• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızlar yarın sabah inşallah 54,9kg ulaşıcam inşallah. Çook sevinirim artık 54 leri görünce.. aylardır 55-56 arasındayım.

Valla cok sevınırım adına. Tartılır tartılmaz yazz. Bende 69'6 gormustum ama o kadar cok yedımki yarından hic umutlu degılım gene 70 lı görürürm sanırsam. Ahhh cok pısmanımmm spordan aonra yeyınce cok uzuluyorum yaaa. YaZık dıyorum o kadar efora. :bicak:

E Elispo spor yapmadan önce kendine salatalık tarzı veya yiyebileceğin az kalorili şeyler hazırla, o zaman yersen pişman da olmazsın..?
yarın bi tartıl madem ona göre daha dikkatli olursun :duduk::KK200::KK200:

Günaydın
Ball kaç çıktın cnm?
Ben 70,1.
Kızlar sabah standart kahvaltımın yanında bir pogaca yedim. Dün yapmıştım. Oğlen gene çorba içerim. Akşam ıspanak yicem. Sporumuda yapıcam sabaha 69 görmek iatiyorum artık işte okadar :duduk:

Valentusnerelerdsin. Kendinş misafirlere mi adadın.

Hepınıze kolay gelsın guzel bir diyet günü dilerim. :KK200:

Gunaydin kizlar :) balll8 balll8 ne guzel motive edici bi konusmayla girmissin konuya :KK37: ben de size katilmak isterim:KK22:
Hoş geldin aramıza :hamarat:
Kaç kilosun? Yaş? Boy? İş? Spor? Şimdiye kadar yaptığın? Şuan kilo vermek için yaptığın? Kaç kilo vermek istiyorsun? :KK49:
Gerçi şuanki kilonu ve istediğin kilonu yazmışsın şimdi gördüm :D

Son düzenleme:
Kızlaaar günaydınn,
bu sabah tartım -300gr gösterdi.
Yani 54,8kg ulaştım bu gün :KK49:

Sabah sporuna yarın devam edicem. Bugün iş günü :/ ah şu sabah erkenden kalkmalar beni bitiriyor..

Hoş geldin aramıza :hamarat:
Kaç kilosun? Yaş? Boy? İş? Spor? Şimdiye kadar yaptığın? Şuan kilo vermek için yaptığın? Kaç kilo vermek istiyorsun? :KK49:
Gerçi şuanki kilonu ve istediğin kilonu yazmışsın şimdi gördüm :KK70:

Hosbuldumm:KK19:
22 yasindayim, Dokuz Eylul'de okuyorum. Izmir'de yasiyorum. Hatirladigim en dusuk kilom 57,5 idi lisede. Gecen sene 64'e dayaninca saglikli beslenme ve sporla 1,5 ayda 58'e dustum. Ama yazin saldim malesef. Sonra kis geliyo kabanla fazlaliklari kapatiyoruz derken yedim de yedim:KK20: cumartesi sabahi tartida yine 64,1i gorunce tekrar baslamaliyim dedim ve dun ilk gunumdu. Hedefim ilk olarak 60 kg. Profilimdr de gormussun adim adim hedeflerim olcak onlar insallah:KK22: Spor olarak leslie 3 mile yapiyorum simdilik. Iste bu kadaar cok konustum kusura bakmayin:-)

Hosbuldumm:KK19:
22 yasindayim, Dokuz Eylul'de okuyorum. Izmir'de yasiyorum. Hatirladigim en dusuk kilom 57,5 idi lisede. Gecen sene 64'e dayaninca saglikli beslenme ve sporla 1,5 ayda 58'e dustum. Ama yazin saldim malesef. Sonra kis geliyo kabanla fazlaliklari kapatiyoruz derken yedim de yedim:KK20: cumartesi sabahi tartida yine 64,1i gorunce tekrar baslamaliyim dedim ve dun ilk gunumdu. Hedefim ilk olarak 60 kg. Profilimdr de gormussun adim adim hedeflerim olcak onlar insallah:KK22: Spor olarak leslie 3 mile yapiyorum simdilik. Iste bu kadaar cok konustum kusura bakmayin:-)
Boyun ne kadar tatlım

Kızlar bugün çok motive oldum tartıyı görünce. Pazar günü iple çekiyorum inşallah dediğim gibi 53,8 - 54,0 kg arası ulaşmak istiyorummmm

E Elispo börek işi ne oldu?

Gününüz nasıl geçti kızlar??

Ben çocuklarla 90dk bir yürüyüşe çıktım

balll8 balll8 okadar pişmanım ki. Size ibretlik oldum tam çünkü yedim hemde 3 kare bu yaklaşık 900 kalori yapıyor üstüne bir de sütlaç yedim yani en az 1100 kalori aldım oysa yaptığım spor taş çatlasa 500 cal yakmıştır. Okadar pişmanımki nerdeyse boğazıma parmak atıp kusucam. Tam ibretlik oldum.

Sen çok iyi yapmıssın 90 dk super. Cok da yorucu olmustur. Gene bebek arabası ile demi. Sen 26 marta 51 olursun arkadaşım inşallah.

Back