• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kizlar dun aksam ustu biraz cikolata yemis olabilirim:işsiz:
Son 2 gunu yasanmamis sayip, bugun devam ediyorum:KK6: yarin tartiya yansiyacak bu 2 gun ama kendim ettim:kızgın:
Smiile Smiile bugun mısafır agırlıcam acaba izin mi versem kendime diye bir kucuk seytancık nefsımı elegecorıyorrrr. Napsamm ah napsamm

Gunaydın
Saat 10 30 ıtıbariyle cok gecıkmıs bır kahvaltı yaptım gozumde cok ac. Cunku tartıya sınırlendım ınadına cok yemek ıstıyor ruhum asi ruhum.

Smiile Smiile bugun mısafır agırlıcam acaba izin mi versem kendime diye bir kucuk seytancık nefsımı elegecorıyorrrr. Napsamm ah napsamm

Canim kendini fazla sikma.. acelemiz yok , yavas yavas da olsa gidicekler. Bugun kacirirsan yarin dengele. Bir de spora bol bol yuklenmemiz lazim. Kuru zayif degil de fit ve enerjik goruntude olmak icin..

Kızlar bende dün biraz künefe yedim, artık, ve günüm de koşuşmaca geçti, belki vermiş olabilir miyim aldığım kaloriyi diye kendimi avutuyorum :-o

Kızlar bende dün biraz künefe yedim, artık, ve günüm de koşuşmaca geçti, belki vermiş olabilir miyim aldığım kaloriyi diye kendimi avutuyorum :-o
Biraz da gitmiş olsa iyidir yani :))))

Kuzumm bılmıyorum su boregı var tevanı var naparım tahmın edemıyorum
En son izin günün ne zamandı? Çok kötüyse bugünlük izin ver kendine yarın daha güçlü şekilde devam edersin

En son izin günün ne zamandı? Çok kötüyse bugünlük izin ver kendine yarın daha güçlü şekilde devam edersin
Aynen yedım cnm smdı etrafı toplayıp bırbucul saat spor yapıcam. Ne kadar telfı etsem yerıdır.

Slm kizlar dun tum gun disardaydim ve sagliksiz beslendim.
Bugunde is guc yogundum aslinda dikkat etmeye calissamda...
Sabah 12.00 1 pogaca
15.00 4 5 tane hanimeller biskuvi
15.30 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1 etimek form
19.30 yarim kase karabugday ve yogurt.
Yarin yine 13 saat isteyim bu kez evden gotureecgim herseyi hazirlayip ins.

Slm kizlar dun tum gun disardaydim ve sagliksiz beslendim.
Bugunde is guc yogundum aslinda dikkat etmeye calissamda...
Sabah 12.00 1 pogaca
15.00 4 5 tane hanimeller biskuvi
15.30 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1 etimek form
19.30 yarim kase karabugday ve yogurt.
Yarin yine 13 saat isteyim bu kez evden gotureecgim herseyi hazirlayip ins.
Sız evden goturmeyınce menü patlıyor

Back