Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu son cumleyi ne kdr kullanir olduk.Kızlar aksama kadar süper durdum ama ardından 4 kare kadayıf ustune cerezzz
Olmucak bu ıs heralde yaa
Bence ekmeksız bır gun gecırmek benı cok patlattı karatay sıfır ekmek dıyor hanı. Yarın dan otıbaren sabahları dilim ekmek yıcemBu son cumleyi ne kdr kullanir olduk.
Galiba tum gun kendini tuttugun icin sariliyorsun kalorili biseylere.
Cesitli ama kalorisi az ve diyurucu seyler tuketince insanin gozude ac olmuyor.
Tum gun kendini tutmya zorlama bence.
Benim su an ki derdim yemek yapamamak usengeclik yaa.
Hazir yemegi bile agzima goturmek zor geliyor inan.
Su diyetisyenlerin birine baslayim bakalim belki bir caresi olur.
Ben karataydan vazgectım benı karbohıdratsız gecen okı gun cok halsız yaptı.Kizlar kendimize gelelim artik, martin 18. gununu bitiriyoruz ve kilo verecegime aldim gibi hissediyorum. Yarin sabah tartilip olculerimi alarak yeni bi baslangic yapicam..
Way sinemasal bi durum. Yaşam kocu gıbın ınsallah ıse yarar.Slm kizlar.bugun o herseyle ilgileniyormus dedigim diyetisyenle tanistim.bir arkadas ortaminda baya da konustuk.
Benim tum ozelliklerimi sartlarimi sevdiklerimi sevmediklerimi aldi.cok sikmadan duzene koyma cumleleriyle hosuma gitti.misal restouranta gidip menuyu atiyormussun falan oyle calisiyormus.
Benim calisma sartlarima uygun calisacakmis ama once tahlillleri istedi.
Ve yag vs olcen yerler varmis.onu istedi.kendi calistgi yer bana cok uzak oldugu icin nerede olcuyorlar kizlar bunu????
Way sinemasal bi durum. Yaşam kocu gıbın ınsallah ıse yarar.
Mary jane hosgeldın orumcek adam nasıl ıyımı:)
Cnm bızde senı severız. Bu topık aglanma sızlanma topıgıne donecektı yetıstın bıze enerjı ver.
Karatay daha da yapmam ben. Hergun sabah bır yada ıkı dılım ekmegımı yıcem ben arkadas. Yıgıldım resmen.
Bendede hashımoto var ama degerlerım ormal. Fazla yemekten kılo veremıyrum cok vasatım yani
Bugun atkadasta bı tabak dolusu mantı yedım gene aksaö yemıcem sımdıde 40 dk eliptikteyim.
5 degıl 3 kılo versemde ıyı hıssedıcem. Ah ah
Sevgıler hepınıze.
Ah cnm o kadar halsızdımkı hem ben kek den borekten vazgecemem yaa cok sevıyorumm uzun soluklu bu mucadelemde ekmegı tamamen kesmıcem.Hoşbuldukkk
Örümcek adam beni sinir krizlerine sokuyor
Ama onu artık salladım. Yaza kadar fıstık gibi bir vücudumuz olsun istiyorum. Karatay ilk zamanlar çok zorluyormuş hatta sürekli yatmak istiyormuş insan. ama "bu aşamalar insülin direncinizi normal seviyeye düşürüyor sakın bırakmayın" diyorlar. Ben de ekmeğe çok düşkündüm bagımlı gibiydim bir anda yapamayacagımdan ilk önce beyaz ekmeği kestim. 1,5 ay oldu. O sürede halk ekmeğin kepek ekmeğinden ve tam buğday ekmeklerinden yedim sabah 2.5 dilim gündüz de 2 3 dilim falan. Bugün hiç yemedim. Açlık hissediyorum ama açlık gerçekten beynimizde. Yumruk kadar küçücük mide doyuyor bizim bilinçaltımız doymuyor. Ama ne demişler; İSTEDİĞİN ŞEYİ YERSEN, İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN.
Benim de bölgesel fazlalıgım var. üst bedenim Small, alt bedenim Large. Boyum 1.67 , Kilom: 57 oldu tekrar. 3 hafta önce 54e düşmüştüm. Ama bıraktım. Şimsi tekrar motiveye, spora.. ♡♡♡♡
Ah cnm o kadar halsızdımkı hem ben kek den borekten vazgecemem yaa cok sevıyorumm uzun soluklu bu mucadelemde ekmegı tamamen kesmıcem.
Senınkı orumcek adam benım kı superman :)
Kahramanlarla evlı olmak zorluyor ha :)
Patates püresi olmayaydı iyidi :)bugün öğlen yemeğimde;
1 dilim bonfile
1 porsiyon patates püresi
5 adet fırında mantar ve yarım havuç
2 yemek kaşığı semiz otlu yogurt
Akşam yemeğimde;
6 adet sushi
Spor olarak; 20 dk akupunktur(refleksoloji) terliğiyle yürüdüm.
balll8 dusundumde haklısın cesıtleme konusunda. Bunun ıcın caba sarfedıcem.
Bugun gene standart kahvaltımla baslıcam oglen corba ocerım aksama pırasa yicem.
Bırde kasarlı ıZgara kofte hazırlayım bakayım cesıtlemek ıcın hayırlısı
Bu hafta dıyetıme dıkkat edıcem tartıda 68 gorcekmıyım bakalm cuma gunu :)
Gorusuruzzz
Kıtlık programı calısıyor mu acaba bende.şuana kadar hiç diyet yapmadım. hep ne güzel 53 kiloydum. Bu tiroid yüzünden bi ilki gerçekleştiricem. kendimi de çok zorlamak istemiyorum. Çünkü günlük bir kadının en az 1000-1200 kalori alması şart sağlığı için. Dün bütün gün yediklerimi my fitness pal uygulamasına yazdım. toplamda 800 kalori etti. Patates püresi 70 kalori civarı bir şey. Kalori hesaplayarak ilerlerseniz daha rahat korkmadan yersiniz. Binden aşağısı sağlıktan gidiyor. Biz az yiyeceğim dedikçe bilinç altımız korkuyor. Beni aç bırakıcak bir daha yiyemiycem diyor. Ve kıtlık moduna alıyor kendini.
En iyisi herşeyden sağlıklı miktarda yemek. Şeker, tuz, un ve mamüllerinden tamamen uzaklaşmak. veee sonunda yüzümüz göz altlarımız çökmeden kazanmak ...
Kıtlık programı calısıyor mu acaba bende.
Bugun bır kıtap alıcam. Bu konularla ılgılı. Kıtap benı kararlı hale getırıyor