- 1 Şubat 2017
- 230
- 240
- 23
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh gitsin yavaş olsa bile gitsin güzel bence.Slm kizlar niye kimse yazmiyor...
Benim dun 3 haftam bitti ve sonuc 1.5 kilo.
Valla ayni listeyi yap emek ver spor yap...
Sonuc bu..
Ama birakmadim devam ediyorum...
Belliki cok yavas gidecek bu is...
Bende dun secimde gorevliydim cok yoruldum ve mecburen ekmek arasi falan yedim ama bugun tartida 66 idim.Ben açlık krizlerini kontrol etmeye başladım son iki gündür hiç yemeğe özellikle tatlıya saldırmadım istek oluşmadı. Böyle devam edicem. O açıdan bende iyi gidiyor. Sizde?
Amanınn bogadan korkarım ben. Demek o yuzden ne bulsam yıyorumcanım gökyüzü boğanın yükselişinde. önümüzdeki 1 ay boyunca en kolay kilo alınabilir dönem olucak. iştahlar artıcak, gurmelik isteği oluşucak vs vs. o yüzden en dikkat etmemiz gereken 1 ay bu bizim için :))
Amanınn bogadan korkarım ben. Demek o yuzden ne bulsam yıyorum
Tatlım ben oglenlerı corba ıcıyorum aksamları sebze yıyorum sabahları standart dıyet kahvaktısı ve veremedım.
Oglenlerı corba unlu ve karbonhıdratlı oluyor sanırım. Oglen monume coZum bulmam lazım.
Ne yapabılırım bılmıyorum :)
Bır cozum bulup yola devam edıcem hedefte koyucam
Sırf yogurt yesem doyar mıyım bılmıyorum napsam ??
Ama atamadım ve demoralize oldum
Sen emın mısın corbaya devam mı etsem
Sabahları 1 dilim tam bugday ekmek ıkı yumurta yaglı peynır 5 zeytın yesem oglen corba ara ogunlerde yogurt yada leblebı aksam sebze yesem verebılır mıyım
Bol su tabı ne dersın
Sabah yedıgım bır dılım ekmegı cıkartırsam ve corbamda da un olacak. o kadar mı tıtız bır karatay beslenmesı yapıyorsunen azından yarım saatlik bi spor da eklersen verirsin canım ama atıştırmalık koyma. ben karatay usulü besleniyorum. ekmeği hamurişini şekeri hayatımdan cıkardığımdan beri kendi kendime inceliyorum. 3 gündür de yürüyüşe başladım. inanmazsın tiroid sorunum kalmadı nodüllerim vardı kilo veremiyordum. şuan eski bedenime geri döndüm. karatay beslenmesi yapabilirsen -ki ben aç kalmaya asla gelemeyen biriyken şuan acıkmıyorum- verebilirsin bence
Sabah yedıgım bır dılım ekmegı cıkartırsam ve corbamda da un olacak. o kadar mı tıtız bır karatay beslenmesı yapıyorsun
Mary jane. Sabah ekmeksız 3 yumurta az peynır 5 zeytın 10:30 ayran oglen ezo corba aşcının ınsafında unludur.
15.30 yıgurt kahve ve sımdı 50 dk spor aksamda kıymalı mantarlı bıber dolması yıcem. Kuru fasulyede var karataya uygun mu ?