Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şimdi geldim doktordan tam 5 kg gitmiş :) baya gaza getirdi beni :)) canımmmm doktorum nasıl sevindi spor yapıyorum deyince :)) millet geliyo listeyi alıp gidiyor sen baya azimlisin dedi aynen devam ediyoruzzz
Ek olarak baya incelme görüyorum dedi
teşekkürler canımmmm tam gaz devam :)Tebrik ederim canimm
Selam kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum
Aranızda kilo verenler sporu güzel diyeti iyi tutanlar olmuş bugün hepinizi tebrik ediyorum :)))))
katre_imatem canım o kadar kilo vermene çok sevindim
Kac kiloydun canim sen ?
Birde surekli yazanlarin bi boy kilo yaslarini bir kere gorsek mi toplu bir sekilde belki daha destek olabilirz birbirimize
Ben bugün biraz çikolatalı pasta yedim
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1l limonlu su :/ bugün zaman bulamadım daha fazla içmeye
1 bardak süt
1 saat yürüyüş
27 nisanda bizim anaokulunda çalışanlarla 2 gün iş gezisine gidicez
Tabi bizim anaokulu bir kaç şehirde var yani neredeyse 160 kişi iş gezisine gidicez
2 ay vaktim var 7-9 kg vermek istiyorum bu iki ayda tabi daha da önemlisi görsel olarak değişime daha çok özen göstericem spor yaparak.
Selam kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum
Aranızda kilo verenler sporu güzel diyeti iyi tutanlar olmuş bugün hepinizi tebrik ediyorum :)))))
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1 bardak süt
1 saat yürüyüş
Tabi bizim anaokulu bir kaç şehirde var yani neredeyse 160 kişi iş gezisine gidicez
2 ay vaktim var 7-9 kg vermek istiyorum bu iki ayda tabi daha da önemlisi görsel olarak değişime daha çok özen göstericem spor yaparak.
Ne guZel. Ozel de calısırken ıs gezısıne cok gıderdım ozlemısım. Sen baska bır sehre mı gıdexeksın ana okulu zıyaretı mıSelam kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1 bardak süt
1 saat yürüyüş
Biz iki günlüğüne bi otele gidicez. İlk gün 9 saatlik bir toplantı olucak sonra serbest :)))Ne guZel. Ozel de calısırken ıs gezısıne cok gıderdım ozlemısım. Sen baska bır sehre mı gıdexeksın ana okulu zıyaretı mı
Ohh miss oteldenkendını acık bufeye cok kaptırma :)Biz iki günlüğüne bi otele gidicez. İlk gün 9 saatlik bir toplantı olucak sonra serbest :)))
İnecegiz yavrum hiç sıkma canını :) bi kac gune tartıya bi bakmışsın 2kg birden gitmişKızlar
Bugun dıyetı bozmadım. Canım cok tatlı ıstıyordu benexol yuzunden bende bır kasık pırınc unu ile tatlandırıcılı sütlü bi içecek yaptım beni tıkadı. Tatlı iştahım gitti.
Tartı hep 70.5 takıldı mı ne?
Gıcık!
Aman ya inelim artık 65 lere yaaww
İnecegiz yavrum hiç sıkma canını :) bi kac gune tartıya bi bakmışsın 2kg birden gitmişKızlar
Bugun dıyetı bozmadım. Canım cok tatlı ıstıyordu benexol yuzunden bende bır kasık pırınc unu ile tatlandırıcılı sütlü bi içecek yaptım beni tıkadı. Tatlı iştahım gitti.
Tartı hep 70.5 takıldı mı ne?
Gıcık!
Aman ya inelim artık 65 lere yaaww