İnşallah hoş geldinKizlarr beni de alirmisiniz aranizaaa yas 27 84 kiloyum hedefim 60 daha once deneyimlerim oldu ama hepsini fazlasiyla geri aldimm artik saglikli beslenip spor yaparak vermek istiyorum evde spor yapmaya basladim leslie 3 mil yapiyorum insallah gidecek bu kilolarrr
Hımmm hıc diyetsi gelmiyor. Ama harika kokuyor
Buluşmuşken yapayım dedim ama bütün gün bişey yemedim akşama yiyeceğim diye.. ama yarın normal devam tabi bırakmıyorum asla bu kilolar gidecek
Kizlarr beni de alirmisiniz aranizaaa yas 27 84 kiloyum hedefim 60 daha once deneyimlerim oldu ama hepsini fazlasiyla geri aldimm artik saglikli beslenip spor yaparak vermek istiyorum evde spor yapmaya basladim leslie 3 mil yapiyorum insallah gidecek bu kilolarrr
Canım bisiklet var ama sürekli sıkılıyorum onu sürmekten umarım veririm...sweetdreams1985 valla 3 kg ile bitiyorsa işin süper benim daha cok yolum var evde bisiklet varsa iyiymiş
Ball. Bende hemde nobette var!!Bugün işten geç çıkıcam bakalım nasıl bir gün olacak :)))
Canım valla iyi mi kötü mü bilemiyorum şartlar böyle bir taraftan tabiki de iş arıyorum. Sonuçta memleketimden uzaktayım ve hiç kimsem yok burda bir kac arkadas dısında :) illaki bende sıkılıyorum gelecek planları uykularımı kaçırmıyor değil :) ama şu var içinde bulunduğum durumdan ve yaşam şartlarımdan optimum faydayı sağlamaya çalışıyorum bende sana iyi günler diliyorum boş dersini bir kahve içerek kutla derimKatre harika ideal yaşam tarzım. Kaynana kısmı şüpheli şartlara bağlı tabi.
Ama genede gönlüne göre bir iş bulursun umarım elbet arıyorsan yok aramıyorum diyorsan oh ne ala. Bu tıpkı emekli olunca denizde bi eve yerleşme hayali gibi neden şimdi yapmıyoruz ki öyle değil mi
Ama gel görki yaşam telaşı şart.
Ben ders doldurdaktım ogrencıler firar etmiş boşa düştüm şimdi ders notu haZırlıcam. Sana da guzel bi gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?