Evet kesinlikle Bandırma daha güzel...
artık bıraktım çerez işini.. sadece ara öğünlerde leblebi, goji, üzüm kurusu felan atıyorum ağzıma 3-5 o da..abartmıyorum artık..
canım tatlı çekince de tarçınlı süt içiyorum.. 7 aydır Balıkesir'deyim ben.. Buraya atandım..burda göreve başladım. bir süre daha buradayım yani..
maddi durumlarımı biraz düzeltsem eliptik bende almak istiyorum..hatta sordum fiyatı normal geldi ama.. azcık bi artıya çıkmam lazım.. İş çıkışı eve yürüyorum..servis kullanmıyorum..son 2-3 haftadır.. eve gidince de biraz karın ve bacak hareketleri yapmaya çalışıyorum. hafta sonu kahvaltımda sadece 2-3 ince dilim tam buğday ekmeği yiyorum..onun dışında kolay kolay ekmek tketmiyorum.. Pirinç pilavını bıraktım, yemiyorum artık.. arada ufak tefek poaçakaçamaklarım oluyor tabi..
Ama akşam yemeklerinde sadece sebze yemeği yanında bol salata yada yoğurt tüketiyorum.. gece uyumadan önce de maden suyu+limon+yoğurt kürü yapıyorum..
Kesinlikle akşam meyve yemiyorum.. gün içinde yemeye çalışıyorum.. günde mutlaka en az 2 litre su içiyorum.. 2 gündür de detoks suyumu içiyorum.. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama tabiki arada kaçamaklar oluyor maalesef..çok katı diyetler zaten bana göre olmadı hiçbir zaman...