- 19 Nisan 2016
- 255
- 298
- 103
Kızlar merhabalar, dün bütün gün kayınvalidedeydim yazamadım. Günü varmış ona gittimtüm ısmarlama rağmen bütün gün 3 bardak şekersiz çaydan başka hiç bir şey sürmedim ağzıma. Birde ara öğünümde portakal yedim. Tabi herkes şokta çünkü ben buna zamandır asla kendi isteğimle meyve yemişliğim yoktur
Gün de hic bir sey yemedin mi
Canım bende zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt kürünü yapıyordum gercekten cok iyi ama doktorum yaptıgım herseyi bırakmamı söylediHosgeldınn
Aramıza katılmakla bence bır adım atmıssın arkadasım burada yedıklerımızı paylasıyoruz samımıyetle dert yanıyor yada gaza gelıyoruz.
Sabahları cıft yumurta yemeye calısırsan emınım gun ıcınde karbonhıdrat kacakların azalır bu benım sana ılk tavsıyem olur canım arkadasımm ben 74 kıloyum sen 71 ban avantajlısınn moralını hep yuksek tut. Arada ızın vermek ırademı guclendırıyor balll kardesımınde oyle onerırırımm bunun dısında yenı bır kür uygulamaya karar verdim dün ilkini yaptım. Limon suyu yogurtlu pulbıberli bi karısım yıyorum yatmadan 30 dk. Once cok guvendıgım ibrahim saracoglunun kürü işe yararsa sanada yazarım. Spor keske hep yapsak benzersiz daraltıyor ama yapamıyosan bosver gönüller daralmasın bu da dert değil yatekrar hosgeldın
Valla ben de anlamadım dediklerimi yiyeceksin ekstra bir şey yemeyeceksin dediNeden bırakmanı söyledi
Tabiki de katıla bilirsin hoş geldin aramızamerhaba kızlar.beni de aranıza alır mısınız? 71 kiloyum malesef.sürekli veriyorum sonra tekrar alıyorum..bu durum çok sıkıcı olmaya başladı.65 kg olsam bile yeter ama olmuyor bir türlü.2 oğlum var,çalışıyorum aynı zamnda.spor haliyle yapamıyorum..biraz motivasyona ihtiyacım var..
Dün bozmuştm mecbur ama bu gün iyi geçti devam ediyorum. Senin?Balll diyet ne oldu
Ben şekersiz sütlü kahve içiyorum bazenKızlar diyetteyken kremalı kahveler tüketiyor musunuz???
Tatlım hoşgeldin aramıza :)Merhaba arkadaslar,
Bugunden itibaren diyete basladimda burdaki gruplari gorunce uye olmak istedim. Benide araniza alabilirmisiniz? 157 boyum ve malesef 80 kiloyum.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?