• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Gunaydin kizlar,bol hareketli gun olsun bize...
Normalde kahvaltiya 1 2 pogaca yerdim.bugun peynir zeytin maydanoz ve etimek getirdim.7 de ise geldigimde yedim ama...
Yaaa boyle devam etsinnnnn ☺☺☺

Kendinizi gaza getirme yontemleriniz var mi ?
Yani fizigini begendiginiz birine imrenme gibi.
Derler ya buzdolabinin ustune fotografini koyun diye
Vee sabah kalktigimda su icmek hic aklima gelmiyo benim bu 2 3 litreyi nasil iciyorsunuz ya

asena87 asena87 canım dediğim gibi en az 1l veya 1,5l su şişesini doldur öyle iç.
İlk önce 1l hedefin olsn derim 3 4 gün
Sonra 1,5l yükselt 3 4 gün
Zaten sonradan alışıyorsun.
Ben 1,5l su şişelerini tercih ediyorum çünkü günde 2 kere dolduruyorum sadece ve 3l su içmiş oluyorum
Ayrıca suyuma limon da sıkıyorum istediğim kadar.

Normalde kahvaltiya 1 2 pogaca yerdim.bugun peynir zeytin maydanoz ve etimek getirdim.7 de ise geldigimde yedim ama...

Vee sabah kalktigimda su icmek hic aklima gelmiyo benim bu 2 3 litreyi nasil iciyorsunuz ya
Asena ben angelina jolie filmleri izleyerek gaza geliyorum cnm :)

asena87 asena87 fiziğini beğendiğim bi kız var adı sophia miacova
Ve instagramda fitness yapan kişileri takip ediyorum :))

Harika canim boyle boyle aliscaksin hamur isisiz kahvaltiya:)

Ben de bal'in yaptigi gibi instagramda fitness sayfalari takip ediyorum, begendigim vucutlarin, giysilerin resimlerini instagramin kaydet bolumune kaydedip, ara sira bakiyorum. 50 kiloyu gordugumde gardrop yenileyecegim diye gazs geliyorum. Yazin ailemi ve bayramda akrabalarimi ziyaret ettigimde tepkilerini hayal ediyorum:) boydan fotograflar cekebilecegimi hatirlatiyorum kendime vs.. bunlarin yaninda en onemlisi, her gun biraz daha saglikli hale geliyorum diyorum. Paketli gida ve sekerle vucudumu, cildimi nasil yordugumu fark ediyorum guzellestikce..

Su konusuna gelirsek, minik hedeflerle basla ve siseni gozunun onunde tut, gordukce icersin. Su icme hatirlatici uygulamalar var bi de onlardan indirebilirsin:) alistiktan sonra zaten resmen dilin damagin kurumus seklinde uyaniyosun, iciyosun:)

Kızlar merhabalar aramıza katılanlar tekrar hoşgeldiniz :)

Harika canim boyle boyle aliscaksin hamur isisiz kahvaltiya:)

Ben de bal'in yaptigi gibi instagramda fitness sayfalari takip ediyorum, begendigim vucutlarin, giysilerin resimlerini instagramin kaydet bolumune kaydedip, ara sira bakiyorum. 50 kiloyu gordugumde gardrop yenileyecegim diye gazs geliyorum. Yazin ailemi ve bayramda akrabalarimi ziyaret ettigimde tepkilerini hayal ediyorum:) boydan fotograflar cekebilecegimi hatirlatiyorum kendime vs.. bunlarin yaninda en onemlisi, her gun biraz daha saglikli hale geliyorum diyorum. Paketli gida ve sekerle vucudumu, cildimi nasil yordugumu fark ediyorum guzellestikce..

Su konusuna gelirsek, minik hedeflerle basla ve siseni gozunun onunde tut, gordukce icersin. Su icme hatirlatici uygulamalar var bi de onlardan indirebilirsin:) alistiktan sonra zaten resmen dilin damagin kurumus seklinde uyaniyosun, iciyosun:)
Valla tsk ederim yaaa.uygulamayi kurdum.suyun icine cubuk tarcinda attim.surekli icmeye basladim bugun.

