• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Ben bır ara fıtness olayını okumustum arastırmıstım. Once kilo verip sonra başlaman gerekıyor aksı takdırde irileşirsin demişlerdi. Once sadece cardio oneriyorlar istediğin kiloya geldiğinde güç egzersizleri yapmalısın diyorlar.cardio içinde eliptik bisikleti tek gecerım. Kolay gelsin umarım basarılı olursun

Az once salebımı ıctım bol su tuketıyorum aksam kıymalı yumurta yapıcam bıde az pırasa yıcem bugunu tamamlıcam inş. Sizin nasıl gidiyor arkadaslar.
Bak bunu bilmiyordum sağol. Ben patates salatası yedim iki dilim ekmek. Başka da bişey yemicem bugün. Zaten aç da değilim.
Dün akşam mutfağa gittim çünkü canım çok çikolata çekmişti.
Buzdolabını açtım ve çikolataları gördüm sonra da buzdolabını kapattım yemicem dedim :KK12: ilk defa bukadar basit bir şekilde başardın bunu. Yoksa hep aklımda kalıyordu:110::KK76:

Bravo cikolata bende cok sverım bravo bu kadar basıtmıs demekkı:eek: ben yarım sütlac az nohut yemegı ve salep artı sabahkı ıkı yumurta ınsallah gunu kapatıcamm

Bravo cikolata bende cok sverım bravo bu kadar basıtmıs demekkı:eek: ben yarım sütlac az nohut yemegı ve salep artı sabahkı ıkı yumurta ınsallah gunu kapatıcamm
Hadi inşallah. Yarın tartılarımız biraz daha az göstersin :D

Kızlar şuan akşam oldu ve ben çok acıktım.. uyumaya çalışıcam. Bu gece çok zor geçicek gibi görünüyor!:110:

Kızlar dün biraz fazla kaçırdım patatessalatasıyla sanırım bu sabah kiloma bakmadım. Haftaya pazar bakıcam kiloma. Haftaya da bi öyle yapayım :KK70: siz nasılsınız?

Kizlar merhabalar dun yazamadim aksam yemege davetliydik abimlere 6 aile kalabalik bi ortamdi birazcik kacirmis olabiirim eliden geldigince dikkat etmeye calistim ama o kaabalikta biraz zor oluyor dogrusu:KK48:
Hemen dun yediklerimi paylasiyoru

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 domates
1 diim koy peyniri
3 dal taze sogan
50 g ekmek
Sekersiz cay

Ara
1 kase corn flakes yarim yagli sut ile

Aksam
1 kase iskembe corbasi
5 kasik guvecte et
3 kasik pirinc pilavi
1/4 kase sutlac

Ara
1 elma
Leblebi
:KK23::KK23::KK23:

Kasım ayına kadar vaktim var zaten sonra da kilolar gitmiş olması lazım. Bu sabah kilom 55,4kg. Her hafta 1kg vermek çok zor ya... 500gr daha kolay..
Ayyy senin kilonda olmayi ne cok isterdim bilemezsin ama olucam insallah tabi kilo fazlasi ne kadar coksa baslarda fazla fazla veriliyor seni fazla kilon olmadigi icin haftada 1 kilo vermen cok zor bence o kadar yuklenme de kendine yavas yavas ver ki geri alma zaten uzun da bir dure var onunde

Benim boyum 156. Eski kilom 45. Ben ama yağ oranımı mümkün olduğunca azaltıcam çünkü kas gelişimi yapmak istiyorum. Yani kas olarak yine kilo alıcam. Ama ne zaman başlasam bilemedim. Sonuçta kas yağdan daha ağır. Şimdi başlasam kilo verdiğim görünmicek tartıda görsel olarak belki ama aynaya bakınca fark edemiyorum... nasıl yapsam bilemedim.. bir kaç ay kilo verdikten sonra mı başlasam yoksa aynı anda mı yapsam..?? Ne dersiniz?
Bu konuda destek almayi dusunuyor musun yoksa kendin mi yapacaksin?
Destekten kastim spor salonu gibi
Benim fikrimi sorarsan once yaglardan kurtulmaya bak kilo ver bunu yaparken de sporla destekle kendini ki elinden geldigince kas oranini yavas yavas artir daha sonrasinda sor salonu ile direkt kas uzerinde calis
Belki de bu konuyu uzman birisi ile gorusmelisin daha dogru cevaplar alirsin seni yanlis bir yola sevk etmek de istemem

Bak bunu bilmiyordum sağol. Ben patates salatası yedim iki dilim ekmek. Başka da bişey yemicem bugün. Zaten aç da değilim.
Dün akşam mutfağa gittim çünkü canım çok çikolata çekmişti.
Buzdolabını açtım ve çikolataları gördüm sonra da buzdolabını kapattım yemicem dedim :KK12: ilk defa bukadar basit bir şekilde başardın bunu. Yoksa hep aklımda kalıyordu:110::KK76:

Bravooooo cikolataya hayir diyebekmek cok buyuk irade istiyor tebrik ediyorum masallah
Ben dun sutlaca hayir diyemedim mesela kasenin 1/4 unu yedim ama yemeseydim cok aklima takilirdi sanirim ya

Saleykum
Bende katılabilir miyim
5 Kilo vermek istiyorum inşallah.

