Canım benim sen hiççç şoklara falan girme 89 değil 99 olsan bile vereceğiz bu kiloları sana tavsiyem yatmadan önce bir kase yogurda 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın atarak yemen. Birkaç güne daha motive bir şekilde devam edeceksin cünkü tartıda inanılmaz rakamlar göreceksin. Leslie ye devam canımmmm :)Kizlar merhabalar bikacgundur yazamadim ne cok mesaj birikmis hepsini okudum begendim
Aramiza katilan yeni arkadaslarin hepsine hosgeldiniz diyorum ram da dogru adrestesiniz hep destek tam destek bu kilolar gidecek Allahin izni ile
Bu arada ben yokken yaptiklarimdan bahsedeyim size
Malum misagir ustune misafir agirliyorum bu ara cok sukur hepsini gonderdim ve evde bi temizlik halidir devam ediyor evin heryeri camasir oldu ust uste camasir yikiyorum
Diyet konusuna gelicek olursak arada kacamaklarim oluyordu misafirler varken baktim olmuyor bir gun ara verdim ve ertesi gun tapteze yeniden yenilenmis olarak yeniden basladim
Tartimi biliyorsunuz net bi rakam gostermiyordu sinir ediyordu beni esimle pillerini degistirip banyoda uygun bir yere yerlestirdikten sonra ustune ciktigimda gordugum rakama inanamadim 89.4 gosteriyordu ben kendimi 87 sanirken nasil bir hayal kirikligina ugradim size anlatamam moralim diplere indi ama sonra topladim kendimi nolmus yani dedim sen bi yola girmedin mi diye sordum bir ay fazla diyet yapicaksin dedim kendi kendime telkinlerde bulunarak bu durumu kabul ettim ve diyete devam ediyorum
Birkac gundur leslie nin mutlu 1 mil yuruyusunu yapiyorum uzerine de 30 gun fit programindan ilerlemeye calisiyorum
Bugun sabah tartiya tekrar ciktim ve bir gunde -300gr gordum bu beni sasirtti bir gunde bu olabilur mi diye sordum kendi kendime cunku agir bir diyet yapmiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum ve azimle devam ediyorum
Hatta gece oyle aciktim ki bir tabak ceri domates ve 1 bag maydanoz yedim ve karnimi doyurdum ve sebze yiyerek bunu yaptigim icin cok mutlu oldum inaniyorum bu kilolar gidecek eninde sonunda saglikli bir hayata adim atacagim kendime soz verdim azmimden sabrimdan vazgecmeyerek saglikli bir ber bedene icinde mutlu hissettigim bir beden seviyesine ulasincaya dek vazgecmeyecegim
Hepinizi seviyorum iyi ki varsiniz sizden guc aliyorum
İnşallah canim beraber vericez kilolari bir daha gorusmemek uzere el sallayacagiz arkasindanCanım benim sen hiççç şoklara falan girme 89 değil 99 olsan bile vereceğiz bu kiloları sana tavsiyem yatmadan önce bir kase yogurda 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın atarak yemen. Birkaç güne daha motive bir şekilde devam edeceksin cünkü tartıda inanılmaz rakamlar göreceksin. Leslie ye devam canımmmm :)
E Elispo canim aldigimi sanmiyorum hatta verdigimi dusunuyorum esim de gobegin kuculdu biraz sirtin bile fark etti dedi cunku sanirim benim tarti iyice kafayi yemistiMerhaba
Boş dersten daha harika bir şey oldu ıkı ders erken bıraktı mudur. Şu anda kahvem elimde evdeyım ve hemen elıptıge cıkıcam. Sonra yemek çorba telaşım başlıcak. Erken gelmem auper oldu yoksa elıptıge belkı cıkamıcaktımm
Sans sans hosgeldın tekrar mısafırla almıssındır o ıkı kıloyu hep oyle olur takma kafana onemlı olan aaglıklı beslwnme kararı almıs olman benxe o kılolar tahmınınden cabuk gıtcek baksana gunde 30o gr ccokk cok ıyı. Herkese diyet bir aksam yemegı bol iradeli bi gun dılıyorum
Cok tesekkur ederimmnİnşallah hoş geldin
Tesekkur ederimmm evet bende eglenerek yapiyorum hosuma gitti baya cubku aporu pek sevmeyen biriyim her gun duzenli yapabiliyorummMelekkk90 hoşgeldin aramıza leslie 3mili yazın yaptım ben ama devam edemedim aslında bayada eğlenceli oluyor. O süreçte verdiğim kiloları geri almadım çok şükür :)
tesekkur ederim cok umarim en saglikli sekilde kurtuluruz bu kilolardannn bende artik before after yapmak istiyorumMerhaba hosgeldin. En dogru kararı vermıssın. Spor ve düzenli beslenme tek çare arkadasım
Bugun standart ıkı yumurta bol zeytın ve ucgun lıght peynırlı bır uzun dılım elmeklı kahvaltımı yaptım. Gun ıcınde xok cay ıcerım bugun 3 büyük bardakta bırakıcam cumku alzaymır rıskını arttırıyormus. Süt içme alışkanlıgı kazanıcam hem tatlı isteğimi kesiyor.
