• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Gunaydın arkadaşlar
Nasılsınız bugun ? Planlarınız neler? Ben cocugu baskete goturcem ordaki annelerle kaynaşıcam :) ardından tipik yemek spor ....

Bu gun gene standart kahvaltımla başladım. Tatsız bir fark vardı esmer ekmek kalmadığı için beyaz bir dilim ekmek yedim. Kahvaltı saatınızın de önemli olduğunu biliyor muydunuz? Kahvaltıyı 7.30 8 gıbı yapmalısınız ki metabolizmanız çalışmaya başlasın.
Ben erkenci bir tip olduğum için Zorlanmıyorum.

Hepinize güzel bir diyet günü dilerim.

E Elispo ben kahvaltıya 9 da başlıyorum çünkü anaokulunda çocuklarla kahvaltıyı yapıyorum. Bugün alışverişe gidicektik ama haftaya erteledik onu. Evdeyim bugün dinlenicem. :)))))
Umarım güzel vakit geçirirsin :KK200:

Çık çık çık valentus erken kalkıp yapmalısın. Diyet disiplini göremiyorum çık çık çık

Kızlar oglenı atlamıstım dısardaydık 5 te aksam yemegını yedım ve ödül yemeği gibiydi. Standardımın dışına çıktıgım gıbı yarım kasede sütlacı höplettim.
6 da kahve içip spora cıkıcam en az 1 sa 20 dk yapmayı düşünüyorum bakalım dayanabilirsem.
Kızlar napıyorızzz gevsemıyoruzzz 1 hafta en az 1.5 kılo demek aman dikkat günler çok değerli. Yiyerek tüketmeyin

Benim günüm iyi geçiyor. Saat 15 gibi açlık bastırdı, 1 saat sürdü geçmesi. Su içtim içtim durdum.. şimdi daha iyiyim.
İlk 4 gün çok zor geçicek ama 5. gün den sonra rahat oluyor :))))) bırakmak yook

Masallah ball.

Ben spora cıkamadım bugun ızın gunum oldu bir nevi. Darısı yarının başına.

Kızlar ben bugün bebek mevlüdüne gittim. Sabah 7de kahvaltımı yaptım ama orda biraz keşkek yedim diğer ikramlara dokunmadım bile :)) irade sağlam ama sanırım kilo verme süreci uzun ve zor oluyor benim bünyede gelince 7gibi bir kase corba içtim içemediğim suyumu içmeye calısıyorum simdide :))

Günaydın kızlar. Nasılsınız bu sabah?
Planlar nedir bugün?
Haftaya ulaşmak istediğiniz kilo var mı?

26 MART DA YAZ BAŞLIYOR TAKVİME GÖRE.

O zamana kadar güzel hedefler koyun kendinize. Tam 4 hafta var çünkü. Yaza güzel girelim :dondurma:

Benim planım şu, diyet toza devam. Salı günü spora devam edicem :KK49:. Son 4 gündür yapmıyorum çünkü özel günlerdeyim :halay:

Bu sabah tartım - 200gr gösterdi.
Yani 55,1kg.

Merhaba kızlar
Bugun oglanın basketi ve yemek ev temizliği. Ne plan ama :deli:

Ball almasedden ötürü mü azalmaya başladın yaw :eek:

Ben sabah 69.6 gösterdim. Dün 3 cokoprens bir yarım sütlac ve koca tabak patates salatası ve ciğer ile izin günümdeydim :halay::kk77:

Bugun sabah iki yumurta iki dilim ekmek peynir zeytinle kahvaltımı yaptım ama ne yazıkkı 9.30 da.

Aksama karnabahar yemeyı düşünüyorum.

Bu hafta tartıda 68 li rakam görmek hedefim. 26 martta 65 olmak isterdim. İnşallah ball olabilirim.

Herkese iyi bir pazar :KK50: günü dilerim.

E Elispo -3kg güzel bir hedef. Şu günlerde daha çok su vs şeylerin gittiğini düşünüyorum.
En son ulaşa bildiğim en düşük kilo 55kg olmuştu. Sonra aylarca saldım geçemedim o kiloyu.
Eğer 55kg geçersem almased işe yarıyor diye bilirim.
Benim hedefim haftaya pazar günü
53,7 - 54,0 kg arası

En son sorduğun sorulardan birini cevaplamamıştım aklıma geldi dün. Yada kim sormuştu hatırlamıyorum.
Almased sıkı kontrol ediliyor mu gibi bir soru vardı. Burda sıkı kontrol ediliyor almased zaten alman markası burda üretiliyor. Sıkıntım olmadı şimdiye kadar.

Kızlar güzel bir pazar olsun hepimize :) arada okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı hava çok güzel burda dışardayım arada bakmaya calısıyorum bu sabah biraz kaçırdım kahvaltıyı urla ya kahvaltıya geldimmm :))

Merhabaaaa

Kzartma karnabahar yedim yarım sütlaçç. 70 dk yaptığım eloptık bosa mı gıttı dersiniz.

Back