERNE CEM KECENIN KITABI ILE BASLADIM VE VAJINISMUSU OYLE YENDIM HEE OZMN BEN KITABI OKUYP DENERKEN GORUODU SALONDA YAPMA YA GT YATAK ODASNDA YAP SUNU DIODU:)OYSA BATTNYE KAPALI OLUODU KITABIN TARF ETGNI DIKKATIM DAGILSIN DYE TV A BAKARK YAPIODUM:)AYNEN DAYANAMIORUM YALVARIO BAZEN:) HADI HADI DIOR EREKSYNU GDICEK DYE KORKUO INICEK BAK SIMDI CABUK DIOR:s AMA BUARA COK ZORLUCAM YATRKEN COK SOGUK BEN USUORUM DYE ONA SARILIORUM KENDI SARIL DIOR HATTA O SARILMIO AMA BANA SARILSANA BENI SEWMIOMUSUN DIOR AMA TV IZLERKEN SARILSAM KIYAMETI KOPARIR BENIMDE COCUKCA HARKTLRM WAR ISIRMAK GIBI MALESF ICIMDEN GELIO ONU ISIRIORUM TOMBIK YNKLRI COK TATLI KOLU FLNDA ISIRIORUM COK SINIRLENIOR:SCANI COK KIYMETLI
o salonda görmeseydi öyle keşke kadınların bazı sırları olmalı diye düşünüyorum garibine gitmiştir o durum soğutur gerçi seninki dünden hazır soğumaya ya neyse... ben zaten cidden yap mast. demiyorum canım benim o an sen de yap görsün dedim tepki olarak diye dedimdi. sen de cana yakınsın ne yaparsın işte bazı erkekler de der ki karım soğuk nevale içimden gelmiyor sana da düşe düşe böylesi düşmüş şans kader