Evet tabi hatta herkes kendine tablo hazirlasin ne zaman basladi hedef kilosu guncel kilosu haftalik aylik verdigi kilolar falan guzel olur benceHaftaya kadar tartılmicam ben. Öyle karar verdim. Zaten 1 marta herkes yazar ne zaman başlayıp ne kadar kilo verdiğini yani hep yeni aya başlayınca onun dışında fark etmez :)
Canim moralini bozma vazgecme olabilir bazen hergun ayni duygu yogunlugunda olmuyoruz kafanda bitirirsen yapabilirsin unutma bizler burdayizKıZlar ben bugun hıc dıyette gubı degıldım. Aslında sadece göbegım var spora baslıcam ve usturuplu yıcem yazarım gene gorusuruz.
Ben hep yazıyorum zaten. Bu ay için 52 kg demiştim ama olmicak sanırım...Evet tabi hatta herkes kendine tablo hazirlasin ne zaman basladi hedef kilosu guncel kilosu haftalik aylik verdigi kilolar falan guzel olur bence
Canim moralini bozma vazgecme olabilir bazen hergun ayni duygu yogunlugunda olmuyoruz kafanda bitirirsen yapabilirsin unutma bizler burdayiz
Ben hep yazıyorum zaten. Bu ay için 52 kg demiştim ama olmicak sanırım...
İnşallah olur. Çok rahatlicam o kiloya bi düşe bilsemAaa neden olmasin ya ask olsun ayin basindayiz daha simdiden moral bozmak yokvazgecmek yok
Iyi dusunelim iyi olsunhem hedefine ulasamasan ne olur ya buvay olmazsa obur ay olur onemli olan kalici olmasi oyle degil mi olacak olacak vazgecmek yok
Aynı durum bende de. Pantolonlarımı giyemiyorum yeni de alamadım çünkü büyük beden alsam bel anca oluyor ama paçalar hep bol kalıyor.. 42 bedene göbek zor giriyor paçalar bol.. 44 bedene bu yüzden gerek yok denemeye.Gunaydın
Sabah gene dıyete uygun bir kahvaltı yaptım. İnsallah tekrar diyetteyım oglene kadar idare edicem ara öğunum yanımda değil oglen az corba ıcıcem aksam az pırasa ve arada atıstırmıcam bugun aksam saracoglunun puşbıber lımon ve yogurt lu gece kürüne baslıcam. Ah kızlar ben takıntılı bı bunyeye sahıbım bır seye taktım mı takıyorum bı cikolata görmiyim bi kurabşye illa yrmem lazım ama kilolar aldı başını gıdıyor. Gardolabımın sonundayım patlıyo pantolonlar vs. Ha gayret dıye burdayım bırbırımıze destek olalım tutalım ellerimizdenn.
Aynı durum bende de. Pantolonlarımı giyemiyorum yeni de alamadım çünkü büyük beden alsam bel anca oluyor ama paçalar hep bol kalıyor.. 42 bedene göbek zor giriyor paçalar bol.. 44 bedene bu yüzden gerek yok denemeye.
Şöyle bir çözüm buldum. Kendime 38-42 beden arası taytlar aldım. Esnek olduğu için sorun değil. Elbise ve tayt giyiyorum her gün. Kışın ortasında! 3 aydır!
Biliyordum vazgecmeyecegini hosgeldin canim her daim moyivasyona hazirim devam durmak yokGunaydın
Sabah gene dıyete uygun bir kahvaltı yaptım. İnsallah tekrar diyetteyım oglene kadar idare edicem ara öğunum yanımda değil oglen az corba ıcıcem aksam az pırasa ve arada atıstırmıcam bugun aksam saracoglunun puşbıber lımon ve yogurt lu gece kürüne baslıcam. Ah kızlar ben takıntılı bı bunyeye sahıbım bır seye taktım mı takıyorum bı cikolata görmiyim bi kurabşye illa yrmem lazım ama kilolar aldı başını gıdıyor. Gardolabımın sonundayım patlıyo pantolonlar vs. Ha gayret dıye burdayım bırbırımıze destek olalım tutalım ellerimizdenn.
Ya bu kiyafet meselesi cok sıkıcı bir mevzu ama bizmayin moralinizi kilolar gittikce 42 40 38 derken daha cok sevecegiz bedenimizi ve aynadaki aksimizi insallahAynı durum bende de. Pantolonlarımı giyemiyorum yeni de alamadım çünkü büyük beden alsam bel anca oluyor ama paçalar hep bol kalıyor.. 42 bedene göbek zor giriyor paçalar bol.. 44 bedene bu yüzden gerek yok denemeye.
Şöyle bir çözüm buldum. Kendime 38-42 beden arası taytlar aldım. Esnek olduğu için sorun değil. Elbise ve tayt giyiyorum her gün. Kışın ortasında! 3 aydır!
Merhaba
Balll ben de arada ara verıyorum bence ırade guclenıyorsa ara vermeyede gerek varbugun cok rahat gecırdım bunda kahvaltımda ıkı dılım ekmek yumurta ve bol Zeytın yememın ve ozeellıkle aksam 5 e dıgru yaptıgım 40 dk elıptık sporunun etkısı cok buyuk. Hıç zorlanmadım desem yerı hıc tatlı abur cubur ıstemedım. Salep bıle ıcmedım darısı yarının basına.
Bakalım nasıl olcak
Kızlar ben bugün sınırıma ulaştım çok kötü oldum.. mecbur birşeyler yedim ağır şeyler anca kendime geldim.. yarın devam edebilmek için bugün güç toplamam lazım ve kendime izin verdim bugün. Yarın devammm
Biliyordum vazgecmeyecegini hosgeldin canim her daim moyivasyona hazirim devam durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?