Kizlar merhabaa :)
Aksam giremeyebilirim, dersim var o yuzden simdiden menumu yazayim.

Sabah 7:30 : Kahve
Kahvalti 10:00 : 2 dilim form etimek, yumurta, peynir, zeyin, salatalik, hindi fume, cay
Ara 12:30 : 1 yesil elma, yarim bardak sut
Ara 15:30 : 1 bardak ayran, biraz leblebi
Aksam 19:00 gibi yiyecegim muhtemelen menum de su olcak: 1 porsiyon ispanak, yogurt, turp

Spor: bugun egzersiz yapamadim sabahtan, aksam okuldan gelince de asiri yorgun oluyorum yapamam buyuk ihtimalle. Ama bugun 2 kez git-gel yapicam okula, toplam 1saate yakin yurumus oluyorum.

Aksam ugrayamazsam, yarin gorusmek uzere:KK36:

Kizlar merhabaa :)
Aksam giremeyebilirim, dersim var o yuzden simdiden menumu yazayim.

Sabah 7:30 : Kahve
Kahvalti 10:00 : 2 dilim form etimek, yumurta, peynir, zeyin, salatalik, hindi fume, cay
Ara 12:30 : 1 yesil elma, yarim bardak sut
Ara 15:30 : 1 bardak ayran, biraz leblebi
Aksam 19:00 gibi yiyecegim muhtemelen menum de su olcak: 1 porsiyon ispanak, yogurt, turp

Spor: bugun egzersiz yapamadim sabahtan, aksam okuldan gelince de asiri yorgun oluyorum yapamam buyuk ihtimalle. Ama bugun 2 kez git-gel yapicam okula, toplam 1saate yakin yurumus oluyorum.

Aksam ugrayamazsam, yarin gorusmek uzere:KK36:
Masallah.

Kızlar oglen yıyemedım kuafordeydım. Su da fazla ıcemedım ama sımdı elıptıkteyım. Hedefım 1.5 saat ardından az bıraz bamya bol su.

Evde tatlılar var banane banane.
Yarım tartıda 69 lu rakam gormek ıstıyorum kocaman bedenımden sıkıldım. Ogff.

Herkese selamlar

Kızlar bugün çocukları koyduk yine bebek arabasına 70dk yürüyüşe çıktık. Biraz alışveriş yaptık.
Çorba içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum :/

Slm kızlar bende sabah kahvaltı
8.00 bir dlm ekmek, bir yumurta ile omlet, domates, bir dilim peynir, ve şekersiz çay
Öğlede, arkadaşımda misafirlikte idim, çorba bir kase, yoğurt, ve 6 7 tane lahana sarma, bir dilim de tatlı :-o
Akşama artık bilmiyorum, emzirdiğim için de acıkıyorum. En iyisi çorba yapayım:-S

Bugun bennnnn ;
Sabah 06.30 dan beri 13 saat calistim
07.30 1 etimek form 4 zeytin az peynir ve maydanoz
Gun icinde ayri zamanlarda 1.5 bardak sut,2 dilim kek ve 1 lokum
20.00 ton balikli yumurta ve 2 etimek form

Gun icinde 1.5 lt su,5 bardak cay,1 turk kahvesi,1 nescafe

Cok yorgunum kalkabilirsem yarim saate yakin yavas yavas hareket yapacagim.

Su icin program onerdiniz sagolun valla surahinin icine cubuk tarcinda attim hosuma gitti.
Tatli abur cubur yemiyorum 2.gunum.
Cok kasamiyorum is tempomdan dolayi ama hizlanacagim galibaaaa insallahhhh ☺
Opuldunuz

Bugun bennnnn ;
Sabah 06.30 dan beri 13 saat calistim
07.30 1 etimek form 4 zeytin az peynir ve maydanoz
Gun icinde ayri zamanlarda 1.5 bardak sut,2 dilim kek ve 1 lokum
20.00 ton balikli yumurta ve 2 etimek form

Gun icinde 1.5 lt su,5 bardak cay,1 turk kahvesi,1 nescafe

Cok yorgunum kalkabilirsem yarim saate yakin yavas yavas hareket yapacagim.

