• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Günaydın kızlar
Annemle birlikte fitnes'e gidicez
Belki bu ay belki mayısın sonunda orası belli değil. Annemin işinden dolayı belki mayısın sonuna kadar beklicez ama sorun değil. Spora daha yoğun ilgi göstericem

Slm kizlar niye kimse yazmiyor...
Benim dun 3 haftam bitti ve sonuc 1.5 kilo.
Valla ayni listeyi yap emek ver spor yap...
Sonuc bu..
Ama birakmadim devam ediyorum...
Belliki cok yavas gidecek bu is...

Slm kizlar niye kimse yazmiyor...
Benim dun 3 haftam bitti ve sonuc 1.5 kilo.
Valla ayni listeyi yap emek ver spor yap...
Sonuc bu..
Ama birakmadim devam ediyorum...
Belliki cok yavas gidecek bu is...
Ohh gitsin yavaş olsa bile gitsin güzel bence.
Bende artık - görmek istiyorum tartıda ve aynada değişim o en önemlisi artık benim için

Ben açlık krizlerini kontrol etmeye başladım son iki gündür hiç yemeğe özellikle tatlıya saldırmadım istek oluşmadı. Böyle devam edicem. O açıdan bende iyi gidiyor. Sizde?

Ben açlık krizlerini kontrol etmeye başladım son iki gündür hiç yemeğe özellikle tatlıya saldırmadım istek oluşmadı. Böyle devam edicem. O açıdan bende iyi gidiyor. Sizde?
Bende dun secimde gorevliydim cok yoruldum ve mecburen ekmek arasi falan yedim ama bugun tartida 66 idim.
23 gun oldu diyete baslayali 3 gundur listeye gorede yiyemedim ama hic ne kriz geldi ne birseye saldirdim.
Ki tatlisiz duramazdim.
Sporu biraktim buara ya.
Salona gitmeyi hic istemiyor canim.

Herkese merhaba
Yarun diyet ve spora kaldigim yerden devam edecegim. Persembe gununden beri saldim.
Asena kilo vermissin sevindim arkadasim

Bende yediklerime dikkat ediyorum işte ama bu aralar çok stresliyim iş den dolayı
Yine de tamamen salmamaya çalışıyorum
Ama bırakmicam ne olursa olsun

Kızlar ben bır yıyorum bır yıyorum. Odagımdan cıkartayım baska seylerı merkeze alayım dedım nasılsa az sık beslenırım dedım ama olmadı. Isten gucten doyuma ulasınca yahu nasılsa bı adamı kafesledım elı mahkum begenecek :) demeye basladım :) ve nasıl yıyorum
Pazartesı gene baslıcam. Yuzum yuvarlaklastı hıc bı cekıcılıgı kalmadı. Gobek desenız sert bır devekusu yumurtası sertlıgınde egıldıgımde.

Bu arada nıye sessız burası hıc oluyor mu?

Bende baska west eorld 1 sezon bıtırdım 2. Sezon ekımde yayına gırcekmıs.
Oglanla habjre satranc oynuyoz ınternetten ogrenıp ogrenıp benı yenıyor cıddı cıddı yaramaz

Hadın bakalım yazınnokuyalım dıyet ve gğnlüklerinizi

Sevgıler

canım gökyüzü boğanın yükselişinde. önümüzdeki 1 ay boyunca en kolay kilo alınabilir dönem olucak. iştahlar artıcak, gurmelik isteği oluşucak vs vs. o yüzden en dikkat etmemiz gereken 1 ay bu bizim için :))

canım gökyüzü boğanın yükselişinde. önümüzdeki 1 ay boyunca en kolay kilo alınabilir dönem olucak. iştahlar artıcak, gurmelik isteği oluşucak vs vs. o yüzden en dikkat etmemiz gereken 1 ay bu bizim için :))
Amanınn bogadan korkarım ben. Demek o yuzden ne bulsam yıyorum

Tatlım ben oglenlerı corba ıcıyorum aksamları sebze yıyorum sabahları standart dıyet kahvaktısı ve veremedım.
Oglenlerı corba unlu ve karbonhıdratlı oluyor sanırım. Oglen monume coZum bulmam lazım.
Ne yapabılırım bılmıyorum :)

Bır cozum bulup yola devam edıcem hedefte koyucam
Sırf yogurt yesem doyar mıyım bılmıyorum napsam ??

