1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızz inek sütü bulduk bir yerden babam habire alıyor. Simdi yogurtta yapamıyruz süt arttı sütlaç yapmayıp napalım :)

Canım en zoru da bu... dayanamamak.. başka bişey yeme bugün madem daha veya spor yap nekadar yakarsan o kadar iyi..
balll8 canım simdi geldim yürüyüşten tam 4 saat yürüdüm :)) dus aldım yemek yiyeceğim bugünüde bitirdik cok şükür :))
Ohhhh 4 saat yürüyüş, tebrikler
Nerelere gittin :)))))))

Slm kizlar bende kilo vermek istyorum basliginizi okudumda neler yapiyorusnuz kac kisisiniz

Bende kilo vermek istiyorum.gecen sene 1.5 ayda 5 kilo vermistim burada oyuzden yine duzenli olsun diye hem buranin bir baglayiciligi olsun istyorum hemde bir diyet programiyla devam etmek istiyorum.

Kilom 68 boyum 162

Sorunum;bekarim duzensiz bir hayatim var,yemek yapmaktan ziyade tatli abur cubura karsi koyamam ve 8 senedir bu kilolardayim.
Is hayatim cok yogun bende bunu bahane edip ne yemek yapiyorum nede spor.
Silkelenip sıkı bir sekilde kendime gelmek istiyorum.
Bunu sadece kilo olarakta degil saglik,bakim,yasam tarzi olarak hayatima oturtmak istiyorum.
Bu konuda sizlerle olacaksam yani gelmemde herhangi bir sorun yoksa bana fikir vermenizi isterim oncelikle.

Arkadaşım hoşgeldin

Ben ise yarayan yaptıklarımı paylaşayım

Sabah iki yumurta muhakkak
Sabah ıkı dılım gun içinde ekmek yok
Bol su
Spor oncrsi turk kahvesi yakılan kaloriyi arttırıyor
Gunde 1 saat eliptik bisiklet
Oglen corba
Aksam sebze yemeğı
Tatlı isteyince süt yada yoğurt

Iste bunlarrr. :)

Tsk ederim.diyet bilmem ben pek az once biraz karatayi okudum.
Ya bazen aksam 8e kdr calisiyorum.usengec oldugum icin ne yemek yapabiliyorum ne de ise goturebiliyorum.haliylede ekmek arasi veya borek pogaca falan bol oluyor.
1.bunu yenmeliyim.
2.sporu hangi ara yapacagimi bilemedim en kotusu evde aksamlari tv onunde denemeliyim sanirim.
Hayatimda hic su yok neredeyse.
Bu 3 handikapim var
Ama bu kez bahane uretmeyecegim

Evet no bahane ; zayıflık şahane;

Baya düzensiz görünüyor yaşantın Gec aksam yemegı yedıgın ıcın aksam yemegjnden 30 dk sonra spor yapman iyi olur. Sabah kahvaltısız cıkma peynır zeytın yumurta ideal. Pogaca varsa kilo veremezsin unutma :) bol su. Kilolar yağlar çiş ve terle gitmeli yoksa nasıl gidecek :)

Oglen yemeğını atlama yoksa ıkındıde tatlıya gömersinnn

Kolay gelsin asena

asena87 aramıza hoş geldin.
Ben sporu nasıl yapsam diye düşünüp duruyordum. Akşamları canım istemiyordu, sabahları kalkmaya üşeniyordum.
Ama artık sporu sabahları yapıyorum. Biraz daha erken kalkıp 30dk bisiklet sürüyorum.
Böylece diyeti bozmak benim için zorlaşıyor çünkü spor yapmış oluyorum boşa gider diye bozamıyorum. Ve akşam eve geldiğimde ,,daha spor yapmam lazım,, düşüncesi olmuyor.
Onun dışında diyet tozu ile kilo veriyorum.

B balll E Elispo tsk ederim kizlar. Ozmn HOŞBULDUM...
Yemek yapma konusunu zorlayacagim.en kotusu kahvaltilik goturecegim işe yinede abur cubur ekmek arasi yok.
Haklisiniz ogleni gecistirince tatliya abaniyorum.
Soru1; ilk sayfayi okudum zorunlu hirsey yok sohbet havasinda yazisip fikir alisverisi yapiyoruz degil mi?
Soru2; benm gbi hayatinda su olmayanlar nasil alistilar
Soru3; cubuk tarcin almistim nerelerde kullanirim?
Soru4:aciktiginda geceleri tarcinli sut icen var mi yada faydasini goren?

Son söylediğin kesinlikle işe yarıyor.

balll8 belli bir tartılma günü var mı canım?
birde olan kişilerin boyları kiloları olan bir tablo yada benzeri var mı ?
bilmeden konuşmayım diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…