Merhabalar hosgeldiniz aramiza ben de yeniyim burda bugun 5. Gunun diyetimde insallah hepberaber veda edecegiz kilolarimiza

İstediğin zaman tartılıp yaza bilirsin :) . Ben her gün tartılıyorum ve buraya yazıyorum çünkü hafta da bi gün asla dayanamam her gün merak ediyorum :KK70:

Ben haftada bir tartilmak istiyorum dr um o sekilde tavsiye etmisti o sekilde devam edicem cok merak etmiyorum cunku eninde sonunda vericem bu kilolari ve yavas yavas yapicam bir daha geri almamak uzere
Bir de su tartima bi cozum bulmam lazim yeri degistiginde farkli olcuyor acaba pili mi azaldi ne dersiniz siz nasil bir tarti kullaniyorsunuz?

Kizlar merhabalar dun yazamadim aksam yemege davetliydik abimlere 6 aile kalabalik bi ortamdi birazcik kacirmis olabiirim eliden geldigince dikkat etmeye calistim ama o kaabalikta biraz zor oluyor dogrusu:KK48:
Hemen dun yediklerimi paylasiyoru

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 domates
1 diim koy peyniri
3 dal taze sogan
50 g ekmek
Sekersiz cay

Ara
1 kase corn flakes yarim yagli sut ile

Aksam
1 kase iskembe corbasi
5 kasik guvecte et
3 kasik pirinc pilavi
1/4 kase sutlac

Ara
1 elma
Leblebi
:KK23::KK23::KK23:
Yine iyi yemişsin bence sıkıntı yok. Kas gelişimi için spor salonuna gitmeyi düşünüyorum evet ama önce yağlardan kurtulma fikri iyi. İki şeyi aynı anda yapıp sıkıntım olmaz. Benim bir arkadaşım var bodybuilding yapıyor, yarışmalara katılıyor, çok yarışmayı birincilikle kazandı ona danışıyorum arada. Benim tartınında pili bitmişti biraz açık kalıp hemen kapanıyordu ama sayıları hep aynı gösteriyordu

Kızlar hepinizin yazdıklarını baştan sona okudum.Harikayız tek kelimeyle :)) balll8 balll8 bence de önce kilonun ver ondan sonra kasa dönüştürmeye başla canım.Hem inceldiğini gördükten sonra daha motive bir şekilde devam edersin :)

Yine iyi yemişsin bence sıkıntı yok. Kas gelişimi için spor salonuna gitmeyi düşünüyorum evet ama önce yağlardan kurtulma fikri iyi. İki şeyi aynı anda yapıp sıkıntım olmaz. Benim bir arkadaşım var bodybuilding yapıyor, yarışmalara katılıyor, çok yarışmayı birincilikle kazandı ona danışıyorum arada. Benim tartınında pili bitmişti biraz açık kalıp hemen kapanıyordu ama sayıları hep aynı gösteriyordu
Hoşbulduk canım. İnşallah veririz kiloları. Sans- sans
Kilolarimizi haftada bir yazsak buraya kim ne kadar zamanda ne kadar Kilo vermiş belli olur.

KıZlar ben bugun hıc dıyette gubı degıldım. Aslında sadece göbegım var spora baslıcam ve usturuplu yıcem yazarım gene gorusuruz.

Kilolarimizi haftada bir yazsak buraya kim ne kadar zamanda ne kadar Kilo vermiş belli olur.
Haftaya kadar tartılmicam ben. Öyle karar verdim. Zaten 1 marta herkes yazar ne zaman başlayıp ne kadar kilo verdiğini yani hep yeni aya başlayınca onun dışında fark etmez :)

Ne guzel size destek veren bu konuda uzman bir arkadasinizin olmasi degerini bilin bence
Keske benim de olsa :KK45:

Tabi olabilir ben cuma gunu tarti olarak belirledim her hafta cumalari tartilacagim insallah
Bu hafta ilk haftam cok siki bir ditet yapmiyorum vucudumun diyete alismasi icin zaman verdim haftaya birazcik sporla desteklemeye baslayacagim
Birden yuklenmiyorum ki vucudum strese girip kasmasin kendini zaten amacim yavas yavas kilo verip geri almamak

Back