• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kizlarr beni de alirmisiniz aranizaaa yas 27 84 kiloyum hedefim 60 daha once deneyimlerim oldu ama hepsini fazlasiyla geri aldimm artik saglikli beslenip spor yaparak vermek istiyorum evde spor yapmaya basladim leslie 3 mil yapiyorum insallah gidecek bu kilolarrr
İnşallah hoş geldin

Kizlarr beni de alirmisiniz aranizaaa yas 27 84 kiloyum hedefim 60 daha once deneyimlerim oldu ama hepsini fazlasiyla geri aldimm artik saglikli beslenip spor yaparak vermek istiyorum evde spor yapmaya basladim leslie 3 mil yapiyorum insallah gidecek bu kilolarrr

Merhaba hosgeldin. En dogru kararı vermıssın. Spor ve düzenli beslenme tek çare arkadasım

Bugun standart ıkı yumurta bol zeytın ve ucgun lıght peynırlı bır uzun dılım elmeklı kahvaltımı yaptım. Gun ıcınde xok cay ıcerım bugun 3 büyük bardakta bırakıcam cumku alzaymır rıskını arttırıyormus. Süt içme alışkanlıgı kazanıcam hem tatlı isteğimi kesiyor.
Bu aksama kadar dersim sınvım var. 5 de eve gıder gıtmez gene spor yapıcam yarın tartıda 71 lı bır rakam gorurum bwlkı kımbılır

Ball dıyete gerı dönmene aevındım bendün bir arkadasa gıtmıstım bana tıramısı ve cheese cake xıkarmıstı ınanın iki catal aldım sadece cok mutlu oldum.
Katre bugun programın nasıl pılates var mı

Herkese mutlu diyetli gün dilerim.

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün çok yoğun bir gün geçirdim çok yoruldum

balll8 balll8 canım valla bende diyete devam yürüyüşe cıktım bugün hava coook güzeldi burda bu arada geçtiğimiz hafta sadece 1 kg vermişim

Ben 3-4 gündür diyetteyim youtube dan bir kız muzaffer kuşhan diyeti yaparak 11 kilo vermiş öğlen yumurta akşam 4 köfte yiyorum bu akşam iki kalık da taze fasulye yoğurt yedim bi sade türk kahvesi ince bir dilim de ayva yedim bir de su yaptım içine karanfil çubuk tarçın ve yarım limonu dilimleyerek attım gerçekten işe yarayacaşını düşünüyorum evimizdeki tartı da bozul tartılamıyırum çok merak içindeyim

Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız nasıl gidiyor kilolar eriyor mu?
Ball tartı için haklısın benımkıde doğruysa bıle gram gram ınıyorum ya cok sınır bozucu şoyle kılo kılo insek ne var snki ??
72,3 gosterdım bugun.
Üç yumurtalı ıkı karper peynırlı 8 zeytınlı ıkı dılım ekmeklı mınık kahvaltımı yaptım. Düzenli yiyince sanki açlık atakları da azalıyor.

Herkese başarılı diyetli günler diliyorum.

Bugün işten geç çıkıcam bakalım nasıl bir gün olacak :)))

Bugün işten geç çıkıcam bakalım nasıl bir gün olacak :)))
Ball. Bende hemde nobette var!!
Bu arada çay içmiyorum artık ıhlamur aldım çay ın alZaymır (her nasıl yazılıyorsa) rıskını arttırması benı çok ıitti. Artık meyve cayları ıcıcem. Senin çay ile aran nasıl balll

Oglen okulda tavuk corba ıle patates salatası varmıs. Benım mönüm evdede onu yemıstık kader
Nasıl gidiyor kızlar diyet günü ?

kızlar benımde 5 6 kilo fazlam var , tüp bebek tedavisinden dolayı aldım onlarıda ,

şu an neyersem yiyim az yiyorum tatlı ve çukulata krizi diye birşey hiç bilmem o yuzden sıkıntım yok ,

bakalım nasıl devam edecek

F flower world merhaba bende hamılelık aonrasınkıloma cıktım ordan inmeye calısıyorum ama senın gıbı 5 kılo degıl 10 kılo vermem gerekıyor. YaZa kuzenımın oglu aunnet olacak 40 beden bır elbıse aldım hedefım ona rahatca gırmek ınsallah basarılı olurum şımdılık ıyı gıdıyorum. Gayretlerımızın karsılıgını alırız umarım.
katre i matem katre i matem arladasım anladıgım kadarıyla bolca spora vaktın var senın dogru mu. Bugun hangı aporu yapacaksın bakiimmm.
Ben nobetcı oldugum ıcın bahcede bolca yurudum ama eve gıdınce evdede elıptık yapmak ıatıyorum. Halim kalsada kalmasada
Tartıda 6 lı rakamlara bı ınsem moral gelcek bana
Herkese başarılar

E Elispo canım vakitten bol ne var bende :)) su sıralar işsizim cocuk cocuk yok daha 3 yıllık evliyim :)) birde cok yakında kaynanam var o kadar :)) evde plates yapıyorum, yürüyüşe falan çıkıyorum birde hobi olarak 3. Üniversitemi okuyorum :)))

E Elispo canım vakitten bol ne var bende :)) su sıralar işsizim cocuk cocuk yok daha 3 yıllık evliyim :)) birde cok yakında kaynanam var o kadar :)) evde plates yapıyorum, yürüyüşe falan çıkıyorum birde hobi olarak 3. Üniversitemi okuyorum :)))

Katre harika ideal yaşam tarzım. Kaynana kısmı şüpheli şartlara bağlı tabi.
Ama genede gönlüne göre bir iş bulursun umarım elbet arıyorsan yok aramıyorum diyorsan oh ne ala. Bu tıpkı emekli olunca denizde bi eve yerleşme hayali gibi neden şimdi yapmıyoruz ki öyle değil mi

Ama gel görki yaşam telaşı şart.

Ben ders doldurdaktım ogrencıler firar etmiş boşa düştüm şimdi ders notu haZırlıcam. Sana da guzel bi gün dilerim

Katre harika ideal yaşam tarzım. Kaynana kısmı şüpheli şartlara bağlı tabi.
Ama genede gönlüne göre bir iş bulursun umarım elbet arıyorsan yok aramıyorum diyorsan oh ne ala. Bu tıpkı emekli olunca denizde bi eve yerleşme hayali gibi neden şimdi yapmıyoruz ki öyle değil mi

Ama gel görki yaşam telaşı şart.

Ben ders doldurdaktım ogrencıler firar etmiş boşa düştüm şimdi ders notu haZırlıcam. Sana da guzel bi gün dilerim
Canım valla iyi mi kötü mü bilemiyorum şartlar böyle bir taraftan tabiki de iş arıyorum. Sonuçta memleketimden uzaktayım ve hiç kimsem yok burda bir kac arkadas dısında :) illaki bende sıkılıyorum gelecek planları uykularımı kaçırmıyor değil :) ama şu var içinde bulunduğum durumdan ve yaşam şartlarımdan optimum faydayı sağlamaya çalışıyorum bende sana iyi günler diliyorum boş dersini bir kahve içerek kutla derim :halay:

Back