Su icin program onerdiniz sagolun valla surahinin icine cubuk tarcinda attim hosuma gitti.
Tatli abur cubur yemiyorum 2.gunum.
Cok kasamiyorum is tempomdan dolayi ama hizlanacagim galibaaaa insallahhhh ☺
Opuldunuz

Canim kahvaltida yumurta da yersen asiri tok tutar seni. Ogle yemegi yemiyor musun? Kek ve lokum cisss olmus yarin dengelersin

İyi geceler kızlar. Bugün benim açımdan hiç açıcı geçmedi. Yine boğazımı tutamadım. Sabah menemeni ekmekle yememi mi sayayım, akşam yaş pasta yediğimi mi... :duduk:
Ne zaman "evet yediklerime dikkat edicem" desem kıtlıktan çıkmışçasına yiyorum, bunu bir kere daha anladım. Daha kalıcı ve faydalı bir düşünce sistemi gerekiyor benim için. Hayatıma bir rutin oturtma konusunda sıkıntım var. Belki sürekli evde olmamdandır (inşallah öyledir). İşe başlayınca düzelmesini umuyorum. Aslında herşeyin özünde eyleme geçmek var, biliyorum, düşünüp durmakla olmuyor. Ama bu bile bir düşünce olarak kalıyor. Kilo vermek gerçekten sabır işi. Bir günde olmuyor. Sonuçları görmek insanı motive edecek ama sonucu görmeye yetecek sabır ve irade en gereken şey.
Yani yarın tekrar başlıyorum :KK31:

İyi geceler kızlar. Bugün benim açımdan hiç açıcı geçmedi. Yine boğazımı tutamadım. Sabah menemeni ekmekle yememi mi sayayım, akşam yaş pasta yediğimi mi... :duduk:
Ne zaman "evet yediklerime dikkat edicem" desem kıtlıktan çıkmışçasına yiyorum, bunu bir kere daha anladım. Daha kalıcı ve faydalı bir düşünce sistemi gerekiyor benim için. Hayatıma bir rutin oturtma konusunda sıkıntım var. Belki sürekli evde olmamdandır (inşallah öyledir). İşe başlayınca düzelmesini umuyorum. Aslında herşeyin özünde eyleme geçmek var, biliyorum, düşünüp durmakla olmuyor. Ama bu bile bir düşünce olarak kalıyor. Kilo vermek gerçekten sabır işi. Bir günde olmuyor. Sonuçları görmek insanı motive edecek ama sonucu görmeye yetecek sabır ve irade en gereken şey.
Yani yarın tekrar başlıyorum :KK31:
Canım bı dısunce sıstemıne benzer bır sıstemım vardır benım. Kendını baltalayan. Ben spor yapınca yedıklerıme cok rahat sınırlama getırebılıyorum tavsıye ederım. Bırde üç öğun duZenli yiyorum. Kolay gelsin arkadaşım

Günaydın
Heralde grubun en erkencısı benımdır :)
Bugun tartıda şaşırdım 68.8 kg. Aslında ıkı gum dıkkat etmemıstım. Demelkı genede az yemısım

Kızlar yarın cuma ve bugun standart bır dıyet gunu gecırebılırsem yarın sabah 68.5 olurum dıyorum ama oglanın dogum gunu bugun o mantı ve mercımek koftesı cok sevdıgı ıcın menum oyle ustelık aksama da pasta var bol direncli gunler olsun bana

Herkese selamlar guzel bır dıyet gunu dilerim.

E Elispo ohh çok iyi başarmışsın tebrikler :))))

Ben bugün klasik günüme devam ediyorum :)))))
Haftaya cuma sonucu görücez.. :))))

Herkese güzel bir gün diliyorum :))
Bugün biraz geç gelicem, güzellik uzmanına gidip yüzüme cilt bakımı yaptırıcam :))

Back