• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

asena87 asena87
Hiç bişey zorunlu değil. Kendine göre ayarlayıp yap diyetini ve sporunu. İstediğin zaman bizimle tavsiyelerini sorularını sorunlarını paylaş :)

Su sorusuna gelince. Benim 1l su şişem var ve 1,5l su şişem. Onu dolduruyorum ve daha kolay su içiyorum. 1,5l su şişesi alırsan daha kolay çünkü günde sadece 2 kere doldursan yetiyor 3l su içmiş oluyorsun yeterde artar bile :))

Çubuk tarçını bilemiyorum da toz halinde tarçını çok severim. Sütle karıştırırım. Kek ve kurabiyelerde ve pastalarda kullanırım. Tabi bunlar diyette işe yaramayan şeyler :D

Tarçınlı süt iyi geliyor açlığa genel olarak sütü doyurucu buluyorum heleki sıcak/ılık ise. Ve bir yerde okumuştum tatlı krizine girince vanilya aroması Koklayacakmışız, krizi durduruyormuş ama denemedim daha hiç.

asena87 asena87 tartılma günü yok istediğin zaman tartıl. Ben 1 ay tartılmicam demiştim dayanamadım mesela.
Kendin nasıl rahat hissedersen öyle yap.

Tabela tarzı bişey yapmadım çünkü bazı aramıza katılanlar çıkıyor veya bazıları bidaha yazmıyor.

Kızlar bugün çok motive oldum tartıyı görünce. Pazar günü iple çekiyorum inşallah dediğim gibi 53,8 - 54,0 kg arası ulaşmak istiyorummmm

Bu motivasyon ve azimle gorursun canim:KK9:

E Elispo börek işi ne oldu?

Gününüz nasıl geçti kızlar??

Ben çocuklarla 90dk bir yürüyüşe çıktım

Ben 17:00'dan beri okuldayim, eve geleli yarim saat falan oluyor. Okuldan gec cikacagim icin aksam yemegimi yiyip gittim ama cok zorlandim su an baya ac hissediyorum ama yaticam zaten birazdan, su iciyorum sadece.

balll8 balll8 canım simdi geldim yürüyüşten tam 4 saat yürüdüm :)) dus aldım yemek yiyeceğim bugünüde bitirdik cok şükür :))

4 saat mii, masallahhh:KK9::KK9:

asena87 asena87 aramıza hoş geldin.
Ben sporu nasıl yapsam diye düşünüp duruyordum. Akşamları canım istemiyordu, sabahları kalkmaya üşeniyordum.
Ama artık sporu sabahları yapıyorum. Biraz daha erken kalkıp 30dk bisiklet sürüyorum.
Böylece diyeti bozmak benim için zorlaşıyor çünkü spor yapmış oluyorum boşa gider diye bozamıyorum. Ve akşam eve geldiğimde ,,daha spor yapmam lazım,, düşüncesi olmuyor.
Onun dışında diyet tozu ile kilo veriyorum.

Kesinlikle katiliyorum, ben de ayni mantikla sabah kahveden sonra, kahvaltidan once sporu yapip rahatliyorum:KK49:

asena87 asena87 hosgeldin aramiza canim :KK19:

Kizlar bugunku menum:kk77:

Kahvalti: 1 dilim form etimek, yumurta, peynir, zeytin, hindi fume, salatalik, sekersiz cay
Ara/Ogle: yarim elma, biraz leblebi, 1 bardak sut
Aksam: 4 kofte, 2 yk bulgur pilavi, yogurt, salata

Spor: leslie 3 mile
Su: 2lt

Kizlar biraz zorlaniyorum, midemi o kadar genisletmisim ki, kuculene kadar surekli ac hissedicem sanirim:cry:Su 3 haftayi sag salim atlatsam bi, sonra vucut alisiyor

Smiile Smiile hoşbulduk canım.
kilon kaç ki midem büyük demişssin.
bugünkü menün cok güzel bu arada.

kızlar buarada işim yoğun demiştim bu bir iki gün mutfagı arındıracagım alışveriş yapacagım öyle düzene girecekkk :)

aklıma geldi gecen sene kilo verdigimde işe karabugday haslamasıyla bir ceşit yemek veya yoğurt götürüyordum tekrar alacağım karabuğdayı

Merhaba kızlar, ben de 2 sene önce doğum yaptım. Çok fazla kilo aldım ve hala veremedim. Boyum 1.69. Hamile kalmadan önce 64-65 civarındaydım ki o zaman da memnun değildim kilomdan. Hamilelikte 20 kilo aldım. Şu anda 69-70 arasında gidip geliyorum. Her türk kadını gibi göbek ve basen bölgemde toplanmış durumda yağlar :(

Hedefim işe başlayacağım zaman yani mayısa kadar 58-60 civarında olmak. Eski kıyafetlerime gireyim istiyorum.

