ben de "açlık" isimli kitabı alıcam canım. evet vücut kendini kıtlık moduna alınca, metabolizma yavaşlıyor ve yağ yakımını durduruyor beyin. Zayıflama gerçekleşmiyor bu nedenle. O yüzden acıkınca ye, doyar doymaz bırak kuralını uygulamamız lazım. bir de "her lokmada çatalı masaya bırak" kuralını dene belki onun da faydasını görürsün. yediklerini iyive çiğne. Birşey yerken havuç da ye çiğnenmesi zor olduğu için diğer yiyecekler de midene daha yavaş iner. Daha hızlı doyarsın :) ♡
Way havuc yemek oyle mı? Denemelı.
Aclık kımın neyın ben. Yorukoglu hocanın kıtplarını alıcam 45 yasından sonra bırı .
Canım dıyetle ılgılı bı sey mı?"Açlık" yabancı bir yazarın canım. çevirenin adını unuttum. alınca buraya mutlaka yazarım
GunaydınGünaydın kızlar
Bugün kahvaltımı iş yerinde yapacağım. Sporumu da işten geldimten sonra yaparım. Ama ne yalan söyleyeyim bu aralar canım him histemiyor spor yapmayı.. diyet okay ama spor sıkıcı
Cnm saol. Bıraz tesellı buldum. Benım iki arkadasım var yakın gorustugum guvendıgım. Ama cevremde arada sırada bırseyler yaptıgım ıs arkdaslarımda var. Demekkı farklı degılızGünaydın
E Elispo benim tek 1 arkadaşım var samimi olduğum oda biraz uzakta yaşıyor yani 45 dk mesafede arabayla. Onun dışında en iyi arkadaşım vardı ama evlendiğinden beri beni arayıp sormaz. Bi geçende görüştük onuda istemiyerek gittim artık, güvenmiyorum çünkü böyle yaptıktan sonra. Bide bi alman arkadaşım var ama onunla pek görüşmeyiz.
3 tane anlaşabildiğim iş arkadaşım var onlarda iş arkadaşı işte arada iş dışında görüşsekte gerçek arkadaş gibi olmuyor
Ah smile acaba zehirlenme mi yaşadın? Bir şey mi dokundu? Smile sen hangi sehirdeydin ? 9 eylul ogrencısınolan sen mıydın cnm?Nevruzla birlikte bahar ayina neselenemeyen bi benim sanirim.
Pazar gunu cok hastalandim kizlar, midem hicbir seyi almadi tam aksine cikardim surekli.Pazartesi de cok iyi hissetmedigim icin dun anca toparlayabildim kendimi. Beslenmem duzenli degil iki gundur, spor da yapmiyorum. Motivasyon ve odaklanmami bi turlu saglayamiyorum kizlar. Cok mutsuzum
mary jane tiroit t3 kac senin tahlilinde.bende tahlil yaptirdim tiroit ve kolesterolum yuksek cikti tirstim valla.
Diyetisyen liste hazirliyor simdi ona gore.
Ins bitmistir canim.hatırlamıyorum ki canım kaç olduğunu. ama guatr nodül falan vardı. Ben alternatif tıpla tedavi oldum. Hiç ilaç kullanmadım. Şimdi umuyorum ki inşAllah bitmiştir nodüller. :)
Ah smile acaba zehirlenme mi yaşadın? Bir şey mi dokundu? Smile sen hangi sehirdeydin ? 9 eylul ogrencısınolan sen mıydın cnm?
Hiii ogretmenmisin.bnde milliegitimdeyim.hangi ildesin.Herkese gunaydın
9u bıryerde lımonlu cayımla kahvaltıya hazırlanıyorum. Kalktım hazırlndım cayını hazırladım kahvaltımı ypıcam bugun cocukları sınav yapıcam dun habıre mesaj cekıyorlar şu cıkcak mı bu cıkcak mı :) ogretmenlıgın en sevdıgım zamanları sınav zamanları :)
Diyetim guzel gıdıyor aclık hıssetmıyorum 3 ögun duEnlı yıyınce. Aksama gene spor :) bakalım 26 sına 67 gorunur mu ?
mary jane alternatıf tedavın nasıl bırseydı? Ben de hashımoto var. Ilac kullanıyorum
Katree nerelerdesin ?
EskişehirHiii ogretmenmisin.bnde milliegitimdeyim.hangi ildesin.
Istanbuldayim benEskişehir
Sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?