Insallah cnmhiç sanmam boşa olacağını
Hosgeldin smile.Gunaydin kizlar :)balll8 ne guzel motive edici bi konusmayla girmissin konuya ben de size katilmak isterim
Hoş geldin aramızaGunaydin kizlar :)balll8 ne guzel motive edici bi konusmayla girmissin konuya ben de size katilmak isterim
Kızlaaar günaydınn,
bu sabah tartım -300gr gösterdi.
Yani 54,8kg ulaştım bu gün
Sabah sporuna yarın devam edicem. Bugün iş günü :/ ah şu sabah erkenden kalkmalar beni bitiriyor..
Hoş geldin aramıza
Kaç kilosun? Yaş? Boy? İş? Spor? Şimdiye kadar yaptığın? Şuan kilo vermek için yaptığın? Kaç kilo vermek istiyorsun?
Gerçi şuanki kilonu ve istediğin kilonu yazmışsın şimdi gördüm
Boyun ne kadar tatlımHosbuldumm
22 yasindayim, Dokuz Eylul'de okuyorum. Izmir'de yasiyorum. Hatirladigim en dusuk kilom 57,5 idi lisede. Gecen sene 64'e dayaninca saglikli beslenme ve sporla 1,5 ayda 58'e dustum. Ama yazin saldim malesef. Sonra kis geliyo kabanla fazlaliklari kapatiyoruz derken yedim de yedimcumartesi sabahi tartida yine 64,1i gorunce tekrar baslamaliyim dedim ve dun ilk gunumdu. Hedefim ilk olarak 60 kg. Profilimdr de gormussun adim adim hedeflerim olcak onlar insallah Spor olarak leslie 3 mile yapiyorum simdilik. Iste bu kadaar cok konustum kusura bakmayin
Boyun ne kadar tatlım
Kızlar merhabalar kızlar ben bugün de 75.9 um değişen bir durum yok :)Smiile tatlım hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?