Kızlar bugün çok motive oldum tartıyı görünce. Pazar günü iple çekiyorum inşallah dediğim gibi 53,8 - 54,0 kg arası ulaşmak istiyorummmm
balll8 canım simdi geldim yürüyüşten tam 4 saat yürüdüm :)) dus aldım yemek yiyeceğim bugünüde bitirdik cok şükür :))
asena87 aramıza hoş geldin.
Ben sporu nasıl yapsam diye düşünüp duruyordum. Akşamları canım istemiyordu, sabahları kalkmaya üşeniyordum.
Ama artık sporu sabahları yapıyorum. Biraz daha erken kalkıp 30dk bisiklet sürüyorum.
Böylece diyeti bozmak benim için zorlaşıyor çünkü spor yapmış oluyorum boşa gider diye bozamıyorum. Ve akşam eve geldiğimde ,,daha spor yapmam lazım,, düşüncesi olmuyor.
Onun dışında diyet tozu ile kilo veriyorum.
Aramıza hoş geldin o halde.Merhaba kızlar, ben de 2 sene önce doğum yaptım. Çok fazla kilo aldım ve hala veremedim. Boyum 1.69. Hamile kalmadan önce 64-65 civarındaydım ki o zaman da memnun değildim kilomdan. Hamilelikte 20 kilo aldım. Şu anda 69-70 arasında gidip geliyorum. Her türk kadını gibi göbek ve basen bölgemde toplanmış durumda yağlar
Hedefim işe başlayacağım zaman yani mayısa kadar 58-60 civarında olmak. Eski kıyafetlerime gireyim istiyorum.
Evde 2 yaşında oğlumla birlikte olduğum için kendimle ilgilenemiyorum. Ne yediğimin ve ne kadar yediğimin farkında olmadan yiyorum. Bu yüzden doymak bilmiyorum. Oğlumun öğlen uykusunda resmen ne yesem diye mutfağa saldırıyorum.
Ama artık buna son vermeliyim. Çünkü bel bölgesindeki yağlanmadan dolayı olduğunu düşündüğüm tansiyon problemim var. 14/9 dolaylarında geziyor tansiyonum.
İnsan kendinden çok yine çocuğunu düşünüyor, onun için sağlıklı olmalıyım. Ayrıca aynada kendime baktığımda gülümsemek ve mutlu olmak istiyorum.
Aman ne kadar çok yazmışım :) Sizlere de yazıyorum ki sözümden dönersem utanayım :)
Planım:
Her gün 2 kere 15 dk leslie 1 mile happy walk
2,5 lt su tüketmek
Tatlıyı çok çok azaltmak, tatlı yemek istediğimde meyve yemek
Ekmeği sadece kahvaltıda tüketmek
Göbek eritmek için hareketleri yapmak
Farkında olarak yemek
Waww gunde 700 gr metabolizman ne kadar hızlı harikaKızlar merhabalar gözlerime inanamıyorum tartı -700 gösterdi bu sabah sanırım dünkü spor işe yaradı günlerdir gram oynamıyor diye canım sıkılıyordu. 75.2yim bugün artık ilk hedef 70 :))
Aslında cok yavastır ama bende sasırdım görünce :) tabi bikac gundur oynamıyordu ibre sanırım ondan :)Waww gunde 700 gr metabolizman ne kadar hızlı harika
Smiile hoşbulduk canım.
kilon kaç ki midem büyük demişssin.
bugünkü menün cok güzel bu arada.
kızlar buarada işim yoğun demiştim bu bir iki gün mutfagı arındıracagım alışveriş yapacagım öyle düzene girecekkk :)
aklıma geldi gecen sene kilo verdigimde işe karabugday haslamasıyla bir ceşit yemek veya yoğurt götürüyordum tekrar alacağım karabuğdayı
Merhaba kızlar, ben de 2 sene önce doğum yaptım. Çok fazla kilo aldım ve hala veremedim. Boyum 1.69. Hamile kalmadan önce 64-65 civarındaydım ki o zaman da memnun değildim kilomdan. Hamilelikte 20 kilo aldım. Şu anda 69-70 arasında gidip geliyorum. Her türk kadını gibi göbek ve basen bölgemde toplanmış durumda yağlar
Hedefim işe başlayacağım zaman yani mayısa kadar 58-60 civarında olmak. Eski kıyafetlerime gireyim istiyorum.
Evde 2 yaşında oğlumla birlikte olduğum için kendimle ilgilenemiyorum. Ne yediğimin ve ne kadar yediğimin farkında olmadan yiyorum. Bu yüzden doymak bilmiyorum. Oğlumun öğlen uykusunda resmen ne yesem diye mutfağa saldırıyorum.
Ama artık buna son vermeliyim. Çünkü bel bölgesindeki yağlanmadan dolayı olduğunu düşündüğüm tansiyon problemim var. 14/9 dolaylarında geziyor tansiyonum.
İnsan kendinden çok yine çocuğunu düşünüyor, onun için sağlıklı olmalıyım. Ayrıca aynada kendime baktığımda gülümsemek ve mutlu olmak istiyorum.
Aman ne kadar çok yazmışım :) Sizlere de yazıyorum ki sözümden dönersem utanayım :)
Planım:
Her gün 2 kere 15 dk leslie 1 mile happy walk
2,5 lt su tüketmek
Tatlıyı çok çok azaltmak, tatlı yemek istediğimde meyve yemek
Ekmeği sadece kahvaltıda tüketmek
Göbek eritmek için hareketleri yapmak
Farkında olarak yemek
Gunaydınn
Kızlar dünkü 3 böreğe ragmen tartıda 200 gr inmişim. 69.8 ıle gune basladım.
Bugun oyle börek çörek yemicem yarın sabaha 69.5 görmek guzel olur.
Gune lor peynırlı iki yumurtalı omlet ıle sıradısı bır kahvaltı yaparak basladım. Tabi zeytinlerimide yedim oglen çorba dusunuyorum. Sasırtıcı ama corba yıcem :) aksam fırın tavuk ve patates yapıcam
Insallah guzel bit diyet günü gecirirsiniz.
Kızlar merhabalar gözlerime inanamıyorum tartı -700 gösterdi bu sabah sanırım dünkü spor işe yaradı günlerdir gram oynamıyor diye canım sıkılıyordu. 75.2yim bugün artık ilk hedef 70 :))
Kızlar bu arada diyetisyen bana 1 portakalı yarım su bardağı süt ile birlikte tüketmemi söyledi aklınızda bulunsun :) meyve yerken mutlaka süt yada yogurt olacakmış yanında
Bende dun gece 68 demistim ama bugun 67.5 tu.
Mart itibariyle 67.5 la basliyorum kizlar.
Giderek hizlanacagim bi kac gune duzeni kurayim.
Hedefim mart sonunda 62
Nisan sonunda 50li kilolalari gormek.
Bunun yanindada sporla sıkılasmak.
Ilk etapta evde aksamlari kendimce basit hareketlerle baslayacagim.duzene girdikten sonra tempolu yuruyuse de baslayacagim.
Bende ızın gunu yaptım. Ne spor ne diyetkatre_imatem wooww harikaaa
yazbitmesin senin içinde en zoru tatlılar dimi :/ ama bak aç kalmadığın süre tatlıya saldırmak daha da aza düşüyor.
Kızlar ben bugün kendime izin günü yapıyorum. Bu ayın son günü ondan. Yarın martda devam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?