• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Merhaba arkadaslar,

Bugunden itibaren diyete basladimda burdaki gruplari gorunce uye olmak istedim. Benide araniza alabilirmisiniz? 157 boyum ve malesef 80 kiloyum. :KK43:(
Tabikide katıl bize :))

Gunaydın
Merhaba arkadaslar,

Bugunden itibaren diyete basladimda burdaki gruplari gorunce uye olmak istedim. Benide araniza alabilirmisiniz? 157 boyum ve malesef 80 kiloyum. :KK43:(
Hosgeldın aramıza ınsallah hepımız verıcez kılolaları arkadasımm

Balll. Borek corek deyınce ben dıyetsızsın sandım. Ben sabah 8 zeytinli kaşarlı bir dilim ekmekli sekersız caylı kahvaltımı yaptım. Oglenlerıngenelde okulda çorba ıcıyorum aksamda ayıptır balık yapcem. Sporumuda aksatmıcamda ev işlerimde var hadi hayırlısı.
Sabah tartıda 72,5 dum. Elıptık hemen topluyor yaglarımı soylemısmıydın

Herkese mutlu diyetli bir gün dilerimmm.

Gunaydın

Balll. Borek corek deyınce ben dıyetsızsın sandım. Ben sabah 8 zeytinli kaşarlı bir dilim ekmekli sekersız caylı kahvaltımı yaptım. Oglenlerıngenelde okulda çorba ıcıyorum aksamda ayıptır balık yapcem. Sporumuda aksatmıcamda ev işlerimde var hadi hayırlısı.

Ben charlotte eden diyeti yapıyordum ama bi işe yaramadı ... değiştiricem tekrar

Gunaydın

merhaba bende 58 kilo 164 boyundayım.. basenlerimden çok şikayetçiyim yoksa başka bi sıkıntım yok... geçen ay bazı kürler ve şekeri bırakarak 55.5 a düştüm ama hedefim 52 çünkü hamle kalmak ve fit bi anne olmak istiyorum.. artık kilo vermek daha da zorlaşıyo şu günlerde spor yapamıyorum :( evimde tadilat var.. evde kondisyon bisikleti ve pilates malzemeleri var yardımcı olur musunuz siz neler yaparak kilo verdiniz ???

Merhaba
Tatlım sabahları ıkı uc yumurta bır dılım ekmek kesımlıkle atlamam ve elıptık bısıklet tek gecerım ayrıca saracoglunun kurunden bahsetmıstım etkılı gıbı. Benım tılsımlarım bunlar. Kolay gelsın.

sweetdreams1985 sweetdreams1985 canım merhabalar ben kökten hayat tarzımı ve beslenme düzenimi değiştirdim.geçen hafta insülinimin çok yüksek çıktı. İlac kullanıyorum ve diyetisyen desteğiyle diyete girdim. Harfi harfine diyetimi uyguluyorum ve sürekli su içiyorum.sporda cabası :) evde pilates yapıyorum, yürüyüş yapıyorum.

sweetdreams1985 sweetdreams1985 canım merhabalar ben kökten hayat tarzımı ve beslenme düzenimi değiştirdim.geçen hafta insülinimin çok yüksek çıktı. İlac kullanıyorum ve diyetisyen desteğiyle diyete girdim. Harfi harfine diyetimi uyguluyorum ve sürekli su içiyorum.sporda cabası :) evde pilates yapıyorum, yürüyüş yapıyorum.
Merhaba canım havalar soğuk olduğu için yürüyüş yapamam ama evde bisiklet sürebilir im birde haftaya pilatese baslayacam inş. Çok istikrarlı değilim ama umarım bu sefer istikrarlı olur ... 3 kilo daha versem benden iyisi yok ama zayıf insanların kilo vermesi daha zor oluyo galiba...

Ilk pılates yaptıgımda şallı ıle yapmıstım. Benım sporum degıl bana tempo lazım. Ama pışates gercekten bacak boyumu uzatmıstı sanki.
Kızlar ızgara tost makınem var minik bısey bim den almıstım sastım kaldım balıgı bı guzel pısırdı. Canınız cekmesın ama bıde bı patates salatası yapmısımmko krallara layık 8 kaşık almısım nıyetım 4 du halbukı. Derken bır dıyet gunude bıtıyor bakalım aksamı naaıl gecırcem basarım devam etcekmı etmıcek mı az sonraaa

Tepside börek yapacağım
Arkadaşlar da meyve getirecek kısır yapıcaklar öyle bir gece geçireceğiz kızlarla :))

Kızlar düdüklüde portakal suyu döktüğüm balkabagı ve elmayı 4 dk pısırdım kabak eh ama elma harıka oldu. Tavsıye ederım tatlı için.

Kizlarr beni de alirmisiniz aranizaaa yas 27 84 kiloyum hedefim 60 daha once deneyimlerim oldu ama hepsini fazlasiyla geri aldimm artik saglikli beslenip spor yaparak vermek istiyorum evde spor yapmaya basladim leslie 3 mil yapiyorum insallah gidecek bu kilolarrr

Melekkk90 Melekkk90 hoşgeldin aramıza leslie 3mili yazın yaptım ben ama devam edemedim aslında bayada eğlenceli oluyor. O süreçte verdiğim kiloları geri almadım çok şükür :)

Back