1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Merhaba kizlar.
68 dim bugun 67 ciktim.ama sevinilecek bir yani yok pek.hem ilk kilolar kolay veriliyor hemde sporsuz pek bi ise yaramayacak.
Bu hafta daha sıkı yapmaliyim sanirim.

Tebrik ederim canimm

Kizlar okula gitmeden yazayim.

Sabah 6:30
1 kupa kahve

Kahvalti 8:00
1 dilim form etimek
Peynir, zeytin, hindi fume, yumurta, cay

Ara 12:00
Yarim avuc leblebi

Ogle 13:30
1 porsiyon biberli tavuk sote
1 kase yogurt

Ara 16:00
1 yesil elma
2 kasik tarcinli yogurt

Gec cikicam bugun, yanima kepekli biskuvimi aliyorum acikinca onu yerim yemek falan yemek artik bugun. Okuldan geldigimde ugrarim, opuyorumm❤

Slm kızlar benim menüm de, sabah kahvaltı, patatesli yumurta biraz, bir dilim peynir, ve biraz domates, ekmek yok ve çay
. 14 gibi bir kase kısır, yarım kepçe mercimek çorbası, çay. Ve bir saat yürüyüş yaptık. Ve kibrit kutusu kadar tatlı :-o.

Gecen hafta 1 kilo gitti bu kilolari hizli vermeliyim.gaza geldim bugun 0 kacamak

09.00 az peynir 4 zeytin 1 etimek form
16.00 karabugday maydanoz ve yogurt
20.00 sadece karnabahar haslama ve yogurt.
Belki gece sut

Su 1 lt icebildim.
2 bardak cay,1 nescafe 1 turk kahvesi...

Bugun nobetciydim iste oyuzden saatler sarkti.
Halim kalmadi ama bu gazla harekette yapacagim sanirim evde

Ben uc suboregı ıle kacamak yaptım. Sporda yaptım ama spor güme gitti. Yarın daha iyisini yaparım umarım

Selam kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum
Aranızda kilo verenler sporu güzel diyeti iyi tutanlar olmuş bugün hepinizi tebrik ediyorum :)))))
katre_imatem canım o kadar kilo vermene çok sevindim

Ben bugün biraz çikolatalı pasta yedim
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1l limonlu su :/ bugün zaman bulamadım daha fazla içmeye
1 bardak süt

1 saat yürüyüş

27 nisanda bizim anaokulunda çalışanlarla 2 gün iş gezisine gidicez
Tabi bizim anaokulu bir kaç şehirde var yani neredeyse 160 kişi iş gezisine gidicez
2 ay vaktim var 7-9 kg vermek istiyorum bu iki ayda tabi daha da önemlisi görsel olarak değişime daha çok özen göstericem spor yaparak.

Kesinlikle canim, ayna tartidan daha durusttur :))

Ne guZel. Ozel de calısırken ıs gezısıne cok gıderdım ozlemısım. Sen baska bır sehre mı gıdexeksın ana okulu zıyaretı mı

Kızlar tıpık kahvaltımla gune basladım
Insall h kacırmam bugun

Herkese guzel bır gun dılerım

Ne guZel. Ozel de calısırken ıs gezısıne cok gıderdım ozlemısım. Sen baska bır sehre mı gıdexeksın ana okulu zıyaretı mı
Biz iki günlüğüne bi otele gidicez. İlk gün 9 saatlik bir toplantı olucak sonra serbest :)))

Slm kizlar.
Bugunde kacamak yok sanirim...

09.30 yarim simit az peynir zeytin
13.00 yarim simit az peynir zeytin
15.00 ara ogun 10 findik 10 kuru uzum.
18.00 mantar sote 1 etimek form ve yogurt
Belki gece sut icerim.

Gun icinde 1 turk kahvesi 1 neskafe 1.5 lt su ictim.

Sanirim iyi gidiyorum
Herhangi bir acligimda yok.bisey ozenirsem yerim cunku az da olsa.

Kızlar
Bugun dıyetı bozmadım. Canım cok tatlı ıstıyordu benexol yuzunden bende bır kasık pırınc unu ile tatlandırıcılı sütlü bi içecek yaptım beni tıkadı. Tatlı iştahım gitti.

Tartı hep 70.5 takıldı mı ne?
Gıcık!

Aman ya inelim artık 65 lere yaaww

Kızlar sabah standart kahvaltımı yaptım bütün gün sosyete pazarındaydım :)) baya yürüyüş oldu bana :) pazardan sonra arkadaslarla sadece cay kahve içtim akşam yemeğinde de turp otu (İzmirliler bilir )ve 10tane yaprak sarması yedim sagolsun kayınvalide yapmış :)))) bugünde kacırmadım cok şükür :) sizlerin nasıl gecti

İnecegiz yavrum hiç sıkma canını :) bi kac gune tartıya bi bakmışsın 2kg birden gitmiş

İnecegiz yavrum hiç sıkma canını :) bi kac gune tartıya bi bakmışsın 2kg birden gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…