Sevindim olculerinin azaldigina canim.Gunaydın kızlar
Smilee sınavlar nasıl gıdıyor sen kacıncı sınıftasın?
balll8 cnm dun toparlayabıldın mı?
asena87 dün yoktun neden gelmedin? Hala fiyi bulamadım sanırım satın alıcam :) hayır ınan parasında degılım kıtaplıkta saklanmayacak bır kıtapsa nıye kalsın dıye dusundugumden :)
ayaysel dün nasıl gectı?
Kızlar dun olculerıme baktım kalcam 104 du 101 olmus belım 79 du 77 olmus karnımda ılerle me yok sporun etkısı yoksa kılom degısmedı henuz
1 aydakı degısıklık bu
Sımdı 9da 1 ımı ıcıyorum standart kahvaltımı yapıcam sabah tartıda 69,4 cıktım az ve sık beslenmeye devam
Sevgılerr
Bende bugun alıcam okul cıkısında buarada westworld e başladım :) oyalayıcı kalıtelı :)Sevindim olculerinin azaldigina canim.
Ya dunde listenin aynisini yedim spora gittim.hergun ayni seyleri yazmayim diye....
Adet olmadim biliyorsun.dun midem karnim gobegim davul gibi sisti zaten..
Fi serisini siparis veriyorum ben bugun.
Okuyanlarin yirumlari cok iyiydi bende okuyayim bi...
Gunaydın kızlar
asena87 dün yoktun neden gelmedin? Hala fiyi bulamadım sanırım satın alıcam :) hayır ınan parasında degılım kıtaplıkta saklanmayacak bır kıtapsa nıye kalsın dıye dusundugumden :)
ayaysel dün nasıl gectı?
Kızlar dun olculerıme baktım kalcam 104 du 101 olmus belım 79 du 77 olmus karnımda ılerle me yok sporun etkısı yoksa kılom degısmedı henuz
1 aydakı degısıklık bu
Sımdı 9da 1 ımı ıcıyorum standart kahvaltımı yapıcam sabah tartıda 69,4 cıktım az ve sık beslenmeye devam
Sevgılerr
Merhaba herkese. Bu sabah kilom 56,0
2 kilo geri aldım
Bu aralar yemek krizi ile savaşıyorum...
bu gün kolumu çarptım kapıya o acıyla ilk aklıma gelen yemek oldu şok oldum yani bunu kontrol etmeliyim... spor da aksatıyorum spor dediğimde yürüyüş ama bu bile benim için spor..
Bende bugun alıcam okul cıkısında buarada westworld e başladım :) oyalayıcı kalıtelı :)
Mebe atandıgımda ılk bandırmada gorev yaptım bılırım bıraz balıkesırı bandırma daha guzel :)
Cerezi kes kıloda hafıf kalorıde az onun yerıne süt ic cnm yalancı salep ic.
Yogurt armut cok yakısıyo onu ye
Sende mı yalnız yassıyorsun ayyy herkes bekar valla :)
Bekarlık sultanlık tadını cıkarın
Bende elıptıkteyım sımdı en cok 3 den sonra zorlanıyrum bende dıyette
Gunaydın kızlar
ayaysel dün nasıl gectı?
1 aydakı degısıklık bu
Sevgılerr
Evet kesinlikle Bandırma daha güzel...
artık bıraktım çerez işini.. sadece ara öğünlerde leblebi, goji, üzüm kurusu felan atıyorum ağzıma 3-5 o da..abartmıyorum artık..canım tatlı çekince de tarçınlı süt içiyorum.. 7 aydır Balıkesir'deyim ben.. Buraya atandım..burda göreve başladım. bir süre daha buradayım yani..
maddi durumlarımı biraz düzeltsem eliptik bende almak istiyorum..hatta sordum fiyatı normal geldi ama.. azcık bi artıya çıkmam lazım.. İş çıkışı eve yürüyorum..servis kullanmıyorum..son 2-3 haftadır.. eve gidince de biraz karın ve bacak hareketleri yapmaya çalışıyorum. hafta sonu kahvaltımda sadece 2-3 ince dilim tam buğday ekmeği yiyorum..onun dışında kolay kolay ekmek tketmiyorum.. Pirinç pilavını bıraktım, yemiyorum artık.. arada ufak tefek poaçakaçamaklarım oluyor tabi..Ama akşam yemeklerinde sadece sebze yemeği yanında bol salata yada yoğurt tüketiyorum.. gece uyumadan önce de maden suyu+limon+yoğurt kürü yapıyorum.. Kesinlikle akşam meyve yemiyorum.. gün içinde yemeye çalışıyorum.. günde mutlaka en az 2 litre su içiyorum.. 2 gündür de detoks suyumu içiyorum.. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama tabiki arada kaçamaklar oluyor maalesef..çok katı diyetler zaten bana göre olmadı hiçbir zaman...
