• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Merhaba glifor kullanan cogu kisinin kilo verdigi soylenir ama bende oyle bir etki yapmadi insallah size yardimci olur insulin direncini dusurmesi icin veriyor drlar ama Tugrul Demirelin bana soyledigine gore insulin direncini dusurmenin tek yolu onunla inatlasmak ve sporda israrci olmak kilo veremesek bile inat edip sporu birakmamaliymisiz :rapci:
Canım umarım işe yarar bende ilk defa kullanıyorum iki gündür spor yapıyorum ama nasıl sonlanır bilemiyorum :) ilacın yan etkileri beni mahvetti zamanla umarım gecer

Hal
Canım umarım işe yarar bende ilk defa kullanıyorum iki gündür spor yapıyorum ama nasıl sonlanır bilemiyorum :) ilacın yan etkileri beni mahvetti zamanla umarım gecer
Halsizlik mi yapti ne oldu yan etki derken anlamadim ben 6 yildir kullaniyorum o ilaci insuline de baslayinca 500mg a dudurdu dr um ilerde tamamen de birakabilirim zaten yeterince kilo verebilirsem indulinide biraktiracak bana insallah
O yuzden durmak yok azimle diyete devam

Bugun diyette 2. Gunum yediklerim yeterli geldi kendimi ac hissetmiyorum diyete alismaya calisiyorum bi taraftan da yavas yavas sporu hayatima adapte etmeye calisiyorum
Vazgecmek durmak duraklamak yok azimle devammmm bu kilolar gidecek
Beynimde bitirdim kizlar ince bir bedende daha mutlu ve daha daha saglikli olarak yasayacagim bunu biliyorum o yuzden vazgecmek yok nefsime yenik dusmek istemiyorum
Biraz fazla konusuyorum sanirim kafanizi sisirdim hakkinizi helal edin lutfen :olamaz:

Karın ağrısından uyuyamadım gece boyu (açlık otu içtin mi bilmiyorum ama oda böyle etkiliyor ) ve algılamamda problem oldu gün içinde. Odaklanamıyorum kitap bile okuyamadım. İnşallah zamanla alışırım

Kızlar bu irade ve kararlılık işi ben de defalarca denedim ama olmadı diyetisyene de gittim hem aç kalıp hem para vermek zoruma gitti iyice kilo aldım nasıl başaracağım bilemiyorum

Kızlar bu irade ve kararlılık işi ben de defalarca denedim ama olmadı diyetisyene de gittim hem aç kalıp hem para vermek zoruma gitti iyice kilo aldım nasıl başaracağım bilemiyorum
Canim benim tabiki kolay degil hepimiz icin zor bir surec ama bu sekilde kilolu ama mutsuz yasamak mi ya da incecik bir bedene sahip olarak kendine guveni tam etrafindaki herkes tarafindan azmine saygi duyulan musmutlu birisi olarak mi yasamak tercih zamani
Yarin degil tam da simdi
Kafana koy ve basla bu defa vazgecmek yok emelimize ulasmadan caymak yok
Burda olmamiz bile kilolu olmamizdan rahatsiz oldugumuzu gosteriyor
Ben karar verdim bu defa basaracagim yavas yavas verecek cok daha saglikli bir hayata adim atacagim bir daha yaptigim hatalari tekrar etmek istemiyorum
Elbette zaman zaman kendimi odullendirecegim biliyorum ki bu yol uzun bir yol nasil ki bu kilolari 1 gecede almadiysak elbette ki 1 gecede de vermeyecegiz
Yavas yavas kilo verdikce kiyafetlerimiz icinde kendimizi daha cok sevecek ve biraz daha kilo vermek icin kendi kendimizi motive edecegiz
Elbette zaman zaman cok zorlandigimiz moodumuzun dustugu zamanlar olacak uzulecegiz ama burdayiz birbirimize destek olup o zamanlari daha kolay atlatmaya calisacagiz insallah
Hadi kizlar daha motive daha istekli gumbur gumbur geliyorum deyin kendinize
Ben kendimi kesfetmeye ciktim yeni bir ben yeni bir beden bulmadan bu yoldan donmek yok En Büyük KK:rapci:

Karın ağrısından uyuyamadım gece boyu (açlık otu içtin mi bilmiyorum ama oda böyle etkiliyor ) ve algılamamda problem oldu gün içinde. Odaklanamıyorum kitap bile okuyamadım. İnşallah zamanla alışırım
Alisacaksin canim benim bikac gun etkiler ilac ama daha iyi olacaksin Allahin izni ile ben yanindayim devam devam devam :KK19:

Ben şöyle başlamaya karar verdim. Uzun süredir fotoğraf çekmiyordum. Bir arkadaşımla fotoğraf çektik ve o fotoğrafta gördüğüm insana inanamadım. Bu ben olamam dedim.. sadece aynaya bakınca anlayamamışım ama fotoğrafı görünce şok oldum ve kilo vermeye karar verdim

