• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kizlar merhabalar bikacgundur yazamadim ne cok mesaj birikmis hepsini okudum begendim

Aramiza katilan yeni arkadaslarin hepsine hosgeldiniz diyorum ram da dogru adrestesiniz hep destek tam destek bu kilolar gidecek Allahin izni ile

Bu arada ben yokken yaptiklarimdan bahsedeyim size

Malum misagir ustune misafir agirliyorum bu ara cok sukur hepsini gonderdim ve evde bi temizlik halidir devam ediyor evin heryeri camasir oldu ust uste camasir yikiyorum

Diyet konusuna gelicek olursak arada kacamaklarim oluyordu misafirler varken baktim olmuyor bir gun ara verdim ve ertesi gun tapteze yeniden yenilenmis olarak yeniden basladim
Tartimi biliyorsunuz net bi rakam gostermiyordu sinir ediyordu beni esimle pillerini degistirip banyoda uygun bir yere yerlestirdikten sonra ustune ciktigimda gordugum rakama inanamadim 89.4 gosteriyordu ben kendimi 87 sanirken nasil bir hayal kirikligina ugradim size anlatamam moralim diplere indi ama sonra topladim kendimi nolmus yani dedim sen bi yola girmedin mi diye sordum bir ay fazla diyet yapicaksin dedim kendi kendime telkinlerde bulunarak bu durumu kabul ettim ve diyete devam ediyorum
Birkac gundur leslie nin mutlu 1 mil yuruyusunu yapiyorum uzerine de 30 gun fit programindan ilerlemeye calisiyorum
Bugun sabah tartiya tekrar ciktim ve bir gunde -300gr gordum bu beni sasirtti bir gunde bu olabilur mi diye sordum kendi kendime cunku agir bir diyet yapmiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum ve azimle devam ediyorum
Hatta gece oyle aciktim ki bir tabak ceri domates ve 1 bag maydanoz yedim ve karnimi doyurdum ve sebze yiyerek bunu yaptigim icin cok mutlu oldum inaniyorum bu kilolar gidecek eninde sonunda saglikli bir hayata adim atacagim kendime soz verdim azmimden sabrimdan vazgecmeyerek saglikli bir ber bedene icinde mutlu hissettigim bir beden seviyesine ulasincaya dek vazgecmeyecegim

Hepinizi seviyorum iyi ki varsiniz sizden guc aliyorum

Kizlar merhabalar bikacgundur yazamadim ne cok mesaj birikmis hepsini okudum begendim

Aramiza katilan yeni arkadaslarin hepsine hosgeldiniz diyorum ram da dogru adrestesiniz hep destek tam destek bu kilolar gidecek Allahin izni ile

Bu arada ben yokken yaptiklarimdan bahsedeyim size

Malum misagir ustune misafir agirliyorum bu ara cok sukur hepsini gonderdim ve evde bi temizlik halidir devam ediyor evin heryeri camasir oldu ust uste camasir yikiyorum

Diyet konusuna gelicek olursak arada kacamaklarim oluyordu misafirler varken baktim olmuyor bir gun ara verdim ve ertesi gun tapteze yeniden yenilenmis olarak yeniden basladim
Tartimi biliyorsunuz net bi rakam gostermiyordu sinir ediyordu beni esimle pillerini degistirip banyoda uygun bir yere yerlestirdikten sonra ustune ciktigimda gordugum rakama inanamadim 89.4 gosteriyordu ben kendimi 87 sanirken nasil bir hayal kirikligina ugradim size anlatamam moralim diplere indi ama sonra topladim kendimi nolmus yani dedim sen bi yola girmedin mi diye sordum bir ay fazla diyet yapicaksin dedim kendi kendime telkinlerde bulunarak bu durumu kabul ettim ve diyete devam ediyorum
Birkac gundur leslie nin mutlu 1 mil yuruyusunu yapiyorum uzerine de 30 gun fit programindan ilerlemeye calisiyorum
Bugun sabah tartiya tekrar ciktim ve bir gunde -300gr gordum bu beni sasirtti bir gunde bu olabilur mi diye sordum kendi kendime cunku agir bir diyet yapmiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum ve azimle devam ediyorum
Hatta gece oyle aciktim ki bir tabak ceri domates ve 1 bag maydanoz yedim ve karnimi doyurdum ve sebze yiyerek bunu yaptigim icin cok mutlu oldum inaniyorum bu kilolar gidecek eninde sonunda saglikli bir hayata adim atacagim kendime soz verdim azmimden sabrimdan vazgecmeyerek saglikli bir ber bedene icinde mutlu hissettigim bir beden seviyesine ulasincaya dek vazgecmeyecegim

