- 19 Nisan 2016
- 255
- 298
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sütlaç yapma :)))yok bı daha bu hatayı yapmıcam
Hımmm sen de haklısın :))Kızz inek sütü bulduk bir yerden babam habire alıyor. Simdi yogurtta yapamıyruz süt arttı sütlaç yapmayıp napalım :)
Canım en zoru da bu... dayanamamak.. başka bişey yeme bugün madem daha veya spor yap nekadar yakarsan o kadar iyi..balll8 okadar pişmanım ki. Size ibretlik oldum tam çünkü yedim hemde 3 kare bu yaklaşık 900 kalori yapıyor üstüne bir de sütlaç yedim yani en az 1100 kalori aldım oysa yaptığım spor taş çatlasa 500 cal yakmıştır. Okadar pişmanımki nerdeyse boğazıma parmak atıp kusucam. Tam ibretlik oldum.
Sen çok iyi yapmıssın 90 dk super. Cok da yorucu olmustur. Gene bebek arabası ile demi. Sen 26 marta 51 olursun arkadaşım inşallah.
Ohhhh 4 saat yürüyüş, tebriklerballl8 canım simdi geldim yürüyüşten tam 4 saat yürüdüm :)) dus aldım yemek yiyeceğim bugünüde bitirdik cok şükür :))
Iyı sıkılmamışsınballl8 yürüyüş parkuru var eve yakın taktım kulaklığı kafesteki hamster gibi döndüm durdum :)))
Bılmemkı kac kışı oldukSlm kizlar bende kilo vermek istyorum basliginizi okudumda neler yapiyorusnuz kac kisisiniz
Arkadaşım hoşgeldinBende kilo vermek istiyorum.gecen sene 1.5 ayda 5 kilo vermistim burada oyuzden yine duzenli olsun diye hem buranin bir baglayiciligi olsun istyorum hemde bir diyet programiyla devam etmek istiyorum.
Kilom 68 boyum 162
Sorunum;bekarim duzensiz bir hayatim var,yemek yapmaktan ziyade tatli abur cubura karsi koyamam ve 8 senedir bu kilolardayim.
Is hayatim cok yogun bende bunu bahane edip ne yemek yapiyorum nede spor.
Silkelenip sıkı bir sekilde kendime gelmek istiyorum.
Bunu sadece kilo olarakta degil saglik,bakim,yasam tarzi olarak hayatima oturtmak istiyorum.
Bu konuda sizlerle olacaksam yani gelmemde herhangi bir sorun yoksa bana fikir vermenizi isterim oncelikle.
Tsk ederim.diyet bilmem ben pek az once biraz karatayi okudum.Arkadaşım hoşgeldin
Ben ise yarayan yaptıklarımı paylaşayım
Sabah iki yumurta muhakkak
Sabah ıkı dılım gun içinde ekmek yok
Bol su
Spor oncrsi turk kahvesi yakılan kaloriyi arttırıyor
Gunde 1 saat eliptik bisiklet
Oglen corba
Aksam sebze yemeğı
Tatlı isteyince süt yada yoğurt
Iste bunlarrr. :)
Evet no bahane ; zayıflık şahane;Tsk ederim.diyet bilmem ben pek az once biraz karatayi okudum.
Ya bazen aksam 8e kdr calisiyorum.usengec oldugum icin ne yemek yapabiliyorum ne de ise goturebiliyorum.haliylede ekmek arasi veya borek pogaca falan bol oluyor.
1.bunu yenmeliyim.
2.sporu hangi ara yapacagimi bilemedim en kotusu evde aksamlari tv onunde denemeliyim sanirim.
Hayatimda hic su yok neredeyse.
Bu 3 handikapim var
Ama bu kez bahane uretmeyecegim
Son söylediğin kesinlikle işe yarıyor.B balll E Elispo tsk ederim kizlar. Ozmn HOŞBULDUM...
Yemek yapma konusunu zorlayacagim.en kotusu kahvaltilik goturecegim işe yinede abur cubur ekmek arasi yok.
Haklisiniz ogleni gecistirince tatliya abaniyorum.
Soru1; ilk sayfayi okudum zorunlu hirsey yok sohbet havasinda yazisip fikir alisverisi yapiyoruz degil mi?
Soru2; benm gbi hayatinda su olmayanlar nasil alistilar
Soru3; cubuk tarcin almistim nerelerde kullanirim?
Soru4:aciktiginda geceleri tarcinli sut icen var mi yada faydasini goren?
Vakit nasıl geçti anlamadım bile :)Iyı sıkılmamışsın