• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızlar sabah standart kahvaltımı yaptım bütün gün sosyete pazarındaydım :)) baya yürüyüş oldu bana :) pazardan sonra arkadaslarla sadece cay kahve içtim akşam yemeğinde de turp otu (İzmirliler bilir )ve 10tane yaprak sarması yedim sagolsun kayınvalide yapmış :)))) bugünde kacırmadım cok şükür :) sizlerin nasıl gecti
Afiyet olsun cnm oglen yemegi yemedinmi nasil dolandin tum gun baya kalori yaktin ozaman bugun ☺

@balll otel olayi ne zaman,asil nefsin anlasilacagi yer ☺
Acik bufede tatliya dadanmayip meyveyle gecistirilirse yemek olayi kilo aldirmiyor pek.

@elispo benim de en cok tatli krizim olur genelde bu kez olmamali.
Bildigin hafif tatli varmi yoksa sicak s
cikolataya saricam bende
Bugun arkadas yulaf sut meyve pekmez falan sayiyordu ama ne yapiliyor bilmiyorum.

asena87 asena87 canım 27.nisan 28.nisan daha baya var yani
Bugün iki tabak makarna yedim :/
Ama 1 haftalık alışverişimi de yaptım yani sağlıklı beslenmek için malzemeler hazır :))

E Elispo benim de en cok tatli krizim olur genelde bu kez olmamali.
Bildigin hafif tatli varmi yoksa sicak s
cikolataya saricam bende
Bugun arkadas yulaf sut meyve pekmez falan sayiyordu ama ne yapiliyor bilmiyorum.
Cnm tatlı için hazır saleplerin yarısını bır bardak sutle hazırlıyorum yada elma ve tatlandırıcı duduklu tencerede pısırıyorum yada bugday nısastası ıle tatlandırıcı ve sutle ustune tarcın ekerek yalancı salep yapıyorum. :)

asena87 asena87 tatlım cay kahve dışında hiçbişi yiyip içmedim :) iyi dayandım valla :)
Aynen iyi dayanmissin.gezmissin baya da.
Ben hic hareket yaoamiyorum ya yoruluyirum diye.
Bak simdi gaza geldim tv karsisinda hareketleniyim biraz
Bu arada menumun disinda 3u bir arada ictim az once.cok sekerliydi pismannnnnlik...

Aynen iyi dayanmissin.gezmissin baya da.
Ben hic hareket yaoamiyorum ya yoruluyirum diye.
Bak simdi gaza geldim tv karsisinda hareketleniyim biraz
Bu arada menumun disinda 3u bir arada ictim az once.cok sekerliydi pismannnnnlik...
Okadar pişman olma ama hareket etmeye calış

Simdi 25 dk hareket yaptim.cuma bir operasyon gecirecegim kucuk.iyi olduktan sonra sahile gitmeye baslayacagim.
Gecmiş olsun simdiden :)deniz havası candır. Bende pilatese yeni bir soluk getirdim :)) oyun havasıyla birlikte yapıyorum malum angaralıyım ben buda Angara pilatesi olsun :))Ebru şallı görse ağlar

Gunaydın kızlar
Bu kez kahvaltımı 3 yumurta ile yaptım. Yumurtalar kucuktu.
Tartı 69,9 gosterdı gıcık tartı
Gene diyetimi bozmucam inşallah.

Herkese bol diyetli günler diliyorum

Kadinlar gunumuz kutlu olsun hatunlaaar:KK36:
masallah hepinize sahane gidiyorsunuz. ben saldim resmen, o yuzden utancimdan ugrayamiyorum. Tum enerjimi, modumu kaybettiö resmen. Tekrar toparlanmam gerekiyor ama adapte olamiyorum :( cok mutsuzum, eski halime donmeyi diliyorum

Kızlar sabah standart kahvaltımı yaptım bütün gün sosyete pazarındaydım :)) baya yürüyüş oldu bana :) pazardan sonra arkadaslarla sadece cay kahve içtim akşam yemeğinde de turp otu (İzmirliler bilir )ve 10tane yaprak sarması yedim sagolsun kayınvalide yapmış :)))) bugünde kacırmadım cok şükür :) sizlerin nasıl gecti
Karsıyaka sosyete pazarı mı katre

Slm kızlar, dün yazamadım ama dün benimde kötü idi menüler :-( :-o. Bugün inşallah dikkatli olacak B-).

Bence hepsi güx
Karsıyaka mı guzel hatay mı guzel ıkısı hangı günler cnm
güzel yavrum yeterki gezmek olsun :) cumartesi -özkanlar, salı -Hatay, Çarşamba -bostanlı da var cuma Gaziemir de varmıs ama ben hiç gitmedim :) en büyüğü bostanlı içlerinde ama özkanlar daha güzel geliyor bana :)

Seeeeelaaam yine kacamaksiz bir gun daha
09.30 yarimdan az simit,az peynir
12.30 yarim kucucuk yas pasta.
16.00 peynir zeytin maydanoz 1.5 etimek form
18.30 1 yumurta az karabugday ve yogurt
Gece belki sut.

Gun icinde 1 turk kahvesi 2 az sekerli nescafe
Kizlar is arasinda herzaman gittigimiz bir restoran var bugun 2 kez oraya gitmek durumunda kaldim.
Herzamanki yedigimz seyleri canim cekmedi bile kahve ictim sadece.
Kadinlar gunuydu pasta vardi kucuck yedim.
Bilmiyorum rahat gidiyor.
Aksam yarim saat hareket yapabilirim anca cunku evi temizliycem gecede.
Sevgilerrrr

Back