Bu aksama kadar dersim sınvım var. 5 de eve gıder gıtmez gene spor yapıcam yarın tartıda 71 lı bır rakam gorurum bwlkı kımbılır
Ball dıyete gerı dönmene aevındım bendün bir arkadasa gıtmıstım bana tıramısı ve cheese cake xıkarmıstı ınanın iki catal aldım sadece cok mutlu oldum.
Katre bugun programın nasıl pılates var mı
Herkese mutlu diyetli gün dilerim.
terk etme tabiii burda da hirslaniriz zamanlaaa birbirimizi motive edelimmmKizlar merhabalar benim biraz daha hirsli bir gruba ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ve burdaki yarisma gruplarina katilmaya karar verdim sizleri terk etmiyorum arada gelip size de motivasyon olacagim hepinizi opuyorum
Burda da haftalik tartilma gunleri yapsak herkes kilosunu yazsa takip etsekk ne dersiniz kizlarterk etme tabiii burda da hirslaniriz zamanlaaa birbirimizi motive edelimmm
Kizlar bi yazdim kayboldum gibi oldum ama yazamadm bir suredir her gun duzenli olarak leslie ye devam ediyorum ayrica kalorileri hesapliyorum hem cok doyurucu oluyo hemde uygulamasi cok zevkli yarim tartilcam bakalm sizce haftada 2 gun tartilsam abartmis olurmuyum beklemiyorum cunkuu
Haftada 1 ya da 2 haftada bir tartilin diye okudm bazi yerlerde bilemedim acikcasii
Burası yarışma gurubu değil. Buraya kilo vermek için herkes katıla bilir bilgilerini paylaşa bilir.Burda da haftalik tartilma gunleri yapsak herkes kilosunu yazsa takip etsekk ne dersiniz kizlar
Nasıl istersen cnm :) daha önce de dedim bu grupta hiç bir zorunluluk yok herkes istediği gibi yapabilir diyetini istediği zaman buraya yazıp bilgilerini paylaşa bilir :)Kizlar merhabalar benim biraz daha hirsli bir gruba ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ve burdaki yarisma gruplarina katilmaya karar verdim sizleri terk etmiyorum arada gelip size de motivasyon olacagim hepinizi opuyorum
Olabilir canım protein sorun sanırım ama su da az içtim bu hafta onu fa düzeltmem lazım hemen. İş yeri sonn2 haftadır biraz sıkıntılı bu hafta da ordan oraya koştur su içemedim bu kötü oldu :)))Gunaydınlarr.
Yazılanları bir solukta okudum. Şans gitme burayıda idare et. Arada haber et.
Ball protein alıyor musun diyetinde belkide eksik kalan odur. Protein yumurta süt yoğurt beni dirençli yapıyor diyetinde bunlar var mı? Uzuldum yorgunluguna. Sımdı dınlenmıssındır guzel bır haftasonu gecırırsın umarım.
Kızlar standart kahvaltımla güne başladım. Bu arada dun tek bır buyuk bardak cay ile rekorumu da kırdım. Artık tein den kurtulucam gule gule "alzeihmeir "(bence boyle yazılıyor. )
Bugun evı baya bı temızlıcem hallac pamuguna döndürüp pazar alısverısı ve harıka bır yemek hazırlıgına nıyetlendım. Yenı denıcemde yemeğı heyecanlıyım. Yarın aılem zıyarete yanıma gelıyor hazırlık yapmalı öyle değil mi ?
Ha bu arada tartı 72 dedı. Bnde mi 300 iniyorum acaba
Herkese bol dirençli keyifli diyet gunu dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?