1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Slm kizlar.demistim bikac gune duzene girecegim diye bugunku yediklerimde bayaaaa ama baslangic
10.00 simit peynir
Ara 1 lokum
15.00 1 etimek dorm 3 zeytin az peynir
Ara 2 lokum
19.00 2 etimek form mantar sote
Gun icinde 2 bardak su 10 bardak sekersiz cay 1 sekersiz turk kahvesi.
21.00 1 bardak sut
Eksiklerin farkindayim.buraya alismak icin yazdim yinede.

Tatlım ne iş yapıyorsun merak ettim bu cay kahve sayısına göre muhasebe falan mı???

Iyi aksamlar kizlarr:)

Bu sabah dedigim gibi yogunluktan 1kupa kahve ve biraz leblebi tukettim.

15:30'da okula gitmeden: 2 yumurta ile menemen, 2 dilim form etimek, hindi fume, peynir, zeytin, sekersiz cay.

Okuldan yeni geldim direkt uyucam inanilmaz yorucu bi gundu benim icin

Tum
Tum gun bu kadar mi yedin ☺

20 dk tv karsisinda azda olsa hareket yaptim.bugun bir baslangic oldu...
Surer mi bilmiyorum ama bu gece niyeyse cok gaza geldim.hatta hedefim 58 di niye 50 degil ki falan oldum

Merhaba kızlar, bende katılıyorum aranıza
Bende artık martta başlamış olurum. 11 aylık kızım var, emziriyom. Doğum kilolarını vermem lazım benimde. Aslında çok yok ama doğum Sonrası kalan göbek var :-(. Inş bende ondan kurtulacağım sayenizde . Bebeğim şimdi hasta, ondan fırsat bulduk yazmaya çalışacağım:$

Bu arada 25 yaşındayım, 1,56 boy, 60 Kilo.hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum 55. Spor yapmaya fırsatım olmuyor ama hava güzel oldukça kızımla yaklaşık bir bir buçuk saat geziyoruz.

Hosgeldin.umarim faydali olur yazismak hepimize.
Bebegin icin Allah sifa versin biran once.
Boy kilon kac canim

Hoşbuldum. Teşekkürler inş . boy 156, Kilom da 59 60 arasında gidip geliyor :-o

Hoşbuldum. Teşekkürler inş . boy 156, Kilom da 59 60 arasında gidip geliyor :-o
Neyse ki pek bir kilon yok.daha cok sıkılasmalisin heralde.firsat buldukca tv basindayken karin hareketleri yap
Ben bekarim ama senden fazladir gobegim pco var dikkat etmeyincede gobek bolgesinde toplandi kilom daha cok

Gunaydın kızlar
Tkıp edemıyorum ne kadar kalabalık olduk oyle. Eskısehırden yazısan var mı ?
Herkese hosgeldın dıyorum sınıfta olsak herkes adını bana ogretıcek ılk notunuz bundan ılk ısmını ogreten 100 derdım cozerdım. Sımdı sızı nasıl ogrenıcem.
Kım kımdır amacı nedır ???

:)
Kızlar bugun sahalara dönüyorum ıkı gun ne spor ne dıyet ama hıc hos degıl. Hemen tartıda farkedıyor ınsan
Sabah standart kahvaltımı yaptım. Oglen corba dusunuyorum aksam alı nazık yapabılırım yada artık tas kebabıda olur. Nasip

Görüşürüzz

Tum

Tum gun bu kadar mi yedin ☺

Evet canim ama normalde bu kadar az yemiyorum tabi ki

Hosgeldin, gecmis olsun canim.

E Elispo aynen çok kişi olduk ne hoş :))))
Bugün işten geleyim bi sayıcam kimler burda :)))

F Fatmaana aramıza hoş geldin. Benimde boyum 156 ve geçen sene 60 kiloydum. Buraya yazmaya başladığımda daha az dı kilom tabi.

Bu sabah, dünki mantılardan sonra, kilom 55,5kg.

Tabi 54,8kg ulaşmıştım ama mantı oturdu baya
neysee haftaya cuma iş arkadaşlarıyla yemeğe gidiyoruz pfff.
Bu hafta pazar tartılıcaktım ama uzatıcam haftaya cuma tartılıcam hem daha çok vaktim olucak hem süpriz olur
Uzattığım için hedefim de değişti tabi

Haftaya cuma hedef: 53,8 - 53,0 kg arası

Benım hedefım bu cuma 69 olmak bakalım tutabılecem ınsallah bogazımı

E Elispo inşallah canım yaparsın

Kızlar kendime bir uygulama yükledim
Hem kilo vermek için hem biraz da kas gelişimi için. Daha denemedim.
Sana çeşitli planlar sunuyor mesela 4 haftalık veya 6 haftalık. Hangi günlerde ne yapman gerektiğini gösteriyor
Belki bugün belkide yarın başlarım onunla. Bisiklet sürmeye de devam ama biraz değişiklik olsun diye böyle birşeyi de deniyeyim dedim. Bir kaç gün deniyim haber veririm bu konu hakkında :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…