Canim bben 1. Sayfaya ekledim kişilerin ilk hafta kilo listesiniAma ben telefondan giriyorum diye liste falan hiç görmedim. Tablo da(
bende senden 15 dk sonra yemişim ayben bende dayanamadım yedim erkenden yoksa pahalıya malolacaktiListe cok guzel olmus tomurcuk eline saglik
Saat 1700 de esime ve cocuklara aksam yemegi hazirladim dayanamadim bende yedim napiyim kendimi tutamadim erken oldu ama kacamaksiz oldu
aha benim kiloma yakin biri gel bacim gel hosgeldin yarisiriz iyi olurbende katılabilirmiyim
yaş 37
Boy 160
kilo 107.5
iyi gidiyorsun canim. Bu yogun tempo ve bebekle üstelik SüpersinHemen menümü yazıp kaçıyorum. İstediğim gibi bir gün gecirmedim ama ufacık bebek, iş, doktora dersleri derken bazı günler böyle oluyor malesef.
Sabah= 1 haşlanmış yumurta
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz
Ara= 1 kupa sütlü şekersiz nescafe+2 parça ceviziçi
Öğle= Salata bar' dan karışık salata tabağı yaptım
Ara= Yarım paket etiform
Ara=2 parça gün kurusu
Akşam=4 parça tavuk kanat
4 yk bulgur pilavı (diyete başladığımdan beri ilk defa yedim)
Salata
Ayran
Ara= Uyanık kalmak için filtre kahve ya da espresso vs içerim
Yarın daha iyi bir menü olmasını diliyorum. Gerci akşam yemeği hariç listeme uydum ama akşam yemeğini kacirdim biraz.
Aynen canim bende cooook zor tuttum evdekiler yerken sinirlerim bozuldu salona kactim yarim lt su ictim annemi aradim motive etsin diye daha cok sinirim bozuldu annemde kacirmis biraz tansiyonu cikmis onada uzuldum ..baktim olmuyo gittim yedim .ayca kaya demisti acikirsaniz su icin yinede aclik devam edersen o ogunu one cekin diye ona uydum iyi oldu ..aslinda ne kadar erken yersek o kadar iyi yaglari yakan leptin hormonumuz daha iyi calisirdestinaaaa tam birşeyler yemek üzereydim inanmazsın zor tuttum kendimi valla gozumu kararttim birsey olmaz diyordum ki aklima siz gelince tabağı gerisin geri boşalttım
Çok iyi telafi etmişsin bence helal sana arkadaşım
Saol canim .bence spora ciddi ciddi baslama caktirmadan basla o zaman daha etkili oluyoGeçmiş olsun annen için canım.. iyi yapmışsın
Bende kendimi çok pasif hissettim bu akşam
Yapabilirsem yarın ciddi ciddi spora başlamak istiyorum
afferin sana iste budur sihirli kelime dengelemekÖğlen ki lahmacun dan sonra bakalım akşam menüm beğenecek misiniz
Biraz peynir
1 kase yoğurt
2 kaşık kavurma
3 tane sarma
ekmek ve şeker yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?