Evde 2 yaşında oğlumla birlikte olduğum için kendimle ilgilenemiyorum. Ne yediğimin ve ne kadar yediğimin farkında olmadan yiyorum. Bu yüzden doymak bilmiyorum. Oğlumun öğlen uykusunda resmen ne yesem diye mutfağa saldırıyorum.

Ama artık buna son vermeliyim. Çünkü bel bölgesindeki yağlanmadan dolayı olduğunu düşündüğüm tansiyon problemim var. 14/9 dolaylarında geziyor tansiyonum.

İnsan kendinden çok yine çocuğunu düşünüyor, onun için sağlıklı olmalıyım. Ayrıca aynada kendime baktığımda gülümsemek ve mutlu olmak istiyorum.

Aman ne kadar çok yazmışım :) Sizlere de yazıyorum ki sözümden dönersem utanayım :)

Planım:
Her gün 2 kere 15 dk leslie 1 mile happy walk
2,5 lt su tüketmek
Tatlıyı çok çok azaltmak, tatlı yemek istediğimde meyve yemek
Ekmeği sadece kahvaltıda tüketmek
Göbek eritmek için hareketleri yapmak
Farkında olarak yemek

Merhaba kızlar, ben de 2 sene önce doğum yaptım. Çok fazla kilo aldım ve hala veremedim. Boyum 1.69. Hamile kalmadan önce 64-65 civarındaydım ki o zaman da memnun değildim kilomdan. Hamilelikte 20 kilo aldım. Şu anda 69-70 arasında gidip geliyorum. Her türk kadını gibi göbek ve basen bölgemde toplanmış durumda yağlar :KK43:

Hedefim işe başlayacağım zaman yani mayısa kadar 58-60 civarında olmak. Eski kıyafetlerime gireyim istiyorum.

Evde 2 yaşında oğlumla birlikte olduğum için kendimle ilgilenemiyorum. Ne yediğimin ve ne kadar yediğimin farkında olmadan yiyorum. Bu yüzden doymak bilmiyorum. Oğlumun öğlen uykusunda resmen ne yesem diye mutfağa saldırıyorum.

Ama artık buna son vermeliyim. Çünkü bel bölgesindeki yağlanmadan dolayı olduğunu düşündüğüm tansiyon problemim var. 14/9 dolaylarında geziyor tansiyonum.

İnsan kendinden çok yine çocuğunu düşünüyor, onun için sağlıklı olmalıyım. Ayrıca aynada kendime baktığımda gülümsemek ve mutlu olmak istiyorum.

Aman ne kadar çok yazmışım :) Sizlere de yazıyorum ki sözümden dönersem utanayım :)

Planım:
2,5 lt su tüketmek
Farkında olarak yemek
Aramıza hoş geldin o halde.
Yediklerini daha iyi kontrol edebilmek için günlük tutmanı tavsiye ederim, istersen yani :)
Onun dışında herşeyi azaltman güzel fakat bi süre sonra onları da mümkün olduğunca daha da azına indir :)) tatlı mesela veya karbonhidrat içeren şeyler.

Gunaydınn

Kızlar dünkü 3 böreğe ragmen tartıda 200 gr inmişim. 69.8 ıle gune basladım.
Bugun oyle börek çörek yemicem yarın sabaha 69.5 görmek guzel olur.
Gune lor peynırlı iki yumurtalı omlet ıle sıradısı bır kahvaltı yaparak basladım. Tabi zeytinlerimide yedim oglen çorba dusunuyorum. Sasırtıcı ama corba yıcem :) aksam fırın tavuk ve patates yapıcam

Insallah guzel bit diyet günü gecirirsiniz.

Kızlar merhabalar gözlerime inanamıyorum tartı -700 gösterdi bu sabah sanırım dünkü spor işe yaradı günlerdir gram oynamıyor diye canım sıkılıyordu. 75.2yim bugün artık ilk hedef 70 :))

Kızlar merhabalar gözlerime inanamıyorum tartı -700 gösterdi bu sabah sanırım dünkü spor işe yaradı günlerdir gram oynamıyor diye canım sıkılıyordu. 75.2yim bugün artık ilk hedef 70 :))
Waww gunde 700 gr metabolizman ne kadar hızlı harika

Kızlar bu arada diyetisyen bana 1 portakalı yarım su bardağı süt ile birlikte tüketmemi söyledi aklınızda bulunsun :) meyve yerken mutlaka süt yada yogurt olacakmış yanında

Bende dun gece 68 demistim ama bugun 67.5 tu.
Mart itibariyle 67.5 la basliyorum kizlar.
Giderek hizlanacagim bi kac gune duzeni kurayim.
Hedefim mart sonunda 62
Nisan sonunda 50li kilolalari gormek.
Bunun yanindada sporla sıkılasmak.
Ilk etapta evde aksamlari kendimce basit hareketlerle baslayacagim.duzene girdikten sonra tempolu yuruyuse de baslayacagim.

