• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

evet canım gayet güzel bir beslenme. karataya uygun. böyle gidersen her hafta mutlaka 100 gr 200 gr kilona göre belki daha bile fazla görürsün eksileri :))
Gunaydın.

Kımler hatta bakıyım ? :)
9u 1 yerdemle gune baslıyorum maryjane den aldıgım gazla sahalara dönüyorum kilom 72.
Karataya uygun baslenıyorum
Un seker meyve out sebze et kuruyemiş in

Selamlar herkese

Gunaydın.

Kımler hatta bakıyım ? :)
9u 1 yerdemle gune baslıyorum maryjane den aldıgım gazla sahalara dönüyorum kilom 72.
Karataya uygun baslenıyorum
Un seker meyve out sebze et kuruyemiş in

Selamlar herkese

oooh miss. bundan aşağı yukarı 2 ay sonra 62 olucaksın, hazırlıgını yap. ♡

Gunaydın kızlar nerelerdesınız. Dıyetlerı bosladınız mı yoksa.
Ben ne zamandır 72 yum o kadar yememe cabalarımla sadece kılo almıyorum. Yaysam ıkı ıkı yukarı cıkıyorum. Ne dertmıs bu kılo mevzusu. Aman sozde yayıp kılolanmayın !
Gene karatay kahvaltosı yaptım aadece bır kasık tahınpekmez yedım o kadar kacamak

Herkese ıyı gunler dılerım. Okuyan varsa tabı :)

mary jane mary jane arkadasım ne zaman karatay denesem ucuncu gun cok zotlanıyorum tatlı ıstegı ıle sımdıye kadar hep bozdum bugundurenıyorummm

Bır onerın vaR mı.

Bol fındık ıyı bır aksam yemegı ıle tatlı ıstegımden cıktım ama zor ya karatay napsam bılmıyorumm ses 1 2 1 2 ses

Merhabaaa
Yarın 2 günlüğüne Avusturya'ya gidiyorum. Yazamayabilirim .
Pek fazla giremiyorum bu aralar yazamıyorum size işten geldiğim gibi hemen yatıyorum sabah erken kalkıp işe gidiyorum çok yorgunum. İş hayatına yeni başladım ve gerçekten çok zor benim için nasıl alışacağım hiç bilmiyorum.
Kendime sonunda iki litrelik şişe aldım günde onu 2 kere dolduruyorum yani günde 4 litre su içiyorum kendimi böyle daha iyi hissediyorum ve daha az yiyorum
Tek sorun sık sık wc gitmem gerekiyor :halay:

mary jane mary jane arkadasım ne zaman karatay denesem ucuncu gun cok zotlanıyorum tatlı ıstegı ıle sımdıye kadar hep bozdum bugundurenıyorummm

Bır onerın vaR mı.

canım kuru üzüm, kuru kayısı, hurma vs ye. bunlar bi süre sonra bayıyor. diren nolur harika bir iş başardın 3 günde. devamı da gelicek inanıyorum sana. tartıda 50li rakamları görmek için bu şart

Merhaba kızlar
Aranızda kilo vermek isteyenler varsa beraber 1 şubatta başlaya biliriz :)
2017 kilolarımızı verelim ki 2018 hafif girelim :KK52:tabi ki de her zaman herkes katıla bilir. Ben 15 kilo vermek istiyorum :oha:

Yeni
Aramıza katılanlar ve daha katılacak olanlar. Sizlere tekrar şunu belirtmek istiyorum. Burda kimse birbiriyle yarışmıyor. Burda hep beraber yavaş yavaş rahat bir şekilde kilo veriyoruz. Kimse kendini birşey için zorunlu hissetmesin. Burda beraber kilolarımız hakkında sohbet ediyoruz, öğünlerimizi paylaşıyoruz, sporlarımızdan bahsediyoruz. Herkes vakit buldukça yazabilir bilgilerini paylaşa bilir sonuçta aramızda geç saatlere kadar çalışanlar var ve durmadan yazamazlar belki ve bu hiç sorun değil. Bazı yerlerdeki gibi tartılma günü ve zorunluluğu yok (herkes aynı değildir ve bunu kendine göre ayarlamalı), tartı resmi zorunluluğu yok (kimse guruba birşeyleri ıspatlamak zorunda değil, kilolarınızı kendiniz için veriyorsunuz bizim için değil).
Kısacası bu gurupta kendinizi rahat hissedin. Acelemiz yok. Yavaş yavaş sağlıklı ve güvenli adımlarla kilo verme yoluna giren bir guruptasınız :))
Merhaba canim hedefine ulasabildin mi

canım kuru üzüm, kuru kayısı, hurma vs ye. bunlar bi süre sonra bayıyor. diren nolur harika bir iş başardın 3 günde. devamı da gelicek inanıyorum sana. tartıda 50li rakamları görmek için bu şart
Gunaydın mary jane mary jane
Şöyle direndim süt pirinçunu 1 kasık ve caramelli latte ile karıstırıp tadlandırıcı da koyaraktan ıctım o bıraz sakınlestırdı. Bılıyorum nısasta ve caramellı latte hoc uygun degıl ama tatlı dıye yanıyordum.

