• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Bugun kot almaya gittim.ama alamadim yaaa
Boyum 162 kilomda 67.7 suan.
Niye hic bir kot yakismiyor ki,sanki bacak boyum iyice kisaldi popom yere indi ve ust bacaktan sonrasi asiri genis gibi geliyor
Spor salonuna basladim belki sekillenir ya.

Bugun kot almaya gittim.ama alamadim yaaa
Boyum 162 kilomda 67.7 suan.
Niye hic bir kot yakismiyor ki,sanki bacak boyum iyice kisaldi popom yere indi ve ust bacaktan sonrasi asiri genis gibi geliyor
Spor salonuna basladim belki sekillenir ya.
Pilates gibi sekıllendırenı yok asena
Kot alma sende desenli kanvaslar cok guzel :) mini elbiselerde oyle

Pilates gibi sekıllendırenı yok asena
Kot alma sende desenli kanvaslar cok guzel :) mini elbiselerde oyle
Pilates beni sıkar ama aynen en iyisi o.
Kemiklerin rahatliyor resmen.
Evet oyle yapacagim desenli pantolonlar aliyordum ama 38 aliyordum zayiflar giyerim diye☺
Bende boyle hastayim.
10 15 gune vucudum toparlar zaten,daha kolay alisveris yapabilirim.

Pilates beni sıkar ama aynen en iyisi o.
Kemiklerin rahatliyor resmen.
Evet oyle yapacagim desenli pantolonlar aliyordum ama 38 aliyordum zayiflar giyerim diye☺
Bende boyle hastayim.
10 15 gune vucudum toparlar zaten,daha kolay alisveris yapabilirim.
Gunaydın bılıyorr musun bnde pilatesten sıkılıyorum bır dönem yapmıstım ama bir ic camasırı bu kadar mı yakısır olmustu kendı kulvarımda tabı :) yani diyecegım o ki bacaklarım hep o ozendıgıgım duzgun bacaklar gıbı olmustu. Aslında gene mı baslamalı bılemedım bak sındı ustelık şallı cd sı ıle uc haftada baya sekıllenmıstım ama sıkıcı mı dersen bende sıkılıyorum. Ben 50 dk hergun elıptık yapıyorum eglencelı gelıyor benım zıhnımıde rahatlatıyor negatıf enerjımı de atıyorum. Genede pılatesı dusunmelı en azından bacak ıcın 20 dkıka bır vıdeo bulunabılır belkı.

Bugun gene her ıkı gunde bır yaptıgım gıbı usturuplu bır kahvaltı ıle gune basladım. Benjmsıkıntım hep aksamları yorgun eve gelınce baslıyor acaba irademde mı yoruluyor?

Sizlere guzel bır gun dılerım burası bugun 22 dereceleri bulacakmıs :)

asena87 asena87 bende bi ara pilates yapıyordum ama bana sıkıcı geldi.

Günaydın herkese

Bu sabah kilom 55,4kg
Diyete ve spora devam
Bu ayın sonunda 50kg ulaşmak istiyorum gerçekten büyük bir rakam
Bakalım başarıcakmıyım :D

Bugun diyet listemin disinda 1 dilim borek yedim.
1 dilim ekmek eksik yedim bu yuzden.
Simdi spora gidiyorum.eritmeliyim,sekillenmeliyim

Slm kızlar bende bugün bir haşlanmış yumurta, bir tane de poğaça yedim. Ve çay. Bakalım gün nasıl devam edecek. Bende özel günlerimdeyim ve bu günlerde acaip iştahım açılıyor :-(. Dikkat etmem gerek :-o

Selam kızlar..:)
Sabah ceviz suyumu içtim önce..sonra 1 kase yoğurt ve bir muz yedim kahvaltı niyetine..ara öğünde bi sade wasa yedim..öğlen mercimek çorba tavuk sote ve 1 ince dilim ekmek yedim..bu saate kadarda 1 litre su içtim.. :super:

Bugün güzel bir içecek ile güne başladım

Kahvaltı: 1,5 dilim küçük ekmek, 1 dilim peynir ve biraz salatalık

Öğlen: 3 dilim küçük ekmek, yarım domates, biraz mozerela(mozzarella)

Akşam: yarım marul, brokoli, biraz soğan, 3 yemek kaşığı yoğurt ve elmalı sirke. (Böyle bir salata yaptım kendime).

Malesef çok az zu içtim 0,5l :/ bugün yetiştiremedim hiç..

selam arkadaşlar 89 kg im 12 aylık bi paşam var bende zayıflamak istiyorum bbgun mısır püskülüne başladım herkese bol bol eksiler :anne:

Kızlar ılkkez evdekı tatlıya pabuc bırakmadan bır ıkıncı dıyet gunumu bıtırıyorum duzgunce. Oglrn corba aksam salata ve yalancı salep vr en az 1 lt su ıle gunu bıtırıyorum.

Mutluyum :)

Iyi aksamlar kizlar.bugun:
Sabah cevizli su
Kahvalti:peybir yumurta zeytin yesillik 2 dilim cavdar ekmek.
Ara:sade nescafe
Oglen:1 dilim cavdar ve sadece salata,2 vardak ayran
Ara:bir lokma ananas,1 elma
Aksam:balik salata (ekmek yok)
Ara:turk kahvesi
1 kivi

Gun icinde 1 lt detoks suyu,yesilcay ve sade soda.

Spora gidemedim bugun ama bu hafta kilo veririm.hemde adet olamama siskinligi olmasina ragmen

Back