Smiile Smiile hoşbulduk canım.
kilon kaç ki midem büyük demişssin.
bugünkü menün cok güzel bu arada.

kızlar buarada işim yoğun demiştim bu bir iki gün mutfagı arındıracagım alışveriş yapacagım öyle düzene girecekkk :)

aklıma geldi gecen sene kilo verdigimde işe karabugday haslamasıyla bir ceşit yemek veya yoğurt götürüyordum tekrar alacağım karabuğdayı

Pazar gunu 64 kiloydum canim su an bilemiyorumm haftalik tartilicam. Midemi genislettim cunku gunluk beslenmem o kadar kotuydu ki aklin almaz. Poset poset abur cubur goturuyodum normal ogunlerde bile. 3 gundur o kada rhafif ve mutlu hissediyorum ki:)

Merhaba kızlar, ben de 2 sene önce doğum yaptım. Çok fazla kilo aldım ve hala veremedim. Boyum 1.69. Hamile kalmadan önce 64-65 civarındaydım ki o zaman da memnun değildim kilomdan. Hamilelikte 20 kilo aldım. Şu anda 69-70 arasında gidip geliyorum. Her türk kadını gibi göbek ve basen bölgemde toplanmış durumda yağlar :KK43:

Planım:
2,5 lt su tüketmek
Farkında olarak yemek

Ben de leslie yapiyorum canim ama 3 mile olani. Zamanla 4-5 olarak artiricam. Sen de artirarak gidersen faydasini daha cok gorursun:)

Gunaydınn

Kızlar dünkü 3 böreğe ragmen tartıda 200 gr inmişim. 69.8 ıle gune basladım.
Bugun oyle börek çörek yemicem yarın sabaha 69.5 görmek guzel olur.
Gune lor peynırlı iki yumurtalı omlet ıle sıradısı bır kahvaltı yaparak basladım. Tabi zeytinlerimide yedim oglen çorba dusunuyorum. Sasırtıcı ama corba yıcem :) aksam fırın tavuk ve patates yapıcam

Insallah guzel bit diyet günü gecirirsiniz.

Harikaa, onu da yemeseydin demek ki cok daha az cikicakti:)

Tebrik ederim harikasiiin:)

Kızlar bu arada diyetisyen bana 1 portakalı yarım su bardağı süt ile birlikte tüketmemi söyledi aklınızda bulunsun :) meyve yerken mutlaka süt yada yogurt olacakmış yanında

Aynen canim karbonhidrat ve proteini birlikte tuketmek gerekiyor.

Bende dun gece 68 demistim ama bugun 67.5 tu.
Mart itibariyle 67.5 la basliyorum kizlar.
Giderek hizlanacagim bi kac gune duzeni kurayim.
Hedefim mart sonunda 62
Nisan sonunda 50li kilolalari gormek.
Bunun yanindada sporla sıkılasmak.
Ilk etapta evde aksamlari kendimce basit hareketlerle baslayacagim.duzene girdikten sonra tempolu yuruyuse de baslayacagim.

Leslie'yi onerebilirim baslangic icin :) kondusyonun guclenene kadar yaparsin sonra artirirsin

Kizlar kalktigimdan beri sadece 1 kupa kahve ve 10 leblebi ile duruyorum, cok onemli bi dersim vardi kaptirmisim az once sporumu yaptim 30 dk aerobic dance workout , birazdan bir seyler yiyecegim 2 saat sonra da okula gitcem bakalim ve yine gec cikicam bugun. form atistirmalik bir sey alirim artik yanima

balll8 balll8 teşekkür ederim :) üşengeçlik işte, yazsam en azından ne yediğimi görüp tokluk hissedebilirim :)
Bu sabah ne yedim:
2 tane küçük kaşarlı tost
2 tane haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Cherry domates ve biber

Buraya kadar idare eder ama sonra masadaki baklavadan da iki tane ağzıma attım :110: ah bu tatlı krizlerim...:duduk:

Şimdi nohut ve yoğurt yiyeceğim. Hiç su içmedim :KK20:

katre_imatem katre_imatem wooww harikaaa

yazbitmesin yazbitmesin senin içinde en zoru tatlılar dimi :/ ama bak aç kalmadığın süre tatlıya saldırmak daha da aza düşüyor.

Kızlar ben bugün kendime izin günü yapıyorum. Bu ayın son günü ondan. Yarın martda devam :))))

Valla süperiz ya Şubat ayını bitirdik sonunda darısı Marta inşallah :)

İnşallah mart ayında çook kilolarımızı bırakıcazz

Kızlar. İzin günüm ya.. mantı yedim :kk77::KK76:

Back