Hepinizi seviyorum iyi ki varsiniz sizden guc aliyorum
Canım benim sen hiççç şoklara falan girme 89 değil 99 olsan bile vereceğiz bu kiloları sana tavsiyem yatmadan önce bir kase yogurda 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın atarak yemen. Birkaç güne daha motive bir şekilde devam edeceksin cünkü tartıda inanılmaz rakamlar göreceksin. Leslie ye devam canımmmm :)

Merhaba
Boş dersten daha harika bir şey oldu ıkı ders erken bıraktı mudur. Şu anda kahvem elimde evdeyım ve hemen elıptıge cıkıcam. Sonra yemek çorba telaşım başlıcak. Erken gelmem auper oldu yoksa elıptıge belkı cıkamıcaktımm
Sans sans hosgeldın tekrar mısafırla almıssındır o ıkı kıloyu hep oyle olur takma kafana onemlı olan aaglıklı beslwnme kararı almıs olman benxe o kılolar tahmınınden cabuk gıtcek baksana gunde 30o gr ccokk cok ıyı. Herkese diyet bir aksam yemegı bol iradeli bi gun dılıyorum

Canım benim sen hiççç şoklara falan girme 89 değil 99 olsan bile vereceğiz bu kiloları sana tavsiyem yatmadan önce bir kase yogurda 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın atarak yemen. Birkaç güne daha motive bir şekilde devam edeceksin cünkü tartıda inanılmaz rakamlar göreceksin. Leslie ye devam canımmmm :)
İnşallah canim beraber vericez kilolari bir daha gorusmemek uzere el sallayacagiz arkasindan :KK25::KK24:
Bu arada senin yogurt kurunu ben limon ve pul iberli olan saniyordum ya:KK70: :KK70: hay Allah zencefil tarcin var da zerdacal yok simdi gordu yazini artik yarin yaparim :KK15: bugun de pulbierli olani yapayim bari :KK52:

Merhaba
Boş dersten daha harika bir şey oldu ıkı ders erken bıraktı mudur. Şu anda kahvem elimde evdeyım ve hemen elıptıge cıkıcam. Sonra yemek çorba telaşım başlıcak. Erken gelmem auper oldu yoksa elıptıge belkı cıkamıcaktımm
Sans sans hosgeldın tekrar mısafırla almıssındır o ıkı kıloyu hep oyle olur takma kafana onemlı olan aaglıklı beslwnme kararı almıs olman benxe o kılolar tahmınınden cabuk gıtcek baksana gunde 30o gr ccokk cok ıyı. Herkese diyet bir aksam yemegı bol iradeli bi gun dılıyorum
E Elispo canim aldigimi sanmiyorum hatta verdigimi dusunuyorum esim de gobegin kuculdu biraz sirtin bile fark etti dedi cunku sanirim benim tarti iyice kafayi yemisti :skandal:ve daha az gosteriyordu zaten belli bi rakam gostermiyordu uzerine 10 defa cikiyordum hepsinde farkli bi sayi goruyordum :oha:ben de ortalamasina bakiyordum ama simdi duzeldi sukur hep ayni sayiyi gosteriyor :super:
Kaldigim yerden devammmm gidecek bu kilolar oyle veya boyle:sopa::sopa::sopa:

Kizlar biraz kendimden bahsedeyim size E Elispo ve balll8 balll8 gibi ben de bir ogretmenim ama atanamamis bir ogretmenim
Evlendikten sonra uniye baslayip esimle 4 yil ayri kaldiktan sonra mezun oldum yani oldukca zorlu bir surecti
Mezun olduktan cok kisa sure sonra bir bebek kaybettim ve bunu atlatabilmek psikolojik acidan cok cok cok zordu.....
Kendim 6 yildir tip 2 diyabet hastasiyim gecen yil karar verip kilo verme surecine girdim hergun yuruyus haftada 3 gun tenis ve haftada 2 gun yuzuyordum 2 ay boyunca bu sekilde devam ettim dr tavsiyesi uzerine hergun yuruyus miktarimi arttirdim sonlara 2. Ayin sonlarina dogru gunde 25 km yurudugumu biliyorum bu sure zarfinda 23 insulin direncime ragmen 8 kilo verdim ama malesef ki sag ayak bilegimdeki agri yuzunden geceleri uyuyamaz hale gelince mr sonucunda yaptigim yogun spor sonucu yirtik olustugu ortaya cikti ve dr ayagimin uzerine basmami yasakladi koltuk degnegine mahkum oldum zaten uzerine basamiyordum siddetli agri ise cabasi dr un bana verdigi cogunlugu vitaminlerden olusan 16 ilacla beraber 2 ay sadece tuvalete kalkip tamamen yatmam sonucu verdigim kilolari yeniden aldim ve kilo almamin sonucu sekerim tavan yapti endokrin dr um 2 gun hastaneye yatmam gerektigini soylediginde sok oldum ve boylece ilactan insuline gecmis oldum insulinin etkisi ile de kilo aldim ama zamanla insulin kilolarimi verdim cunku bu induline alisma sureciydi
Simdi ise kilo vermek degil saglikli bir hayat istiyorum saglikli hayatin baslangici ise saglikli kilo vermekten geciyor
Isin bir de su yonu var ki kilo verdikce sekerim duzene giriyor ve insulin dozlarimi simdiden dusurmeye basladim bile ve bir gun gelecek sizlere insülin kullanmayi biraktigimin mujdesini verecegim insallah dahasi ideal kiloma yaklastigimda ise ilaclari tamamen birakacagim bundan guzel birsey olabilir mi
O yuzden saglikli hayat saglikli hayat diye diretiyorum
O yuzden yavas yavas verip geri almak istemiyorum
Sok diyetler tek tip diyetler asla bana gore degil yapmam da
Benim amacim dengeli duzenli beslenip saglikli kilo verirken bu yasam bicimini felsefem haline getirmek insallah bu sekilde devam ediyorum ve amacim da bu
Bunu yaparken agir sporlar yaparak ayagimdaki problemi hortlatmak istemiyorum yavas yavas sporu arttirip kemiklerimi guclendirmek kilo verdikce sikilasip sarkmalarin onune gecmek istiyorum
Bu arada evimde kosu bandi var kullanmiyorum neden derseniz bilegimi kotu etkiliyor ve dr um yasakladi disarida yurumemi tavsiye etti belki 75lere dusersem dusuk hizda kullanmaya baslayabilirim henuz cok erken
Bu arada illa su spor bu spor diye takilmiyorum sevdigim ve yaparken mutlu oldugum sporlari tercih ediyorum ve bu sekilde devam edecegim insallah
Hangi sporlar derseniz yuruyusu seviyorum havalar guzel oldugu surece en sevdigim spor yuruyus giderim yuruyus yoluna yoruldugumu hissettigimde kenarda oturur dinlenir yurumeye devam ederim haftada birkac gun yuruyus parkurunun bas ve sonundaki spor aletleriyle calismayi severim. Bazen esim cosar hadi tenis oynayalim der 1.5 - 2 saat tenis oynar ter atariz ayrica da cok egleniriz bazen ise plates yaparim ama en en en sevdigin hangisi derseniz yuzme bayiliyorum yuzmeye drlarin da ozellikle tavsiye ettigi ve hicbir vucut uzvunuzda hasar yapmayan bir o kadar da kilo vermeye yardimci yuzme benim favorim yakinda bir havuzla anlasma yapar baslarim insallah sizlere burdan haber veririm
Iste boyle kizlar biraz olsun beni taniyin amaclarimi ve hayat felsefemi anlatayim istedim insallah hepimiz kilolarimiza veda edip musmutlu hayatlarimiza devam edecegiz
Peki ya siz kendinizden bahsetmek ister misiniz?

İyi akşamlar kızlar. Çok zor bir gün dü bugün. Vallahi çok yordu çocuklar beni. Bu aralar yine güçsüz kalıyorum. Birşeyleri yanlış yapıyorum sanırım. Düzeltmek lazım bozmadan diyeti..

Melekkk90 Melekkk90 hoşgeldin aramıza leslie 3mili yazın yaptım ben ama devam edemedim aslında bayada eğlenceli oluyor. O süreçte verdiğim kiloları geri almadım çok şükür :)
Tesekkur ederimmm evet bende eglenerek yapiyorum hosuma gitti baya cubku aporu pek sevmeyen biriyim her gun duzenli yapabiliyorumm

Kizlar bi yazdim kayboldum gibi oldum ama yazamadm bir suredir her gun duzenli olarak leslie ye devam ediyorum ayrica kalorileri hesapliyorum hem cok doyurucu oluyo hemde uygulamasi cok zevkli yarim tartilcam bakalm sizce haftada 2 gun tartilsam abartmis olurmuyum beklemiyorum cunkuu

Haftada 1 ya da 2 haftada bir tartilin diye okudm bazi yerlerde bilemedim acikcasii

Merhaba hosgeldin. En dogru kararı vermıssın. Spor ve düzenli beslenme tek çare arkadasım

Bugun standart ıkı yumurta bol zeytın ve ucgun lıght peynırlı bır uzun dılım elmeklı kahvaltımı yaptım. Gun ıcınde xok cay ıcerım bugun 3 büyük bardakta bırakıcam cumku alzaymır rıskını arttırıyormus. Süt içme alışkanlıgı kazanıcam hem tatlı isteğimi kesiyor.
Bu aksama kadar dersim sınvım var. 5 de eve gıder gıtmez gene spor yapıcam yarın tartıda 71 lı bır rakam gorurum bwlkı kımbılır

