Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika :)Selam tekrar herkese
Bu gün kilom 54 gösterdi yani -200gr
Haftaya bu kiloyu tutmak istiyorum
Gittikten sonra hemen haber ver :)))Kızlar yarın diyetisyene kontrole gitmeye karar verdim :) bakalım ne diyecek :))
Yaz bıze cnmKızlar yarın diyetisyene kontrole gitmeye karar verdim :) bakalım ne diyecek :))
Bugun dşyet yoktu ama spor yaptım yarın ikisinide yapcemKızlar merhaba nasıl gidiyor diyetler
Haklısın smile. Bugun mezura alıcam ve ölçülecemGunaydin kizlaar
Son 3 gun deli gibi kacirip, hunharca yememe ragmen:
Gecen hafta 64,1
Bu hafta 62,9
Giden 1,2 kg
Yemeseydim daha fazla gidecekti demek ki..neyse gec olsun da guc olmasin.
Deneyim ve bilgilerime dayanarak soyluyorum ki kizlar, beden olculeri tartidan daha onemli. Ayni kiloda iki insandan biri daha ince gorunebiliyor mesela. Su 1 hafta az cok adapte olma sureci oldu, bu hafta kardiyomun yanina pilates de eklicem ve tartidaki rakamlara takilmicam, beden olculerime bakicam
Onu bılmıyorum ama şaşırdım canım.Günaydın kızlar
Ben buraya yazmadan önce de kilo vermiştim biliyorsunuz belki.
Sanırım bu topiği açtığımda 56 kiloydum. Aslında geçen sene 60 kilo ile başladım, bu verdiğim kiloyuda hesaba katıcam yazık olur yoksa emeklerime.
Bugün kilom 54kg
Bu demek oluyor ki -6kg verdim geçen seneden bugüne kadar ama hiç belli olmuyor hala giydiğim beden aynı hala pantolonlarım olmuyor... o kiloyu vermeme rağmen görüntü hala aynı anlamadım.. siz ne dersiniz? Acaba yağ yerine kas kayıbı mı oldu daha çok. Kas yağdan daha ağır ya :)
Canım ya da kaybetmiş olabilirsin ama sana şöyle söyleyeyim belli 1 kg'a geldikten sonra artık sporla vücudunu sıkılaştırmanın lazım eğer sporla bunu destekler sen incelirsin senin şuan incelme ihtiyacım var beden olarak kilo vermeyi değilGünaydın kızlar
Sanırım bu topiği açtığımda 56 kiloydum. Aslında geçen sene 60 kilo ile başladım, bu verdiğim kiloyuda hesaba katıcam yazık olur yoksa emeklerime.
Bugün kilom 54kg
Bu demek oluyor ki -6kg verdim geçen seneden bugüne kadar ama hiç belli olmuyor hala giydiğim beden aynı hala pantolonlarım olmuyor... o kiloyu vermeme rağmen görüntü hala aynı anlamadım.. siz ne dersiniz? Acaba yağ yerine kas kayıbı mı oldu daha çok. Kas yağdan daha ağır ya :)
Günaydın kızlar
Bugün kilom 54kg
Kızlar şimdi geldim doktordan tam 5 kg gitmiş :) baya gaza getirdi beni :)) canımmmm doktorum nasıl sevindi spor yapıyorum deyince :)) millet geliyo listeyi alıp gidiyor sen baya azimlisin dedi aynen devam ediyoruzzz
Ek olarak baya incelme görüyorum dedi
Valla bende sevindim her nekadar kaçırmış olsamda yürüyüşle bunu telafi edebilmişim demekki simdiki yeni hedefim bir sonraki kontrolde 69 cıkmak :)))Wauv cok ıyı cnm sevındım tam hçgaz devam 26 marta bende 4 kılo vermıs olcem ınaallah