Afiyet olsun cnm oglen yemegi yemedinmi nasil dolandin tum gun baya kalori yaktin ozaman bugun ☺Kızlar sabah standart kahvaltımı yaptım bütün gün sosyete pazarındaydım :)) baya yürüyüş oldu bana :) pazardan sonra arkadaslarla sadece cay kahve içtim akşam yemeğinde de turp otu (İzmirliler bilir )ve 10tane yaprak sarması yedim sagolsun kayınvalide yapmış :)))) bugünde kacırmadım cok şükür :) sizlerin nasıl gecti
Cnm tatlı için hazır saleplerin yarısını bır bardak sutle hazırlıyorum yada elma ve tatlandırıcı duduklu tencerede pısırıyorum yada bugday nısastası ıle tatlandırıcı ve sutle ustune tarcın ekerek yalancı salep yapıyorum. :)
AZim var masallahasena87 tatlım cay kahve dışında hiçbişi yiyip içmedim :) iyi dayandım valla :)
Aynen iyi dayanmissin.gezmissin baya da.asena87 tatlım cay kahve dışında hiçbişi yiyip içmedim :) iyi dayandım valla :)
Okadar pişman olma ama hareket etmeye calışAynen iyi dayanmissin.gezmissin baya da.
Ben hic hareket yaoamiyorum ya yoruluyirum diye.
Bak simdi gaza geldim tv karsisinda hareketleniyim biraz
Bu arada menumun disinda 3u bir arada ictim az once.cok sekerliydi pismannnnnlik...
Simdi 25 dk hareket yaptim.cuma bir operasyon gecirecegim kucuk.iyi olduktan sonra sahile gitmeye baslayacagim.Okadar pişman olma ama hareket etmeye calış
Gecmiş olsun simdiden :)deniz havası candır. Bende pilatese yeni bir soluk getirdim :)) oyun havasıyla birlikte yapıyorum malum angaralıyım ben buda Angara pilatesi olsun :))Ebru şallı görse ağlarSimdi 25 dk hareket yaptim.cuma bir operasyon gecirecegim kucuk.iyi olduktan sonra sahile gitmeye baslayacagim.
Karsıyaka sosyete pazarı mı katreKızlar sabah standart kahvaltımı yaptım bütün gün sosyete pazarındaydım :)) baya yürüyüş oldu bana :) pazardan sonra arkadaslarla sadece cay kahve içtim akşam yemeğinde de turp otu (İzmirliler bilir )ve 10tane yaprak sarması yedim sagolsun kayınvalide yapmış :)))) bugünde kacırmadım cok şükür :) sizlerin nasıl gecti
Yok tatlım Hatay sosyete pazarı :) günü degişti 1yılı aşkın süredir böyle yaza gelirsen haberin olsun :))Karsıyaka sosyete pazarı mı katre
Karsıyaka mı guzel hatay mı guzel ıkısı hangı günler cnmYok tatlım Hatay sosyete pazarı :) günü degişti 1yılı aşkın süredir böyle yaza gelirsen haberin olsun :))
güzel yavrum yeterki gezmek olsun :) cumartesi -özkanlar, salı -Hatay, Çarşamba -bostanlı da var cuma Gaziemir de varmıs ama ben hiç gitmedim :) en büyüğü bostanlı içlerinde ama özkanlar daha güzel geliyor bana :)Karsıyaka mı guzel hatay mı guzel ıkısı hangı günler cnm
Yok tatlım Hatay sosyete pazarı :) günü degişti 1yılı aşkın süredir böyle yaza gelirsen haberin olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?