Ball dıyete gerı dönmene aevındım bendün bir arkadasa gıtmıstım bana tıramısı ve cheese cake xıkarmıstı ınanın iki catal aldım sadece cok mutlu oldum.
Katre bugun programın nasıl pılates var mı

Herkese mutlu diyetli gün dilerim.
tesekkur ederim cok umarim en saglikli sekilde kurtuluruz bu kilolardannn bende artik before after yapmak istiyorum

Kizlar merhabalar benim biraz daha hirsli bir gruba ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ve burdaki yarisma gruplarina katilmaya karar verdim sizleri terk etmiyorum arada gelip size de motivasyon olacagim hepinizi opuyorum

Kizlar merhabalar benim biraz daha hirsli bir gruba ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ve burdaki yarisma gruplarina katilmaya karar verdim sizleri terk etmiyorum arada gelip size de motivasyon olacagim hepinizi opuyorum
terk etme tabiii burda da hirslaniriz zamanlaaa birbirimizi motive edelimmm

:KK50:Gunaydınlarr.
Yazılanları bir solukta okudum. Şans gitme burayıda idare et. Arada haber et.
Ball protein alıyor musun diyetinde belkide eksik kalan odur. Protein yumurta süt yoğurt beni dirençli yapıyor diyetinde bunlar var mı? Uzuldum yorgunluguna. Sımdı dınlenmıssındır guzel bır haftasonu gecırırsın umarım.
Kızlar standart kahvaltımla güne başladım. Bu arada dun tek bır buyuk bardak cay ile rekorumu da kırdım. Artık tein den kurtulucam gule gule "alzeihmeir "(bence boyle yazılıyor. )

Bugun evı baya bı temızlıcem hallac pamuguna döndürüp pazar alısverısı ve harıka bır yemek hazırlıgına nıyetlendım. Yenı denıcemde yemeğı heyecanlıyım. Yarın aılem zıyarete yanıma gelıyor hazırlık yapmalı öyle değil mi ?
Ha bu arada tartı 72 dedı. Bnde mi 300 iniyorum acaba
Herkese bol dirençli keyifli diyet gunu dilerim :KK200:

Kizlar bi yazdim kayboldum gibi oldum ama yazamadm bir suredir her gun duzenli olarak leslie ye devam ediyorum ayrica kalorileri hesapliyorum hem cok doyurucu oluyo hemde uygulamasi cok zevkli yarim tartilcam bakalm sizce haftada 2 gun tartilsam abartmis olurmuyum beklemiyorum cunkuu

Haftada 1 ya da 2 haftada bir tartilin diye okudm bazi yerlerde bilemedim acikcasii

Burda da haftalik tartilma gunleri yapsak herkes kilosunu yazsa takip etsekk ne dersiniz kizlar
Burası yarışma gurubu değil. Buraya kilo vermek için herkes katıla bilir bilgilerini paylaşa bilir.
Tartılma günü belirlenmiyecek bu gurupta bunu daha önce de söyledim. Kimse bu gurupta kendini birşey için mecbur hissetmesin. Burda belirli günlerde tartılma zorunluluğu yok fotoğraf zorunluluğu yok. İstediğin her zaman tartıl. Ben her gün tartılıyordum ama artık ayda 1 benim için daha çok motivasyon oldu :)

Nasıl istersen cnm :) daha önce de dedim bu grupta hiç bir zorunluluk yok herkes istediği gibi yapabilir diyetini istediği zaman buraya yazıp bilgilerini paylaşa bilir :)

:KK50:Gunaydınlarr.
Yazılanları bir solukta okudum. Şans gitme burayıda idare et. Arada haber et.
Ball protein alıyor musun diyetinde belkide eksik kalan odur. Protein yumurta süt yoğurt beni dirençli yapıyor diyetinde bunlar var mı? Uzuldum yorgunluguna. Sımdı dınlenmıssındır guzel bır haftasonu gecırırsın umarım.
Kızlar standart kahvaltımla güne başladım. Bu arada dun tek bır buyuk bardak cay ile rekorumu da kırdım. Artık tein den kurtulucam gule gule "alzeihmeir "(bence boyle yazılıyor. )

Bugun evı baya bı temızlıcem hallac pamuguna döndürüp pazar alısverısı ve harıka bır yemek hazırlıgına nıyetlendım. Yenı denıcemde yemeğı heyecanlıyım. Yarın aılem zıyarete yanıma gelıyor hazırlık yapmalı öyle değil mi ?
Ha bu arada tartı 72 dedı. Bnde mi 300 iniyorum acaba
Herkese bol dirençli keyifli diyet gunu dilerim :KK200:
Olabilir canım protein sorun sanırım ama su da az içtim bu hafta onu fa düzeltmem lazım hemen. İş yeri sonn2 haftadır biraz sıkıntılı bu hafta da ordan oraya koştur su içemedim bu kötü oldu :)))

Back