1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Merhaba herkese. Bu sabah kilom 56,0
2 kilo geri aldım
Bu aralar yemek krizi ile savaşıyorum...
bu gün kolumu çarptım kapıya o acıyla ilk aklıma gelen yemek oldu şok oldum yani bunu kontrol etmeliyim... spor da aksatıyorum spor dediğimde yürüyüş ama bu bile benim için spor..

Sevindim olculerinin azaldigina canim.
Ya dunde listenin aynisini yedim spora gittim.hergun ayni seyleri yazmayim diye....
Adet olmadim biliyorsun.dun midem karnim gobegim davul gibi sisti zaten..
Fi serisini siparis veriyorum ben bugun.
Okuyanlarin yirumlari cok iyiydi bende okuyayim bi...

Bende bugun alıcam okul cıkısında buarada westworld e başladım :) oyalayıcı kalıtelı :)

Cok sevindim canim incelmene :) sinavlarim cok guzel gidiyor cok sukur, 2 tane kaldi, ikisi de yarin. Sonra ozgurluuuk :)) 2.siniftayim canim :)

Ayy bir sey oldu mu koluna : (

Bende bugun alıcam okul cıkısında buarada westworld e başladım :) oyalayıcı kalıtelı :)

Westworld hakkinda cok guzel seyler duydum, su an Legion'i izliyorum, o bitince Westworld'e baslicam ben de :))

Evet kesinlikle Bandırma daha güzel...
artık bıraktım çerez işini.. sadece ara öğünlerde leblebi, goji, üzüm kurusu felan atıyorum ağzıma 3-5 o da..abartmıyorum artık.. canım tatlı çekince de tarçınlı süt içiyorum.. 7 aydır Balıkesir'deyim ben.. Buraya atandım..burda göreve başladım. bir süre daha buradayım yani..
maddi durumlarımı biraz düzeltsem eliptik bende almak istiyorum..hatta sordum fiyatı normal geldi ama.. azcık bi artıya çıkmam lazım.. İş çıkışı eve yürüyorum..servis kullanmıyorum..son 2-3 haftadır.. eve gidince de biraz karın ve bacak hareketleri yapmaya çalışıyorum. hafta sonu kahvaltımda sadece 2-3 ince dilim tam buğday ekmeği yiyorum..onun dışında kolay kolay ekmek tketmiyorum.. Pirinç pilavını bıraktım, yemiyorum artık.. arada ufak tefek poaçakaçamaklarım oluyor tabi.. Ama akşam yemeklerinde sadece sebze yemeği yanında bol salata yada yoğurt tüketiyorum.. gece uyumadan önce de maden suyu+limon+yoğurt kürü yapıyorum.. Kesinlikle akşam meyve yemiyorum.. gün içinde yemeye çalışıyorum.. günde mutlaka en az 2 litre su içiyorum.. 2 gündür de detoks suyumu içiyorum.. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama tabiki arada kaçamaklar oluyor maalesef..çok katı diyetler zaten bana göre olmadı hiçbir zaman...

ooooo ölçüler inmiş...Süpperrrrr...
darısı başımızaa inşallahhhh....

Harika gidiyosun o zaman:)) zaten cok kati seyler yapmamak lazim cunku yasam tarzi haline getirmek onemli olan..

Harika gidiyosun o zaman:)) zaten cok kati seyler yapmamak lazim cunku yasam tarzi haline getirmek onemli olan..
Saol canım..bende aynen onu yapmaya çalışıyorum..yaşam tarzım haline gelsin istiyorum.. inşallah başarırım..da benim metabolizma gıcık biraz ya...resmen nefes alsam kilo alıyorum..ve çok zor veriyorum...İnşallah başarırım yaa...

Katıkıyorum. Bende yasam tarzı olarak bakıyorum artık her tatlı ıstedıgımde cıkolata atmamak aerbetlı guzel bır baklava yememek gıbı. Nısastalı bır sıcak sut tatlandırıcılı benı kandırmaya yetıyor. Ara ogunlerde 4 5 leblebı metabolızmamı hızlandırıyor

Kızlar bır makale okudum kokain %22 dopamin ( mugluluk veren hırmon) arttırırken sanal %9 arttırıyor mus hıc dd az degıl
Buda benım neden bu ısı yaptıgımı acıklıyor. Ve cocukların bagımlılık sebebını.