Tatlım ben oglenlerı corba ıcıyorum aksamları sebze yıyorum sabahları standart dıyet kahvaktısı ve veremedım.
Oglenlerı corba unlu ve karbonhıdratlı oluyor sanırım. Oglen monume coZum bulmam lazım.
Ne yapabılırım bılmıyorum :)

Bır cozum bulup yola devam edıcem hedefte koyucam
Sırf yogurt yesem doyar mıyım bılmıyorum napsam ??

sırf yogurtla doymazsın :(
yani beni dhaa da acıktırır yogurt. ama çorbanın içindeki az un pek birşey yapmaz bence. toplam bir tencereye 1 kaşık un gidiyordu galiba. ama sabah kahvaltında 2 3 tane haşlanmış yumurta ve bir çay bardağı kadar taze kırılmış ceviz yersen seni tok tutar kahvaltın. öğle yemeğinde de 1 kase çorba kilo yapmaz. spor yürüyüşle yağ yakabilirsin. bu şekilde de veremezsen tiroitlerine baktır ve d vitamini iç ayda 1 kez. o zaman rahatlıkla yağ atar vücudun

Ama atamadım ve demoralize oldum
Sen emın mısın corbaya devam mı etsem

Sabahları 1 dilim tam bugday ekmek ıkı yumurta yaglı peynır 5 zeytın yesem oglen corba ara ogunlerde yogurt yada leblebı aksam sebze yesem verebılır mıyım
Bol su tabı ne dersın

Ama atamadım ve demoralize oldum
Sen emın mısın corbaya devam mı etsem

Sabahları 1 dilim tam bugday ekmek ıkı yumurta yaglı peynır 5 zeytın yesem oglen corba ara ogunlerde yogurt yada leblebı aksam sebze yesem verebılır mıyım
Bol su tabı ne dersın

en azından yarım saatlik bi spor da eklersen verirsin canım ama atıştırmalık koyma. ben karatay usulü besleniyorum. ekmeği hamurişini şekeri hayatımdan cıkardığımdan beri kendi kendime inceliyorum. 3 gündür de yürüyüşe başladım. inanmazsın tiroid sorunum kalmadı nodüllerim vardı kilo veremiyordum. şuan eski bedenime geri döndüm. karatay beslenmesi yapabilirsen -ki ben aç kalmaya asla gelemeyen biriyken şuan acıkmıyorum- verebilirsin bence

en azından yarım saatlik bi spor da eklersen verirsin canım ama atıştırmalık koyma. ben karatay usulü besleniyorum. ekmeği hamurişini şekeri hayatımdan cıkardığımdan beri kendi kendime inceliyorum. 3 gündür de yürüyüşe başladım. inanmazsın tiroid sorunum kalmadı nodüllerim vardı kilo veremiyordum. şuan eski bedenime geri döndüm. karatay beslenmesi yapabilirsen -ki ben aç kalmaya asla gelemeyen biriyken şuan acıkmıyorum- verebilirsin bence
Sabah yedıgım bır dılım ekmegı cıkartırsam ve corbamda da un olacak. o kadar mı tıtız bır karatay beslenmesı yapıyorsun

Sabah yedıgım bır dılım ekmegı cıkartırsam ve corbamda da un olacak. o kadar mı tıtız bır karatay beslenmesı yapıyorsun

evet canım ekmek yemeyince insülin direncin düzene giriyor ve acıkmıyorsun. bu süreçte fastfood dükkanlarının yakınındsn geçme. sevdiğin lezzetli bir koku duydugunda tiksiniyormuş gibi yüzünü buruştur afedersin öğürür gibi yap bunlar beynine hep itici frekanslar göndericek. abur cubur tamamen noktayı koy hayatında. zamanla hiç acıkmadıgını görüceksin. yavaş yavaş kilo veriyorsun bu beslenme usulünde. ama kalıcı oluyor verdiklerin.

Mary jane. Sabah ekmeksız 3 yumurta az peynır 5 zeytın 10:30 ayran oglen ezo corba aşcının ınsafında unludur.
15.30 yıgurt kahve ve sımdı 50 dk spor aksamda kıymalı mantarlı bıber dolması yıcem. Kuru fasulyede var karataya uygun mu ?

Mary jane. Sabah ekmeksız 3 yumurta az peynır 5 zeytın 10:30 ayran oglen ezo corba aşcının ınsafında unludur.
15.30 yıgurt kahve ve sımdı 50 dk spor aksamda kıymalı mantarlı bıber dolması yıcem. Kuru fasulyede var karataya uygun mu ?

evet canım gayet güzel bir beslenme. karataya uygun. böyle gidersen her hafta mutlaka 100 gr 200 gr kilona göre belki daha bile fazla görürsün eksileri :))

Back