1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızlar aksama kadar süper durdum ama ardından 4 kare kadayıf ustune cerezzz

Olmucak bu ıs heralde yaa

Kızlar aksama kadar süper durdum ama ardından 4 kare kadayıf ustune cerezzz

Olmucak bu ıs heralde yaa
Bu son cumleyi ne kdr kullanir olduk.
Galiba tum gun kendini tuttugun icin sariliyorsun kalorili biseylere.
Cesitli ama kalorisi az ve diyurucu seyler tuketince insanin gozude ac olmuyor.
Tum gun kendini tutmya zorlama bence.
Benim su an ki derdim yemek yapamamak usengeclik yaa.
Hazir yemegi bile agzima goturmek zor geliyor inan.
Su diyetisyenlerin birine baslayim bakalim belki bir caresi olur.

Bence ekmeksız bır gun gecırmek benı cok patlattı karatay sıfır ekmek dıyor hanı. Yarın dan otıbaren sabahları dilim ekmek yıcem

Kizlar kendimize gelelim artik, martin 18. gununu bitiriyoruz ve kilo verecegime aldim gibi hissediyorum. Yarin sabah tartilip olculerimi alarak yeni bi baslangic yapicam..

Kizlar kendimize gelelim artik, martin 18. gununu bitiriyoruz ve kilo verecegime aldim gibi hissediyorum. Yarin sabah tartilip olculerimi alarak yeni bi baslangic yapicam..
Ben karataydan vazgectım benı karbohıdratsız gecen okı gun cok halsız yaptı.
Eskı beslenmeme dönüyorum sabah ıkı dilim sonra no ekmek. Oglen corba alsam yemek or ızgara.

Kızlar bende bizden bırakamıyorum, ama az az başladım azaltmaya. Iki dilim tatlı yerken, bire indiridm. Maalesef bi anda bırakamam ben. Biliyorum sonra fazlasıyla başlarım. Tartıda biraz gidiyor gibi ama ben hissedemiyorum hala. İncelmem gerek:-(

Merhaba kızlar

Ben de tiroid problemim nedeniyle tartılarda olduğundan fazla çıkıyorum diye bıraktım. spor topiğindeydim. 2 haftalık bir aradan sonra sizin topiği okudum. daha görmeden hepinizi çok sevdim
Bugün karatay diyetine başlamaya karar verdim. İlk defa öğle yemeğimi o şekilde yaptım.
Beyaz ekmeği ocak sonu bırakmıştım tamamen. kepek ekmek diyet ekmek vs yiyordum. Şimdi tümüyle bırakıcam ekmeği. Şekeri tuzu ve türk çayını da bırakmıştım zaten. haftada 1 gün kendime türk çayı konusunda izin veriyorum sadece

Slm kizlar.bugun o herseyle ilgileniyormus dedigim diyetisyenle tanistim.bir arkadas ortaminda baya da konustuk.
Benim tum ozelliklerimi sartlarimi sevdiklerimi sevmediklerimi aldi.cok sikmadan duzene koyma cumleleriyle hosuma gitti.misal restouranta gidip menuyu atiyormussun falan oyle calisiyormus.
Benim calisma sartlarima uygun calisacakmis ama once tahlillleri istedi.
Ve yag vs olcen yerler varmis.onu istedi.kendi calistgi yer bana cok uzak oldugu icin nerede olcuyorlar kizlar bunu????

Way sinemasal bi durum. Yaşam kocu gıbın ınsallah ıse yarar.

Mary jane hosgeldın orumcek adam nasıl ıyımı:)
Cnm bızde senı severız. Bu topık aglanma sızlanma topıgıne donecektı yetıstın bıze enerjı ver.

Karatay daha da yapmam ben. Hergun sabah bır yada ıkı dılım ekmegımı yıcem ben arkadas. Yıgıldım resmen.

Bendede hashımoto var ama degerlerım ormal. Fazla yemekten kılo veremıyrum cok vasatım yani

Bugun atkadasta bı tabak dolusu mantı yedım gene aksaö yemıcem sımdıde 40 dk eliptikteyim.

5 degıl 3 kılo versemde ıyı hıssedıcem. Ah ah

Sevgıler hepınıze.