Saol canım..bende aynen onu yapmaya çalışıyorum..yaşam tarzım haline gelsin istiyorum.. inşallah başarırım..da benim metabolizma gıcık biraz ya...resmen nefes alsam kilo alıyorum..ve çok zor veriyorum...İnşallah başarırım yaa...Harika gidiyosun o zaman:)) zaten cok kati seyler yapmamak lazim cunku yasam tarzi haline getirmek onemli olan..
Harika gidiyosun o zaman:)) zaten cok kati seyler yapmamak lazim cunku yasam tarzi haline getirmek onemli olan..[/QUOTE
Katıkıyorum. Bende yasam tarzı olarak bakıyorum artık her tatlı ıstedıgımde cıkolata atmamak aerbetlı guzel bır baklava yememek gıbı. Nısastalı bır sıcak sut tatlandırıcılı benı kandırmaya yetıyor. Ara ogunlerde 4 5 leblebı metabolızmamı hızlandırıyor
Kızlar bır makale okudum kokain %22 dopamin ( mugluluk veren hırmon) arttırırken sanal %9 arttırıyor mus hıc dd az degıl
Buda benım neden bu ısı yaptıgımı acıklıyor. Ve cocukların bagımlılık sebebını.
Saol canım..bende aynen onu yapmaya çalışıyorum..yaşam tarzım haline gelsin istiyorum.. inşallah başarırım..da benim metabolizma gıcık biraz ya...resmen nefes alsam kilo alıyorum..ve çok zor veriyorum...İnşallah başarırım yaa...
Kan degerlerine baktirmis miydin? Insulin direnci falan olmasin??
Slm kizlar bugun;
Sabah limonlu su ve kayisi
Kahvalti kivi tarcin ceviz yogurt sut yulaf (lapa)
Ara turk kahvesi
Oglen 2 kase corba sadece
Ara 1 elma
Aksam 1 etimek salata ve mantar
Ara ananas ve ceviz
Gun icinde 1 lt detoks suyu yesilcay
Kilo veremedigim ve adet olamadigim icin hala odem devam.oyuzden 3 gunluk sok diyet yapilacak sonrasinda yine artacak.
Sok diyet dedigim yukaridaki gibi yani sagliksiz degil kalorsi 900 veya 1000
Spora 1 gun arayla gidiyorum.
Aslinda 2.5 haftadir cok saglikli beslenip spor yapiyorum kacamak yapmiyorum.
Yani harika bence.
Ama adet olmadigim icin bisey diyemiyorum.yarin vaktim olursa adet soktrcu alicam.10gune olurum artik.
Yani bu haftada cok kilo vermeyi beklemiyorum ama pes etmiyorum...
Bu diyetisyene baya para bayildim bu ay bitince toplum sagliginin falan diyetisyenine gidecegim yada bu 1 aylik listeler zaten bir sekle girdi bende.
Maşaallah kız, inş böle devam eder istediğine ulaşırsın. Allah hepimize irade versin ;-)Herkese selam...
Aanki baslik cok durgun.
Su ara birbirimizi motive etmiyoruz...
Sabah;limonlu su 2 kayisi
Kahvalti;yulaf yogurt sutketen kivi tarcin karisimi
Ara turk kahvesi
Oglen; az karabugdayli bol slata ve ayran.
Ara yarim portakal
Aksam somon ve salata
Ara;ananas ve ceviz
Gece tarcinli sut
Gun icinde detoks suyu ve yesilcay.
900 kalori civari sok diyetin bugun 2.gunu...
Kacamaksiz tam gaz devam
Gunaydın kızlarGünaydın kızlar
Önümüzdeki cuma cumartesi pazar pazartesi tatil
Bu 4 günde kendimi toparlıycam
Sonra güzel bir şekilde devam edeceğim
Bu sefer diyetten çok spor ağırlıklı
Daha çok hareket girmeli hayatıma
:)))
Bencede spor önemli. Ben ekmek pek yemem, ama tatlı çok yiyorum. Ve yürüyüş yapıyorum. Ve hissediyorum ki incelmeler var..Gunaydın kızlar
Sabah 70, 2 le gune basladım. Arada leblebı cok yuyorum o yuzden mı kılo veremıyorum acaba?
Neyse takmıcam takınca mutsuz oluyorum. Yeme düzenim bu yapabılecegım baska bır dıyet namına bıraey de yok belkı sadece spor ıle daralıp gıderım.
SiZde ne haber
Nasıl gıdıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?