• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızlar gunaydın smile izmirde 9 eylulde okuyorsun asena idareci ama nerde yasıyorsun tatlım bıraz tanımadıgımı farkettım bende .
Ben eskısehırde yasıyorum.
Bugun standart kahvaltımla gune basladım dıyetımı ıkı gundur bozmuyorum gene tartı 69,6 gosterdı. Bakalım yarın ne gosterecek. Gıcık tartı
Bugunku sınıfımla kahvaltı yapalım demıstık ama unuttular anırım cunku ısbolukunyapmayı unuttum. Iyı de oldu sımdı katmerler borekler corekler gelecektı ucuz yırttım :)
Herkese guzel bır gun dılıyorum sevgıler

Kızlar gunaydın smile izmirde 9 eylulde okuyorsun asena idareci ama nerde yasıyorsun tatlım bıraz tanımadıgımı farkettım bende .
Ben eskısehırde yasıyorum.
Bugun standart kahvaltımla gune basladım dıyetımı ıkı gundur bozmuyorum gene tartı 69,6 gosterdı. Bakalım yarın ne gosterecek. Gıcık tartı
Bugunku sınıfımla kahvaltı yapalım demıstık ama unuttular anırım cunku ısbolukunyapmayı unuttum. Iyı de oldu sımdı katmerler borekler corekler gelecektı ucuz yırttım :)
Herkese guzel bır gun dılıyorum sevgıler
Gunaydin canim.istanbulda yasiyorum.29 yasindayim.
Evet hem pek tanismiyoruz hemde bilgilerimizi bilmiyoruz aslinda bir kez tablo yapip boyumuzu kilomuzu yasimizi gorsek iyi olmaz mi yorum yaparken yediklerimizie daha iyi olurdu sanki

Gunaydin canim.istanbulda yasiyorum.29 yasindayim.
Evet hem pek tanismiyoruz hemde bilgilerimizi bilmiyoruz aslinda bir kez tablo yapip boyumuzu kilomuzu yasimizi gorsek iyi olmaz mi yorum yaparken yediklerimizie daha iyi olurdu sanki
Iyı olur gercekten. Ball cok yogun. Bence herkes buraya yazsın. Biri belki tablo yapar :)

Ben 172 cm. 69,6 kg. 42 yasındayım. Belim 77 basenim 102. Makul sınırlara inmek için sağlıklı beslenip spor yapıyorum arkadaslara basarılar dilerim.

Günaydın kızlar
Dün yazamadım çok yorgun dum
Biraz fazla kaçırmışım bende
Şuanki kiloö 55,5kg
Yarın iş yeri ile yemeğe gideceğiz ama dikkat edicem, menümü sağlıklı seçicem.

liste yapmayı düşünmüyordum aslında ama madem bazılarınız istiyor, o zaman yaparım tabikide.
Ancak hafta sonu cumartesi veya pazar günü yapa bilirim.

O gün hangi bilgilerin gerektiğini size söylerim, listeye girmek isteyenler o bilgilerini burda veya bana özelden yazıp paylaşırım :)))

Kizlar yarin bir operasyon gecirecegim.bugunde benzer beslenirim yarin kendimde olmayacagim ertesi gune yazarim.

kızlar merhaba yeni katıldım aranıza.bende kilo vermek istiyorum bir türlü veremıyorum ne yapmam lazım. kilom 60 boy: 1.64 ben 50 kilo olmak istiyorum. 1 sene önce 49 kiloydum evlenınce kilo aldım. eşim 6 kilo vermen geekıyo dıyo.beni zayıf tanıdıgı için oyle görmek istiyo. ve bebekte düşünüyoruz hamıle kalmadan 1 ay içerisinde açilen kılo vermem lazım. yardımlarınızı beklıyorum

Slm kızlar, bende standart kahvaltı mı yaptım bugün, öğleden sonra biraz poğaça( iki) yedim ama akşam yemek yemiyorum. O beni idare eder baya. Bol çay içiyorum. Bugün yürüyüş yapamadım. Evde bi kaç yapacağım hareket inş.

