Bak bunu bilmiyordum sağol. Ben patates salatası yedim iki dilim ekmek. Başka da bişey yemicem bugün. Zaten aç da değilim.Ben bır ara fıtness olayını okumustum arastırmıstım. Once kilo verip sonra başlaman gerekıyor aksı takdırde irileşirsin demişlerdi. Once sadece cardio oneriyorlar istediğin kiloya geldiğinde güç egzersizleri yapmalısın diyorlar.cardio içinde eliptik bisikleti tek gecerım. Kolay gelsin umarım basarılı olursun
Az once salebımı ıctım bol su tuketıyorum aksam kıymalı yumurta yapıcam bıde az pırasa yıcem bugunu tamamlıcam inş. Sizin nasıl gidiyor arkadaslar.
Katıla bilirsin tabikide :))Saleykum
Bende katılabilir miyim
5 Kilo vermek istiyorum inşallah.
Hadi inşallah. Yarın tartılarımız biraz daha az göstersinBravo cikolata bende cok sverım bravo bu kadar basıtmıs demekkıben yarım sütlac az nohut yemegı ve salep artı sabahkı ıkı yumurta ınsallah gunu kapatıcamm
Teşekkür ederim. Bismillah deyip başlıyım.Katıla bilirsin tabikide :))
İstediğin zaman tartılıp yaza bilirsin :) . Ben her gün tartılıyorum ve buraya yazıyorum çünkü hafta da bi gün asla dayanamam her gün merak ediyorumTeşekkür ederim. Bismillah deyip başlıyım.
Tartı günü yarın mi
Takvimime yazıyorum hergün. Kontrol edince kendimi daha iyi hissediyorumBende hergün tartiliyorum
Ayyy senin kilonda olmayi ne cok isterdim bilemezsin ama olucam insallah tabi kilo fazlasi ne kadar coksa baslarda fazla fazla veriliyor seni fazla kilon olmadigi icin haftada 1 kilo vermen cok zor bence o kadar yuklenme de kendine yavas yavas ver ki geri alma zaten uzun da bir dure var onundeKasım ayına kadar vaktim var zaten sonra da kilolar gitmiş olması lazım. Bu sabah kilom 55,4kg. Her hafta 1kg vermek çok zor ya... 500gr daha kolay..
Bu konuda destek almayi dusunuyor musun yoksa kendin mi yapacaksin?Benim boyum 156. Eski kilom 45. Ben ama yağ oranımı mümkün olduğunca azaltıcam çünkü kas gelişimi yapmak istiyorum. Yani kas olarak yine kilo alıcam. Ama ne zaman başlasam bilemedim. Sonuçta kas yağdan daha ağır. Şimdi başlasam kilo verdiğim görünmicek tartıda görsel olarak belki ama aynaya bakınca fark edemiyorum... nasıl yapsam bilemedim.. bir kaç ay kilo verdikten sonra mı başlasam yoksa aynı anda mı yapsam..?? Ne dersiniz?
Bak bunu bilmiyordum sağol. Ben patates salatası yedim iki dilim ekmek. Başka da bişey yemicem bugün. Zaten aç da değilim.
Dün akşam mutfağa gittim çünkü canım çok çikolata çekmişti.
Buzdolabını açtım ve çikolataları gördüm sonra da buzdolabını kapattım yemicem dedimilk defa bukadar basit bir şekilde başardın bunu. Yoksa hep aklımda kalıyordu
Saleykum
Bende katılabilir miyim
5 Kilo vermek istiyorum inşallah.
İstediğin zaman tartılıp yaza bilirsin :) . Ben her gün tartılıyorum ve buraya yazıyorum çünkü hafta da bi gün asla dayanamam her gün merak ediyorum
Yine iyi yemişsin bence sıkıntı yok. Kas gelişimi için spor salonuna gitmeyi düşünüyorum evet ama önce yağlardan kurtulma fikri iyi. İki şeyi aynı anda yapıp sıkıntım olmaz. Benim bir arkadaşım var bodybuilding yapıyor, yarışmalara katılıyor, çok yarışmayı birincilikle kazandı ona danışıyorum arada. Benim tartınında pili bitmişti biraz açık kalıp hemen kapanıyordu ama sayıları hep aynı gösteriyorduKizlar merhabalar dun yazamadim aksam yemege davetliydik abimlere 6 aile kalabalik bi ortamdi birazcik kacirmis olabiirim eliden geldigince dikkat etmeye calistim ama o kaabalikta biraz zor oluyor dogrusu
Hemen dun yediklerimi paylasiyoru
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 domates
1 diim koy peyniri
3 dal taze sogan
50 g ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 kase corn flakes yarim yagli sut ile
Aksam
1 kase iskembe corbasi
5 kasik guvecte et
3 kasik pirinc pilavi
1/4 kase sutlac
Ara
1 elma
Leblebi
Hoşbulduk canım. İnşallah veririz kiloları. Sans- sansYine iyi yemişsin bence sıkıntı yok. Kas gelişimi için spor salonuna gitmeyi düşünüyorum evet ama önce yağlardan kurtulma fikri iyi. İki şeyi aynı anda yapıp sıkıntım olmaz. Benim bir arkadaşım var bodybuilding yapıyor, yarışmalara katılıyor, çok yarışmayı birincilikle kazandı ona danışıyorum arada. Benim tartınında pili bitmişti biraz açık kalıp hemen kapanıyordu ama sayıları hep aynı gösteriyordu
Haftaya kadar tartılmicam ben. Öyle karar verdim. Zaten 1 marta herkes yazar ne zaman başlayıp ne kadar kilo verdiğini yani hep yeni aya başlayınca onun dışında fark etmez :)Hoşbulduk canım. İnşallah veririz kiloları. Sans- sans
Kilolarimizi haftada bir yazsak buraya kim ne kadar zamanda ne kadar Kilo vermiş belli olur.
Ne guzel size destek veren bu konuda uzman bir arkadasinizin olmasi degerini bilin benceYine iyi yemişsin bence sıkıntı yok. Kas gelişimi için spor salonuna gitmeyi düşünüyorum evet ama önce yağlardan kurtulma fikri iyi. İki şeyi aynı anda yapıp sıkıntım olmaz. Benim bir arkadaşım var bodybuilding yapıyor, yarışmalara katılıyor, çok yarışmayı birincilikle kazandı ona danışıyorum arada. Benim tartınında pili bitmişti biraz açık kalıp hemen kapanıyordu ama sayıları hep aynı gösteriyordu
Tabi olabilir ben cuma gunu tarti olarak belirledim her hafta cumalari tartilacagim insallahHoşbulduk canım. İnşallah veririz kiloları. Sans- sans
Kilolarimizi haftada bir yazsak buraya kim ne kadar zamanda ne kadar Kilo vermiş belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?