Hoşbuldukkk
Örümcek adam beni sinir krizlerine sokuyor
Ama onu artık salladım. Yaza kadar fıstık gibi bir vücudumuz olsun istiyorum. Karatay ilk zamanlar çok zorluyormuş hatta sürekli yatmak istiyormuş insan. ama "bu aşamalar insülin direncinizi normal seviyeye düşürüyor sakın bırakmayın" diyorlar. Ben de ekmeğe çok düşkündüm bagımlı gibiydim bir anda yapamayacagımdan ilk önce beyaz ekmeği kestim. 1,5 ay oldu. O sürede halk ekmeğin kepek ekmeğinden ve tam buğday ekmeklerinden yedim sabah 2.5 dilim gündüz de 2 3 dilim falan. Bugün hiç yemedim. Açlık hissediyorum ama açlık gerçekten beynimizde. Yumruk kadar küçücük mide doyuyor bizim bilinçaltımız doymuyor. Ama ne demişler; İSTEDİĞİN ŞEYİ YERSEN, İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN.

Benim de bölgesel fazlalıgım var. üst bedenim Small, alt bedenim Large. Boyum 1.67 , Kilom: 57 oldu tekrar. 3 hafta önce 54e düşmüştüm. Ama bıraktım. Şimsi tekrar motiveye, spora.. ♡♡♡♡

Ah cnm o kadar halsızdımkı hem ben kek den borekten vazgecemem yaa cok sevıyorumm uzun soluklu bu mucadelemde ekmegı tamamen kesmıcem.

Senınkı orumcek adam benım kı superman :)
Kahramanlarla evlı olmak zorluyor ha :)

Ah cnm o kadar halsızdımkı hem ben kek den borekten vazgecemem yaa cok sevıyorumm uzun soluklu bu mucadelemde ekmegı tamamen kesmıcem.

Senınkı orumcek adam benım kı superman :)
Kahramanlarla evlı olmak zorluyor ha :)

ben bekarım bu örümcek adam sevgilim oluyor ama ciddi bir 10 yıllık koca gibidir. hiç aratmaz

sen kaç kilosun boyun kaç canım?

172 cm boyunda 71.5 kıloyum ama olculerım 65 kıloya denk gelıyort ovunmek gıbjn olmasın :)

bugün öğlen yemeğimde;

1 dilim bonfile
1 porsiyon patates püresi
5 adet fırında mantar ve yarım havuç
2 yemek kaşığı semiz otlu yogurt

Akşam yemeğimde;

6 adet sushi

Spor olarak; 20 dk akupunktur(refleksoloji) terliğiyle yürüdüm.

Patates püresi olmayaydı iyidi :)

balll8 dusundumde haklısın cesıtleme konusunda. Bunun ıcın caba sarfedıcem.

Bugun gene standart kahvaltımla baslıcam oglen corba ocerım aksama pırasa yicem.

Bırde kasarlı ıZgara kofte hazırlayım bakayım cesıtlemek ıcın hayırlısı

Bu hafta dıyetıme dıkkat edıcem tartıda 68 gorcekmıyım bakalm cuma gunu :)

Gorusuruzzz

şuana kadar hiç diyet yapmadım. hep ne güzel 53 kiloydum. Bu tiroid yüzünden bi ilki gerçekleştiricem. kendimi de çok zorlamak istemiyorum. Çünkü günlük bir kadının en az 1000-1200 kalori alması şart sağlığı için. Dün bütün gün yediklerimi my fitness pal uygulamasına yazdım. toplamda 800 kalori etti. Patates püresi 70 kalori civarı bir şey. Kalori hesaplayarak ilerlerseniz daha rahat korkmadan yersiniz. Binden aşağısı sağlıktan gidiyor. Biz az yiyeceğim dedikçe bilinç altımız korkuyor. Beni aç bırakıcak bir daha yiyemiycem diyor. Ve kıtlık moduna alıyor kendini.
En iyisi herşeyden sağlıklı miktarda yemek. Şeker, tuz, un ve mamüllerinden tamamen uzaklaşmak. veee sonunda yüzümüz göz altlarımız çökmeden kazanmak ...

Kıtlık programı calısıyor mu acaba bende.

Bugun bır kıtap alıcam. Bu konularla ılgılı. Kıtap benı kararlı hale getırıyor

Kıtlık programı calısıyor mu acaba bende.

Bugun bır kıtap alıcam. Bu konularla ılgılı. Kıtap benı kararlı hale getırıyor

ben de "açlık" isimli kitabı alıcam canım. evet vücut kendini kıtlık moduna alınca, metabolizma yavaşlıyor ve yağ yakımını durduruyor beyin. Zayıflama gerçekleşmiyor bu nedenle. O yüzden acıkınca ye, doyar doymaz bırak kuralını uygulamamız lazım. bir de "her lokmada çatalı masaya bırak" kuralını dene belki onun da faydasını görürsün. yediklerini iyive çiğne. Birşey yerken havuç da ye çiğnenmesi zor olduğu için diğer yiyecekler de midene daha yavaş iner. Daha hızlı doyarsın :) ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…