Kan degerlerine baktirmis miydin? Insulin direnci falan olmasin??

Kan degerlerine baktirmis miydin? Insulin direnci falan olmasin??

Yaklaşık 3 ay önce kan tahlili yaptırdım..biey çıkmadı..tüm değerlerim normal çıktı.. sadece tiroidde nodül çıktı.. bildiğim kadarıyla nodül kilo verip almayı etkilemiyor.. gerçi dr a sormayı unutmusum ama...2 ay sonra kontrole gideceğim..o zman not alacağım soracağım soruları inşallah..

Slm kizlar bugun;
Sabah limonlu su ve kayisi
Kahvalti kivi tarcin ceviz yogurt sut yulaf (lapa)
Ara turk kahvesi
Oglen 2 kase corba sadece
Ara 1 elma
Aksam 1 etimek salata ve mantar
Ara ananas ve ceviz

Gun icinde 1 lt detoks suyu yesilcay

Kilo veremedigim ve adet olamadigim icin hala odem devam.oyuzden 3 gunluk sok diyet yapilacak sonrasinda yine artacak.
Sok diyet dedigim yukaridaki gibi yani sagliksiz degil kalorsi 900 veya 1000

Spora 1 gun arayla gidiyorum.
Aslinda 2.5 haftadir cok saglikli beslenip spor yapiyorum kacamak yapmiyorum.
Yani harika bence.
Ama adet olmadigim icin bisey diyemiyorum.yarin vaktim olursa adet soktrcu alicam.10gune olurum artik.
Yani bu haftada cok kilo vermeyi beklemiyorum ama pes etmiyorum...
Bu diyetisyene baya para bayildim bu ay bitince toplum sagliginin falan diyetisyenine gidecegim yada bu 1 aylik listeler zaten bir sekle girdi bende.

Herkese gunaydın.
Asena pes etmemen harıka. Mönünde cok iyi görünüyor. Bir anda verirsen şaşmayacağım.
Dıyetısyen lıstesının mantıgını coZduysen belkıde yenı lıstenı kendın yazarsın olamaz mı?

Ben dun sabah tartıda 69,4 ıdım bugun 69,9 ılgınc yanı. Dunde guzeş dıyet yaptım halbukı. Ama eskı kılo verdıgım donemden hatırlıyorum kılolarım bu sekılde Zikzak cizerek azalmıstı. Bakalım yarın kac gosterecek.

Bugun ogrencılerıme gezı planlayacagım ızın almaya gıdecegım umarım aksılık cıkmaz

Herkese guzeş bır gun dilerim.

Selam kızlar, maşaallah çok iyi gidiyorsunuz. Ben maalesef çok yapamıyorum ama yürüyüş yapıyorum. Bir,bir buçuk saat arası. Bu iyi geliyor tabi. :-o

Herkese selam...
Aanki baslik cok durgun.
Su ara birbirimizi motive etmiyoruz...

Sabah;limonlu su 2 kayisi

Kahvalti;yulaf yogurt sutketen kivi tarcin karisimi

Ara turk kahvesi

Oglen; az karabugdayli bol slata ve ayran.
Ara yarim portakal

Aksam somon ve salata
Ara;ananas ve ceviz
Gece tarcinli sut

Gun icinde detoks suyu ve yesilcay.

900 kalori civari sok diyetin bugun 2.gunu...
Kacamaksiz tam gaz devam

Maşaallah kız, inş böle devam eder istediğine ulaşırsın. Allah hepimize irade versin ;-)

Günaydın kızlar
Önümüzdeki cuma cumartesi pazar pazartesi tatil
Bu 4 günde kendimi toparlıycam
Sonra güzel bir şekilde devam edeceğim
Bu sefer diyetten çok spor ağırlıklı
Daha çok hareket girmeli hayatıma
:)))

Gunaydın kızlar

Sabah 70, 2 le gune basladım. Arada leblebı cok yuyorum o yuzden mı kılo veremıyorum acaba?
Neyse takmıcam takınca mutsuz oluyorum. Yeme düzenim bu yapabılecegım baska bır dıyet namına bıraey de yok belkı sadece spor ıle daralıp gıderım.
SiZde ne haber
Nasıl gıdıyor?

Bencede spor önemli. Ben ekmek pek yemem, ama tatlı çok yiyorum. Ve yürüyüş yapıyorum. Ve hissediyorum ki incelmeler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…