1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Way havuc yemek oyle mı? Denemelı.
Aclık kımın neyın ben. Yorukoglu hocanın kıtplarını alıcam 45 yasından sonra bırı .

Way havuc yemek oyle mı? Denemelı.
Aclık kımın neyın ben. Yorukoglu hocanın kıtplarını alıcam 45 yasından sonra bırı .

"Açlık" yabancı bir yazarın canım. çevirenin adını unuttum. alınca buraya mutlaka yazarım

Günaydın kızlar
Bugün kahvaltımı iş yerinde yapacağım. Sporumu da işten geldimten sonra yaparım. Ama ne yalan söyleyeyim bu aralar canım him histemiyor spor yapmayı.. diyet okay ama spor sıkıcı

Günaydın kızlar
Bugün kahvaltımı iş yerinde yapacağım. Sporumu da işten geldimten sonra yaparım. Ama ne yalan söyleyeyim bu aralar canım him histemiyor spor yapmayı.. diyet okay ama spor sıkıcı
Gunaydın balll8 . Bendede bır ırade artışı var biterken mi artıyor son bi hamle acaba?

Sabah kahvaltı oncesı 9 bıryerde ıctım ekmeksız kahvaltı yaptım peynır zeytın yumurta ıste.
Oglen yogurt corbası ıcecegım
Aksam ekşili köfte yapıcam
Hergun bır kase salata omru uzatıyormus dun basladım:)
Cayı da artık okula gelınce ıcıyorum demır eksıklıgım cıkınca boyle bır onlem aldım.

Kendıme 26 sına kadar sure verdım ınsallah 5 gun ıcınde 68 görürüm
Hedefım 67 ıdı ama olur mu dersınız?

Aksam gene 50 dk spor yapıcam
Yalancı saleple tatlı iştahı bastırmalarada geri döndüm

Kızlar bazen kendımı cok arkadassız hıssedıyorum yakın sık gorustugum ıkı kısıde tayın gordu ben kaldım yapayalnız cevremde ınsan var ama yakın yok. Sızın arkadaslık ılıskılerınız nasıl?

Herkese sevgıler

Şştttt

Cok sessızsınız ? Nerdesiniz arkadaslar

Ben standart kahvaltımla başlıcam gunume.
Hani d vitamini almıştım ya o beni baya topladı. :)
Dun baya eforluydum :) bitkinliği olan değerlerine baktırsın

Oglen salata ton balıgı yıcem
Aksam eksılı kofte ve az barbunya
Tabıkı tatlı ıstahımı tıkasın dıye yalancı salep keyfımıde yapıcam
Bugun pazar gezmesı yapıcam ne zamandır cıkmadım. Çakma bir jack wolfsin mi nedir ondan da alıcam :) heyecanlıyım. Bıyle kucuk dunyamın olması benı hızurlu yapıyor :)

Heyoo hadın görüşürüz :)

Günaydın
E Elispo benim tek 1 arkadaşım var samimi olduğum oda biraz uzakta yaşıyor yani 45 dk mesafede arabayla. Onun dışında en iyi arkadaşım vardı ama evlendiğinden beri beni arayıp sormaz. Bi geçende görüştük onuda istemiyerek gittim artık, güvenmiyorum çünkü böyle yaptıktan sonra. Bide bi alman arkadaşım var ama onunla pek görüşmeyiz.
3 tane anlaşabildiğim iş arkadaşım var onlarda iş arkadaşı işte arada iş dışında görüşsekte gerçek arkadaş gibi olmuyor

Cnm saol. Bıraz tesellı buldum. Benım iki arkadasım var yakın gorustugum guvendıgım. Ama cevremde arada sırada bırseyler yaptıgım ıs arkdaslarımda var. Demekkı farklı degılız

:)

Nevruzla birlikte bahar ayina neselenemeyen bi benim sanirim.
Pazar gunu cok hastalandim kizlar, midem hicbir seyi almadi tam aksine cikardim surekli. Pazartesi de cok iyi hissetmedigim icin dun anca toparlayabildim kendimi. Beslenmem duzenli degil iki gundur, spor da yapmiyorum. Motivasyon ve odaklanmami bi turlu saglayamiyorum kizlar. Cok mutsuzum

Ah smile acaba zehirlenme mi yaşadın? Bir şey mi dokundu? Smile sen hangi sehirdeydin ? 9 eylul ogrencısınolan sen mıydın cnm?

mary jane tiroit t3 kac senin tahlilinde.bende tahlil yaptirdim tiroit ve kolesterolum yuksek cikti tirstim valla.
Diyetisyen liste hazirliyor simdi ona gore.

mary jane tiroit t3 kac senin tahlilinde.bende tahlil yaptirdim tiroit ve kolesterolum yuksek cikti tirstim valla.
Diyetisyen liste hazirliyor simdi ona gore.

hatırlamıyorum ki canım kaç olduğunu. ama guatr nodül falan vardı. Ben alternatif tıpla tedavi oldum. Hiç ilaç kullanmadım. Şimdi umuyorum ki inşAllah bitmiştir nodüller. :)

hatırlamıyorum ki canım kaç olduğunu. ama guatr nodül falan vardı. Ben alternatif tıpla tedavi oldum. Hiç ilaç kullanmadım. Şimdi umuyorum ki inşAllah bitmiştir nodüller. :)
Ins bitmistir canim.
Ben diyetisyen icin tahlil yaptirdimda tiroit cok az yuksek cikinca korktum ama onemli degilmis.
Diyetisyenle cuma gunu gorusecegiz.
O gune kdrda cok salmiyorum.az once yarim saat tv basinda hareket yaotim.
Ama artik sporu yuruyusu artirip zorlayacagim,bu kolesterol falan hic hos degil.
Dank etmesi adina iyi oldu tahlil.

Herkese gunaydın
9u bıryerde lımonlu cayımla kahvaltıya hazırlanıyorum. Kalktım hazırlndım cayını hazırladım kahvaltımı ypıcam bugun cocukları sınav yapıcam dun habıre mesaj cekıyorlar şu cıkcak mı bu cıkcak mı :) ogretmenlıgın en sevdıgım zamanları sınav zamanları :)
Diyetim guzel gıdıyor aclık hıssetmıyorum 3 ögun duEnlı yıyınce. Aksama gene spor :) bakalım 26 sına 67 gorunur mu ?
mary jane alternatıf tedavın nasıl bırseydı? Ben de hashımoto var. Ilac kullanıyorum
Katree nerelerdesin ?

Hiii ogretmenmisin.bnde milliegitimdeyim.hangi ildesin.

Kızlar benim önümüzdeki bir kaç gün pek yazmaya vaktim olmicak çok yoğunum haberiniz olsun.
Şu işlerimi bir halledeyim daha sık yazıcam :)))))

Slm kızlar, bugün bir saat yürüyüş yaptık. Pek yazamıyorum bende. Bebeğimin çok hareketli zamanları. Ve ilgi isteyen tabi. Artık fırsat buldukça :-o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…