kızlar merhaba yeni katıldım aranıza.bende kilo vermek istiyorum bir türlü veremıyorum ne yapmam lazım. kilom 60 boy: 1.64 ben 50 kilo olmak istiyorum. 1 sene önce 49 kiloydum evlenınce kilo aldım. eşim 6 kilo vermen geekıyo dıyo.beni zayıf tanıdıgı için oyle görmek istiyo. ve bebekte düşünüyoruz hamıle kalmadan 1 ay içerisinde açilen kılo vermem lazım. yardımlarınızı beklıyorum
Canım hoş geldin. zaten fazla kilolu olmadığın için, kilo vermen daha yavaş olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden 1 ayda 6 kilo fazla gibi geldi bana.. ama imkansız değildir. Ayrıca hamileykende kilo vere biliyorsun ama herkesde oluyor mu bilmiyorum. Çok kilolu olanlar öyle yapabiliyor. İsmini tam olarak hatırlamıyorum diyetin doktoruna danış bu konuyu. Google de bi arattır hamileyken kilo vermek diye. :))

Merhaba kızlaar :)
3 gun dagittim diye gelmeye utandım, bugun de dersim coktu ama hic kacamak yapmadim. Yarın menulerim ve sporumla devam edicem umarim buraya :)) Havalar kapandı, yagmur yagıyor, sogudu falan ama, Mart bittiginde o bahar-yaz havası gelicek yine, montlar atılıcak.. Istikrarimi bozmamamalıyım:KK14:

Canım hoş geldin. zaten fazla kilolu olmadığın için, kilo vermen daha yavaş olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden 1 ayda 6 kilo fazla gibi geldi bana.. ama imkansız değildir. Ayrıca hamileykende kilo vere biliyorsun ama herkesde oluyor mu bilmiyorum. Çok kilolu olanlar öyle yapabiliyor. İsmini tam olarak hatırlamıyorum diyetin doktoruna danış bu konuyu. Google de bi arattır hamileyken kilo vermek diye. :))
sagol canım bilgılendirdıgın için.

Gunaydın
Bu kez ekmek yerıne katmer yedım kahvaltıda. Cok severım katmeri. :)
Tartı hLa 70,5 hergun tartılmassam mı
Gucık tartı
Dıyetlı gunler dılerımm

Kızlar merhabalar bir kac gündür hava yağışlı yürüyüşe gidemiyorum temizliğe verdim kendimi :)) sizide ihmal ettim biliyorum bu sabah 5te kalktım akşam yorgunluktan sızmışım :)) diyet tam gaz devam ediyor. Öpüyorum sizi kacamaksız bir gün diliyorum bu arada R relax3 hoşgeldin aramıza

Slm kızlar, bugün mantarlı yumurta yedim biraz ve domates ve bir dilim ekmek. Öğlede Birşey yemeyeceğim, akşama arkadaşlar ile Çiğ köfte yapacağız. Tabi ben abartmayacağım :-). Bu arada yaklaşık 700 grm vermiş görünüyorum ama ben hissedemiyorum :-(. Iki gündür yürüyüş de yapamıyorum havalardan dolayı. . Hayırlısı artık :-o

Gunaydın
Bu kez ekmek yerıne katmer yedım kahvaltıda. Cok severım katmeri. :)
Tartı hLa 70,5 hergun tartılmassam mı
Gucık tartı
Dıyetlı gunler dılerımm

Her gun tartilmak iyi degil canim, modunu düşürüyor insanın..

Kızlar merhabalar aklıma takıldı aranızda chia veya kinoa kullanan var mı?? Yada cevrenizde tanıdığınız biri kullanıyor mu? Kilo vermeye yardımcı oldugunu duydum acaba kullansam mı diye düşünmeden edemedim :)

Back