Sabah kahvaltını 8 den once yapmalı gun ıcınde en az ıkı lıtre su ıcmelısınEvet bnmde normal demekki.
Ama canim yediklerimi ve sporumu yaziyorum size.
Eksik fazla yazmiyorum yani.
Neyse bu haftada bakayim bi
Diyetisyene sordum benim diyet 1200 kaloriymis.Sabah kahvaltını 8 den once yapmalı gun ıcınde en az ıkı lıtre su ıcmelısın
Gece gec yememelısın 7 den sonra bırsey yememelısın bunlara dıkkat edıyorsundur ama bıldıklerımın belkı faydası olur dıye dusunuyorum. Neyse gaz kesmek var frene basmak yok cnm bu uzun bır yolculuk ve henuz nısandayız her ay ıkı kılo versek bıle hazıranda bır beden farketmıs oluruz. Bu hafta da yedıklerımızı yazıp dıkkat edelım tartıda takıp edelım bakalım ne olacak ?
balll8 neden dagıttın cnm. Seyahat mı bozdu senı ?
Duygusal aclık cok yedırır mıs bılıyor muydunuz. Duygusal acıkıp yemege sarmayalım aman dıkkat
Herkese gunaydın
asena87 1ah1c adlı hormınuna bakılmıs mı kagıdından bakıver egeer o normal aralıkta ıse geneldr ınsulın dırencın yok anlamına gelıyormus
Ama dedıgım gıbı az kalorı cok hareket yaptınsa kılo vermemen fızıge aykırı.
Kızlar ısletme okuyanlar hocalar evde cıft unuversıte okuyanlar nerdesınız
Burası yagmurlu ızmır nasıl ıstanbul nasıl almanya nasıl
El bezı ormeye basladım
Kırapta alıcam fi okucam karar verdım :)
Bu hafta dıyetımede full uyucam
Ay daha ne olsun
Anlatın okuyalım :)
Haslanmıs nohutu dereotlu maydonozlu havuclu mor lahanalı sırke yag lımon tuz ıle yıyebılırsın. Aynı karısımı haslanmıs tavuk veya ızgara kofte ıle tuketebılırsın.Kizlar dun apartmandan dogal gaz kacagi ihbari gitmis, o yuzden gazi kestiler. Yarin duzeltmeye geliceklermis. Dun aksam konserve balik yedim, bugun ne yapabilirim saglikli fikirlerinizi alayim. Yemeksepetinde sagliksiz seceneklerde bulmak istemiyorum kendimiii..
Bu hafta sıkılayalım biberleyelim :)Diyetisyene sordum benim diyet 1200 kaloriymis.
Bu hafta 900 kalori ile devam edicekmisim.
Ama bende odem gaz hersey var ya...
Suyu artiricam.
Kahve ve cayda yasak bu hafta...
Adet sokturucuye baslayim birde.
Haslanmıs nohutu dereotlu maydonozlu havuclu mor lahanalı sırke yag lımon tuz ıle yıyebılırsın. Aynı karısımı haslanmıs tavuk veya ızgara kofte ıle tuketebılırsın.
Sen sıparıs mı verıyorsun evde kalmıyor musun ?
Gunaydın cnm bende oyleGunaydin kizlaar, kacamaksiz bi gun diliyorum❤
Aynı kılodayız aysel bakalım bu hafta ne gorecegız tartıdaGünaydın....:)
Ben ctesi sabah 69.9 gördüm tartıda..ama dün sabah ve bu sabah 70.5 felan...noluyor anlamıyorum...Ekstra bişey yemedim..Sadece hafta sonu kahvaltımı biraz daha dolu dolu yapıyorum..onun dışında diğer öğünler aynı... Bu sabah detoks suyu içmeye başladım..3 gün yapacağım bakalım...Birazcık arınsın bedenim..Yürüyüşlerime de devam...
Aynı kılodayız aysel bakalım bu hafta ne gorecegız tartıda
Ben bu hafta kararlıyım ınanıyorum kı ben delmesem haftada 1 kılo eahat verebılecegım bu tabı benım ıddıam henuz hıc gormedım kendımı haftada ne kadaar verebıldıgımı bılmıyorum.Benim inmiyor doğru düzgün..çok zorlanıyorum. neredeyse 2 aydır dikkat ediyorum. ama yok yani...gram gitti resmen..biraz daha sıkmam gerekiyor demek ki..
Ben bu hafta kararlıyım ınanıyorum kı ben delmesem haftada 1 kılo eahat verebılecegım bu tabı benım ıddıam henuz hıc gormedım kendımı haftada ne kadaar verebıldıgımı bılmıyorum.
Aysel sen nerdensin ? Bunlar hamılelık kıloları mı.
:) herkese sevgıler
Mebe atandıgımda ılk bandırmada gorev yaptım bılırım bıraz balıkesırı bandırma daha guzel :)Yok kız..keşke hamilelik kiloları olsa...bi sebep sunmuş olurdum kilolar için..
Masa başı işte çalışıyorum.. hareketsizlik mahvetti beni..Zaten bünye müsait kilo almaya..Yalnız yaşıyorum malum..can sıkıntısı akşam çerez felan yedim kışın bol bol...Sonuç bu oldu..Şimdide kurtulmaya çalışıyorum işte..Balıkesir de yaşıyorum bu arada...
Yok kız..keşke hamilelik kiloları olsa...bi sebep sunmuş olurdum kilolar için..
Masa başı işte çalışıyorum.. hareketsizlik mahvetti beni..Zaten bünye müsait kilo almaya..Yalnız yaşıyorum malum..can sıkıntısı akşam çerez felan yedim kışın bol bol...Sonuç bu oldu..Şimdide kurtulmaya çalışıyorum işte..Balıkesir de yaşıyorum bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?