Bugun dedıklerınden tedarik edicem. Umarım etkısı olacakttır. 72 kılo 1.72 boy ıle ırı bır kadınım ınan hıc hosuma gıtmıyor. Daha zayıf oldugumda durusum bıle degısıyor.

balll8 balll8 bu sene mı ıs hayatına gırdın canım. Hayırlısı olsun. Avusturya ya iş icin mi gidiyorsun gercı onlıne olamıcaksın ama olunca yaZarsın. :)

asena87 asena87 nerelerdesin arkadasım :)

Herkese guel bır gun dılerım

olsun canım ya komple bozsaydın diyeti. sürekli yapmadıgın müddetçe haftada 1 kez en fazla 2 kez böyle kaçamaklar alışana kadar mübah :) ben de arada cıtır cıtır beyaz ekmeğe karşı kıyamıyorum. tatlı hiç yemesem de olur ama ekmek... benim de imtihanım bu ekmekle. sen yeterkş komple bozma diyeti. boyun gayet güzel. 10 kg versen daha vermene gerek bile yok.

Ah mary jane mary jane bozdum bıle senın yuzune nasıl bakıcam duygusu geldı mesajını okuyunca o kadar yorgun ve actımkı ogle tatılını ıs yuzunden yapamayınca evde kı bır tepsı borege karsı koyamadım sonrada battı kayık yan gıder dedım recel cıkolata yedım :( ben 3 gunu 4 gunh gecemıyorum ya ah cok tatmın ama uzgunum. Mısırlı cıkolatalar gıbıyım.

Gunaydın kızlar

Bugun yeni bir baslangıc ıle burdayım en azından kılom sabıt kalıyor duygusu yetıyor bana son tahlılde

Bu arada kımsecıkler yazmıyor ya. Kalmadı mı kımse ?

Merhaba herkese
Yeni bir başlangıç demişsin güzel demişsin

Zor zamanlar geçirdim. Tam olarak atlatamadım daha
Hastalıklar bitmek bilmedi şimdi dişimde sorun var
Neden se bu son haftalarda Şansızlık peşimi bırakmıyor ama bu ay ile güzel bir başlangıç yaptım.
Çikolatayı ve başka türlü tatlıları hayatımdan çıkardım. Bakalım ne kadar dayanıcam.
Yanlız günde iki litre su içmeyi aksattım
Şimdi şişemi doldurucam ve kiloma bakıcam inşallah aynıdır en azından :D

Geçen ayın başında 56,4 kg dım
1.mayıs 56,9kg

Şimdi kendime kahvaltı hazırlıyorum.

2 yumurta
Biraz salatalık
Çay (şekersiz)
Beyaz peynir
Bir dilim ekmek

Kızlar şu çayları deniyeceğim etki edermi bilmiyorum
Multivitamin çayı: tadı biraz ekşi meyve çayı gibi.
Beyaz çay ve Mate çayı, ikisinden birinin tadı siyah çay gibi diğeri yeşil çay gibi.
Beyaz çay: gıdalar yoluyla alınan yağın vücut tarafından emilmesini azaltarak depolanmasını önlüyor. Öğle yemeğinden önce iki fincan beyaz çay İçerek yağın depolanmasını önleyebilirsiniz.
Mate çayı: metabolizmayı hızlandırıyor, vücut sıcaklığını yükselterek normalden daha fazla kalori yakılmasını sağlıyor. Ayrıca tokluk hissini uzatarak öğle aralarında mide kazıntasını önlüyor.

Bunlar sayfada yazan şeyler
Kendim daha deneyip bir sonuca varmadım. Tatları yazdığım çaylara benziyor fakat daha hafif.
Ne dersiniz?

Yok ya ben burdayım daha
Şu şekeri hayatımdan çıkarma işi sandığımdan da zor muş :/
Ben kilomu tutuyorum ne zamandır
Sizde nasıl gidiyor?

Back