1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Haftaya kadar tartılmicam ben. Öyle karar verdim. Zaten 1 marta herkes yazar ne zaman başlayıp ne kadar kilo verdiğini yani hep yeni aya başlayınca onun dışında fark etmez :)
Evet tabi hatta herkes kendine tablo hazirlasin ne zaman basladi hedef kilosu guncel kilosu haftalik aylik verdigi kilolar falan guzel olur bence

Evet tabi hatta herkes kendine tablo hazirlasin ne zaman basladi hedef kilosu guncel kilosu haftalik aylik verdigi kilolar falan guzel olur bence
Ben hep yazıyorum zaten. Bu ay için 52 kg demiştim ama olmicak sanırım...
Canim moralini bozma vazgecme olabilir bazen hergun ayni duygu yogunlugunda olmuyoruz kafanda bitirirsen yapabilirsin unutma bizler burdayiz

Katılıyorum :)

Ben hep yazıyorum zaten. Bu ay için 52 kg demiştim ama olmicak sanırım...

Aaa neden olmasin ya ask olsun ayin basindayiz daha simdiden moral bozmak yok vazgecmek yok
Iyi dusunelim iyi olsun hem hedefine ulasamasan ne olur ya buvay olmazsa obur ay olur onemli olan kalici olmasi oyle degil mi olacak olacak vazgecmek yok

Kizlar iyi geceler bugunku diyet listemi yazmadan yatmak istemedim

5 subat diyette 4. Gunum
Kahvalti
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim koy peyniri
2 domates
3 dal taze sogan
50 g ekmek

Ara
1 kase corn flakes koy sutu ile

Aksam
Sarimsakli yogurtlu makarna
Lahana salatasi
3 findik

Ara
10 cig findik
Sekersiz cay

Acikca soylemek gerekirse bugun aksam zorlandim aciktim kendimi dolaba gidip biseyler yememek icin cok zor tuttum ama dur dedim kendime bu yoldan zorlanmadan yipranmadan terlemeden gecmek yok dedim kendi kendime veeee basardim yemedim yasasin kendim
Bu arada hala açım ama yok yemeden karnimin gurultusuyla uyumaya calisicam iyi geceler

Aaa neden olmasin ya ask olsun ayin basindayiz daha simdiden moral bozmak yok vazgecmek yok
Iyi dusunelim iyi olsun hem hedefine ulasamasan ne olur ya buvay olmazsa obur ay olur onemli olan kalici olmasi oyle degil mi olacak olacak vazgecmek yok
İnşallah olur. Çok rahatlicam o kiloya bi düşe bilsem

Gunaydın

Sabah gene dıyete uygun bir kahvaltı yaptım. İnsallah tekrar diyetteyım oglene kadar idare edicem ara öğunum yanımda değil oglen az corba ıcıcem aksam az pırasa ve arada atıstırmıcam bugun aksam saracoglunun puşbıber lımon ve yogurt lu gece kürüne baslıcam. Ah kızlar ben takıntılı bı bunyeye sahıbım bır seye taktım mı takıyorum bı cikolata görmiyim bi kurabşye illa yrmem lazım ama kilolar aldı başını gıdıyor. Gardolabımın sonundayım patlıyo pantolonlar vs. Ha gayret dıye burdayım bırbırımıze destek olalım tutalım ellerimizdenn.

Aynı durum bende de. Pantolonlarımı giyemiyorum yeni de alamadım çünkü büyük beden alsam bel anca oluyor ama paçalar hep bol kalıyor.. 42 bedene göbek zor giriyor paçalar bol.. 44 bedene bu yüzden gerek yok denemeye.
Şöyle bir çözüm buldum. Kendime 38-42 beden arası taytlar aldım. Esnek olduğu için sorun değil. Elbise ve tayt giyiyorum her gün. Kışın ortasında! 3 aydır!

Kızlar ben bugün sınırıma ulaştım çok kötü oldum.. mecbur birşeyler yedim ağır şeyler anca kendime geldim.. yarın devam edebilmek için bugün güç toplamam lazım ve kendime izin verdim bugün. Yarın devammm

Merhaba
Balll ben de arada ara verıyorum bence ırade guclenıyorsa ara vermeyede gerek var bugun cok rahat gecırdım bunda kahvaltımda ıkı dılım ekmek yumurta ve bol Zeytın yememın ve ozeellıkle aksam 5 e dıgru yaptıgım 40 dk elıptık sporunun etkısı cok buyuk. Hıç zorlanmadım desem yerı hıc tatlı abur cubur ıstemedım. Salep bıle ıcmedım darısı yarının basına.
Bakalım nasıl olcak