Ben şöyle başlamaya karar verdim. Uzun süredir fotoğraf çekmiyordum. Bir arkadaşımla fotoğraf çektik ve o fotoğrafta gördüğüm insana inanamadım. Bu ben olamam dedim.. sadece aynaya bakınca anlayamamışım ama fotoğrafı görünce şok oldum ve kilo vermeye karar verdim
Aslinda en zor kismi karar vermek gercekten bu karari verebilmek yasayacaklarini bile bile bu yola gonul vermek ve baslamak
Ilerlemek daha kolay kararini uygulamak zorlandiginda o fotografa bak ve bir daha o haline geri donme bir baslangic yaptik hepimiz bu yolda hep beraberiz hep desrek tam destek :super::KK19:

Aslinda en zor kismi karar vermek gercekten bu karari verebilmek yasayacaklarini bile bile bu yola gonul vermek ve baslamak
Ilerlemek daha kolay kararini uygulamak zorlandiginda o fotografa bak ve bir daha o haline geri donme bir baslangic yaptik hepimiz bu yolda hep beraberiz hep desrek tam destek :super::KK19:
Asla bidaha şuanki halimde olmak istemiyorum..

Gunaydin canlar nasilsiniz hersey yolunda mi
Ben hala gribim gece oksurmekten uyuyamadim yine o yuzden gec kalktim biraz iyilesince duzenim oturacak insallah yine de pes etmek yok balll8 balll8 merak etme arkadasim biz bir karar verdik bir daha bu halimize geri donmeyecegiz hepimiz citir kizlar olarak hayatimiza devam edecegiz Allahin izni ile :KK66:

Gunaydin canlar nasilsiniz hersey yolunda mi
Ben hala gribim gece oksurmekten uyuyamadim yine o yuzden gec kalktim biraz iyilesince duzenim oturacak insallah yine de pes etmek yok balll8 balll8 merak etme arkadasim biz bir karar verdik bir daha bu halimize geri donmeyecegiz hepimiz citir kizlar olarak hayatimiza devam edecegiz Allahin izni ile :KK66:
Kasım ayına kadar vaktim var zaten sonra da kilolar gitmiş olması lazım. Bu sabah kilom 55,4kg. Her hafta 1kg vermek çok zor ya... 500gr daha kolay..

Dün sadece 05,l su içe bildim.. bugün 3l doldurucam :kk77:

gunaydın arkadaslar
Balll8 merak ertım kılon az gorunuyor boyun kac ?
Ben bu sabah 72.7 ıle uyandım. Dedıgınız gıbı ınsallah cıtır kızlar olucam. Su sıra starda dızısı olab canan erguderı cok begenıyorum benı cok guduluyor. Bır kucuk gıbegı var ama kılosuna baktım 56 oyle sısman buldum kı kendımı kızlar anlatamam. Hele dun 42 beden pantolonlara tayt gıbı gırınce beter oldum. Neyse bugun 3, gun abartmadan beslenıcem ınsallah gene. Sabah bır dılım acukalı ekmek ve ıkı yumurtamla basladım bıle Herkese basarılar.

gunaydın arkadaslar
Balll8 merak ertım kılon az gorunuyor boyun kac ?
Ben bu sabah 72.7 ıle uyandım. Dedıgınız gıbı ınsallah cıtır kızlar olucam. Su sıra starda dızısı olab canan erguderı cok begenıyorum benı cok guduluyor. Bır kucuk gıbegı var ama kılosuna baktım 56 oyle sısman buldum kı kendımı kızlar anlatamam. Hele dun 42 beden pantolonlara tayt gıbı gırınce beter oldum. Neyse bugun 3, gun abartmadan beslenıcem ınsallah gene. Sabah bır dılım acukalı ekmek ve ıkı yumurtamla basladım bıle Herkese basarılar.
Benim boyum 156. Eski kilom 45. Ben ama yağ oranımı mümkün olduğunca azaltıcam çünkü kas gelişimi yapmak istiyorum. Yani kas olarak yine kilo alıcam. Ama ne zaman başlasam bilemedim. Sonuçta kas yağdan daha ağır. Şimdi başlasam kilo verdiğim görünmicek tartıda görsel olarak belki ama aynaya bakınca fark edemiyorum... nasıl yapsam bilemedim.. bir kaç ay kilo verdikten sonra mı başlasam yoksa aynı anda mı yapsam..?? Ne dersiniz?

Ben bır ara fıtness olayını okumustum arastırmıstım. Once kilo verip sonra başlaman gerekıyor aksı takdırde irileşirsin demişlerdi. Once sadece cardio oneriyorlar istediğin kiloya geldiğinde güç egzersizleri yapmalısın diyorlar.cardio içinde eliptik bisikleti tek gecerım. Kolay gelsin umarım basarılı olursun

Az once salebımı ıctım bol su tuketıyorum aksam kıymalı yumurta yapıcam bıde az pırasa yıcem bugunu tamamlıcam inş. Sizin nasıl gidiyor arkadaslar.

Back