İnşallahİnşallah mart ayında çook kilolarımızı bırakıcazz
Kızlar. İzin günüm ya.. mantı yedim
Tatlım ne iş yapıyorsun merak ettim bu cay kahve sayısına göre muhasebe falan mı???Slm kizlar.demistim bikac gune duzene girecegim diye bugunku yediklerimde bayaaaa ama baslangic
10.00 simit peynir
Ara 1 lokum
15.00 1 etimek dorm 3 zeytin az peynir
Ara 2 lokum
19.00 2 etimek form mantar sote
Gun icinde 2 bardak su 10 bardak sekersiz cay 1 sekersiz turk kahvesi.
21.00 1 bardak sut
Eksiklerin farkindayim.buraya alismak icin yazdim yinede.
☺ sayilir.cay vazgecilmezim guya sevmesemde ☺Tatlım ne iş yapıyorsun merak ettim bu cay kahve sayısına göre muhasebe falan mı???
İnşallah mart ayında çook kilolarımızı bırakıcazz
Kızlar. İzin günüm ya.. mantı yedim
Tum gun bu kadar mi yedin ☺Iyi aksamlar kizlarr:)
Bu sabah dedigim gibi yogunluktan 1kupa kahve ve biraz leblebi tukettim.
15:30'da okula gitmeden: 2 yumurta ile menemen, 2 dilim form etimek, hindi fume, peynir, zeytin, sekersiz cay.
Okuldan yeni geldim direkt uyucam inanilmaz yorucu bi gundu benim icin
Hosgeldin.umarim faydali olur yazismak hepimize.Merhaba kızlar, bende katılıyorum aranıza
Bende artık martta başlamış olurum. 11 aylık kızım var, emziriyom. Doğum kilolarını vermem lazım benimde. Aslında çok yok ama doğum Sonrası kalan göbek var :-(. Inş bende ondan kurtulacağım sayenizde. Bebeğim şimdi hasta, ondan fırsat bulduk yazmaya çalışacağım:$
Neyse ki pek bir kilon yok.daha cok sıkılasmalisin heralde.firsat buldukca tv basindayken karin hareketleri yapHoşbuldum. Teşekkürler inş. boy 156, Kilom da 59 60 arasında gidip geliyor :-o
Tum
Tum gun bu kadar mi yedin ☺
Merhaba kızlar, bende katılıyorum aranıza
Bende artık martta başlamış olurum. 11 aylık kızım var, emziriyom. Doğum kilolarını vermem lazım benimde. Aslında çok yok ama doğum Sonrası kalan göbek var :-(. Inş bende ondan kurtulacağım sayenizde. Bebeğim şimdi hasta, ondan fırsat bulduk yazmaya çalışacağım:$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?