Sen tayt alıyorsun bana hersey tayt oluyor ıste mesele bu

Offf kizlar ya kayinvalidemler geldi hemvde yatili onlar varken diyet cok zor oluyor bir de pogaca yaptim onlara dayananayip ben de yedim hem de 2 tane
Onlara hazirlik yapicam yetistirecem derken sekerimi de dusurdum bu da bana 4 elmaya mal oldu

Yediklerimi yaziyorum
6 subat diyette 5. Gunum
Kahvalti
2 domates
1 dilim peynir
2 dal taze sogan
50 gr ekmek
Sekersiz adacayi

Ara
4 elma ( sekerim dustu )

Ogle
1/2 kase ezogelin corbasi
5 kasik etli nohut
5 kasik bulgur pilavi

Ara
Sekersiz cay
1 pogaca

Aksam
1 porsiyon etli nohut
7 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt

Ara
Sekersiz cay
1 pogaca

Biliyordum vazgecmeyecegini hosgeldin canim her daim moyivasyona hazirim devam durmak yok

Ya bu kiyafet meselesi cok sıkıcı bir mevzu ama bizmayin moralinizi kilolar gittikce 42 40 38 derken daha cok sevecegiz bedenimizi ve aynadaki aksimizi insallah

Ay ne guzel ya ben henuz spora adapte olamadim bi de su misafirler gitsin daha rahat ederim sanirim

Bu arada hala rartiyla ilgilenemedim esime bi daha soyleyeyim bari ya lutfen lutfen lutfen diye kivrilip bukulmem lazim

Arada boyle olmasi cok normal onemli olan birakmamak ne demis Mevlana bin kere tovbeni bozmus olsan da yine gel
Bizde ayni seyi yapacagiz birakmadigimiz surece arada bu durumlar olabilir
Ben de bugun sekerimi dusurdum toparlamaya calistim ama normaldenncok daha fazla kalori almis oldum bi de ye kizim aman sekerin bi daha duserler yok mu olduruyor beni

Günaydın kızlar
Dünkü ara iyi geldi sanırım her iki hafta da bir böyle yapacağım.
Rüyamda kendimi gördüm dün gece, zayıflamışım biraz, sanırım bu bir işaret devam bugün

Biliyordum vazgecmeyecegini hosgeldin canim her daim moyivasyona hazirim devam durmak yok

Vazgecmek yok sans sans. Sende kayınvalıden olsada sakın kaptırma unutma bır chesecake yada 4 kurabıye 40 dakıka koşu demek. Madem koşamıcaksın o zaman 1 tane ile kesmeye çalış ama bılıyorumkı zor. Yada bızım gıbı ara ver kaptırmadan özgürlük yaşa. Ben yengemler gelınce oyle yaptım ama eşımden cok yıyorum buda trajık tabı

Bugun gene bol zeytınlı yumurtalı peynırlı ve bır bugday ekmeklı kahvaltımı yaptım. Bu gun mesaım uzun surecek genede eve gıder gıtmez spora gömülcem çunku kızlar bır gunde bıle elıptık gobegımı topladı ınanmaZsınız ama valla bılla. Yemeyın ıcmeyın elıptık bısıklet alın şiddetle tavsıye ederim

Herkese mutlu dıyetlerrr

merhaba kızlar.beni de aranıza alır mısınız? 71 kiloyum malesef.sürekli veriyorum sonra tekrar alıyorum..bu durum çok sıkıcı olmaya başladı.65 kg olsam bile yeter ama olmuyor bir türlü.2 oğlum var,çalışıyorum aynı zamnda.spor haliyle yapamıyorum..biraz motivasyona ihtiyacım var..

Hosgeldınn

Aramıza katılmakla bence bır adım atmıssın arkadasım burada yedıklerımızı paylasıyoruz samımıyetle dert yanıyor yada gaza gelıyoruz.
Sabahları cıft yumurta yemeye calısırsan emınım gun ıcınde karbonhıdrat kacakların azalır bu benım sana ılk tavsıyem olur canım arkadasımm ben 74 kıloyum sen 71 ban avantajlısınn moralını hep yuksek tut. Arada ızın vermek ırademı guclendırıyor balll kardesımınde oyle onerırırımm bunun dısında yenı bır kür uygulamaya karar verdim dün ilkini yaptım. Limon suyu yogurtlu pulbıberli bi karısım yıyorum yatmadan 30 dk. Once cok guvendıgım ibrahim saracoglunun kürü işe yararsa sanada yazarım. Spor keske hep yapsak benzersiz daraltıyor ama yapamıyosan bosver gönüller daralmasın bu da dert değil ya tekrar hosgeldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…